Godmorgon!

Sitter ute i Alvik nu efter första natten här, vaknade tidigt av katterna som busade, eller Neo busar väl och Felix är mest arg. :p
Igår började vi ju iaf att flytta ut från lägenheten, mamma och pappa kom förbi och hjälpte så vi hann med mycket på ganska kort tid, har lite smågrejer kvar i lägenheten nu bara, så det känns skönt att ha fått bort så mycket saker ändå! Söndag blir det storstädning och det ser jag väl inte jättemycket framemot, men det måste ju göras. Sen på måndag så är det besiktning! Vi kommer bo här i Alvik nu till nästa fredag iaf, känns lite ovant och det kommer kännas väldigt ovant att ha så långt till jobbet. :p Men det är så kort tid så nog kommer det gå bra.

Idag vid klockan ett så ska vi till farmor och farfar och äta buffé från KalasKulan, har sett menyn och det ser gottit ut! Skönt med helg nu efter en jobbig vecka med otroligt mycket folk, hade väl gärna sovit lite längre bara. På tal om jobb så måste jag bestämma när jag ska ha semester nu, tills på måndag har jag på mig (!). Första semestern för mig, woho! Fast ändå inte, ingen jag känner kommer vara ledig så det känns ganska trist faktiskt, inge kul att vara själv och ha tråkigt i tre veckor ungefär. :/ Nåja, tror jag ska försöka tajma den så jag har den samtidigt som mamma och pappa, så är det nån som är ledig samtidigt iaf!

Är lite sugen på att fara på EM möbler på Storheden, dom hade några billiga grejer jag var sugen på.
Undrar om jag ska väcka John och tvinga med honom? ;)

Jobb igen

Ja nu är det slut på ledigheten. :( Men det är ju en dag kortare arbetsvecka iaf.
Sen är det ju sista veckan i lägenheten nu, känns skönt, men samtidigt har jag lite panik över allt som ska packas ner, har ju packat ner en massa redan men det känns som att det är dubbelt så mycket kvar. Men det är nog mest för att alla stora grejer är kvar, möblerna o så.

Nu ringde älskling och vill att jag ska komma ut och åka firmabil, ha ha. ;)
Ska lyxa till och äta på Max idag!

Hejs!

Fika i mängder

Ja igår kände man sig som en riktig tjockis, vi hann med att fika tre(!) gånger samt äta middag. Det tycker jag var starkt jobbat!
Vi började iaf dagen med att fara ut till Alvik, tog med oss några flyttkartonger i samma veva och lämnade dom i garaget, skönt att få bort lite. Hade köpt med oss wienerbröd så det blev fika där först, sen kilade vi ner till farmor och farfar med lite sallad och soppa som jag hade med mig från caféet och även där blev vi bjudna på fika och som alla vet så är ju pensionärer ganska bra på det här med en massa olika fikabröd, så vi blev mätta och belåtna. :P Sen direkt efter det gick vi upp till mina föräldrar igen för att äta middag, behöver väl inte skriva att vi kanske inte var jättehungriga. :P Men lite fick vi ner iaf. Sen for vi ut mot träsket för att hälsa på Jenny och Tomas, och vad tror ni vi får där? Ja, mer fika såklart. :P Det blev sista fikan för dagen iaf (tack och lov). Man kände sig ganska onyttig efter allt detta fikande.
Sen for vi hem och la oss tidigt som riktiga pensionärer, ha ha.
Men det var nog bara bra, för vid sju kom våran lilla bebis och väckte mig i vanlig ordning. Att ha en kattunge är nästan som att skaffa barn, man får då inte sova så länge som man vill.

Idag ska vi iväg till Johns farmor och farfar och äta, sen ikväll blir det fest med bubbelbad och sånt kul! Först måste bara pappa komma och kabla igång våran bil som dött...

image68

Långhelg!

Guud så skönt, två extra dagars ledighet! Dock ska jag ju in och förberede lite grejer på måndag, men vi har ju inte öppet så det känns inte som riktigt jobb. ;) Ska iaf njuta av ledigheten och hoppas på att det blir lika fint väder till helgen som det har varit dom senaste två dagarna.
När jag väl är inne på ämnet jobb så fick jag ett samtal igår angående ett jobb jag sökt, dom ville träffa mig om några veckor! :) Känns kul, men vi får se hur det blir, är ju inget sommarjobb jag vill ha, vill ju helst ha så jag kan kombinera med mitt nuvarande jobb, så ja hoppas det gäller något sånt. :) Men det är ju inte säkert jag får jobbet bara för att dom ska träffa mig, men ändå. :P

Idag blir det påskmiddag, sill och potatis, ska inviga våra små sillskålar vi fått av Johns mamma. Sen har John fått ett påskägg med roliga saker och så har vi köpt ett påskägg till mina föräldrar, som tack för att dom ställer upp så mycket.

Flytten närmar sig med stormsteg också, drygt en vecka kvar i den här lägenheten och just nu står det kartonger och påsar överallt, inte vidare fint här hemma med andra ord, men så är det ju när det vankas flytt.

Nu ska jag kika till potatisen.

Glad Påsk!

image67

Kladdkaka

image66

Blev så sugen på kladdkaka när jag kom hem idag, så nu har jag bakat en och ska alldeles strax slänga in den i ugnen.
Så ikväll ska jag och älsklingen gotta oss framför tv:n med kladdkaka och grädde, mums!

Söndag

Fullt upp idag! Eller inte riktigt, men vi kommer få tvätta hela dagen idag för att vi har så mycket tvätt, vi började redan vid tio med en del, men har dubbelt så mycket kvar. Men det blir skönt när det är klart!
Sen har vi packat lite idag också, använt upp dom nio banankartongerna vi tagit hem så vi måste hämta mer för att kunna fortsätta packa. Men vi har fått bort litegrann iaf, bra att vi kommit igång med packningen.

Igår var det jättefint väder när man vaknade och då begav vi oss ut till byn för att köra skoter! :D Men när vi kom dit ut så hade dom mulet så det var ju lite surt. Vi tog iaf en långtur den här gången, körde till Alvik. Men det var inte kul väg dit, leden var så fruktansvärt dålig, den var så ojämn så vi fick köra väldigt långsamt och det är ju inte vidare kul. Väl framme i Alvik så kom solen fram och vi blev bjudna på palt av min farmor o farfar, gott gott!
Sen vid, sex-tiden kanske så var vi tillbaks, efter att ha kört fast två gånger på vägen hem. Less. :P
Men det var kul, Linda tycker om att köra skoter. ;D
Idag har vi dock lite träningsvärk, men det står man ut med. ;)

Nu ska jag göra lite lunch till oss, plättar blir det!

Ha en trevlig söndag!

Dirty laundry

Vi har inte tvättat på kanske två veckor nu. Och jag har INGA rena kläder att ha på jobbet, har bara en tröja kvar att ha och den har jag haft ett bra tag nu. Känner mig fruktansvärt äcklig, vill få på mig nå rena kläder!
Anledningen till att vi inte tvättat är att dom renoverar tvättstugorna hos oss, så det går bara att tvätta i en tvättstuga just nu och den ska alla samsas om, så det är ju fullbokat hela tiden. Sen skulle dom bli klara med den första tvättstugan efter två veckor.. jo tjena, gått bra mycket mer än två veckor nu. På söndag har vi iaf tvättid, äntligen, har nog aldrig sett framemot att tvätta så mycket som nu men att det kommer ta hela dagen att tömma våran överfulla tvättkorg ser jag däremot inte framemot.
Dom håller ju på att renovera bastun här också nu, bara för att vi ska flytta så ska dom renovera allt, det känns ju lite typiskt! Tvättstugan ser jättefin ut det jag sett och bastun kommer säkert bli jättefin också, så jag hoppas det är någorlunda fint på Tuna så det kompenserar litegrann. :P

Nu borde älskling komma hem snart, han var lite sen idag, nåja ska laga snabb mat så det är lugnt. ;)

A trip to bananaland

Ja idag när vi var på Ica Maxi så åkte vi hem med en massa banankartonger, så just nu ser du ut som att vi har levt på bananer i flera månader här hemma. :P Men det känns bra att fått lite kartonger nu så man kan börja packa ner en massa grejer som inte kommer användas fram tills vi flyttar. Måndag den 31/3 har vi besiktning, så det blir sista helgen i mars som flyttlasset går och tjorvigt nog så går det inte till Tuna förrän den 4/4, så vi får bo hos mina föräldrar några dagar. Kommer nog gå bra, men lite tjorvigt är det ju att ta med sig alla grejer dit och sedan in till stan igen, men nu blev det så här, inte så mycket att göra åt. Neo kommer nog tycka det är roligt att bo med Felix några dagar. ;)
Förövrigt så är detta Neos nya spännande ställe...

image64

image65

Han tycker det är vädigt kul att sitta i handfatet,även badkaret är en favorit. Tog ett bra tag innan han upptäckte badrummet, men nu är han där så fort man själv är där inne. Sötnöt! Sen har han även upptäckt hur kul det är att vara på köksbordet och det är väl mindre bra, men jag det är mest när han saknar oss tror jag, för han står där och spanar efter oss och det är ju sött. :)

Kom just på att jag glömde köpa en grej till caféet på Ica Maxi, typ det viktigaste jag skulle köpa, BRAVO LINDA!
Så det är bara att rulla snabbt iväg dit igen då, suck.
Men jag tvingar med John. ;)

Blä

Har gått och lyckats dra på mig en förkylning, ont i halsen och hela kroppen, BLÄ! Väldigt passande att det ska komma nu under dom veckor jag jobbar heltid, det kunde inte komma nån annan tidpunkt, nej såklart inte. Less.
Nåja, sjukskriva sig kommer inte på frågan så det är bara att härda ut.

Vad har hänt sen senast då..
Fredag var det födelsedagsfest hos Daniel Och Jea, blev väldigt lungt, men var trevligt ändå.
Lördag jobbade jag, sen på kvällen myste jag och älskling hemma och såg film.
Och igår så jobbade jag några timmar sen for vi ut till Alvik och åt middag, lilla Neo följde med också och var jobbig med Felix. ;) Sen kom Evelina och hämtade mig så for vi in till stan och hem till oss och såg lite film.
Och ja, det är väl allt som har hänt på sistone.

Ikväll blir det väldigt lugnt, ska ligga i soffan och bara ta det lugnt, har inte orken till något annat. Sen håller vi tummarna att jag slipper värken ganska snart, inte kul att jobba när det gör ont i typ varje led.

Biltvätt

Igår var vi och tvättade bilen, pappa hade fått låna ett garage med högtryckstvätt, så det var ju bara att passa på! Och välbehövligt var det också, den var gode smutsig.
Innan vi var och tvättade bilen var älskling och klippte sig också (på tiden :p) och rackarns så fin han blev, har jag världens snyggaste pojkvän kanske? ;)
Ikväll är världens snyggaste pojkvän borta, på kurs igen, men han kommer hem imorrn så han är inte borta så länge. Egentligen skulle Evelina komma förbi ikväll och se Lost men det blev tyvärr avbokat. :/ Trist, men inte så mycket att göra åt, vi ska försöka ses till helgen istället!
Och imorrn ska jag träffa Jea en sväng är det väl tänkt, har ju inte sett henne sen hon for till Sthlm, känns som att det var lääängesen!

Borde nog laga mig lite nu tror jag..

En tur på hästryggen

Ja inte fick man mycket sömn lördagnatt, mina kära pojkvän mådde inte sådär jättebra när han kom hem nämligen och jag kan inte sova då, så jag var vaken tills han mådde bättre och kunde somna. Sen hann jag väl sova fyra timmar kanske? Sen klev jag upp och började förbereda maten för dagen, min familj skulle nämligen komma och äta hos oss innan lillasyster skulle med på tåget neråt igen. Var iaf hemmagjorde klyftpotatis med lövbiff som stod på menyn, så jag gjorde iordning potatisen, kryddade den och så så den fick stå och dra sig några timmar. Sen strax efter tolv så begav jag mig ut mot Västmark till Evelina för att ta en ridtur. :) Blev en ganska lång ridtur, fick prova på en liten galopp också och hej bara vad det skumpade, haha. :p Men det var mysigt iaf, rida runt och prata på.
Här är lite bilder från ridturen..




Visst ser det härligt ut? :)

Efter ridturen ringde jag och väckte John och bad honom sätta in potatisen i ugnen sen körde jag hemåt och väl hemma stekte jag lövbiffen och sen trillade familjen in ganska precis när maten var klar, och den blev omtyckt, kul kul! :)
Efter familjen farit så kom och hämtade upp mig och så for vi till Ica Maxi en sväng, sen åt vi på Korvgubben. Sen for jag hem och myste med älsklingen resten av kvällen och strax före elva kröp vi ner i sängen och jag fick min efterlängtade sömn!

Ska jobba heltid nu några veckor då en annan är sjukskriven, så det känns bra, lite extra pengar i kassan. Men jag kommer sakna mina sovmorgnar. ;)

Playdate

Idag var hela familjen ut till Alvik, vi tänkte att Neo skulle få träffa Felix. Och det mötet blev intressant. :P Först var Neo lite rädd men inom kort kände han sig som hemma och började jaga Felix och leka och ha sig, han använde t o m hans kattlåda, haha. :P Felix tyckte det det var jobbigt och ville nog mest att Neo skulle fara hem, men han är ju ändå katt och dom har ju svårt att stilla sin nyfikenhet, så han höll sig i närheten av Neo ändå.
Han är modig våran kille iaf och det är bra att det funkade att ha honom där ifall man nån gång skulle behöva kattvakt så kan han ju vara där då.:)

Ikväll ligger jag själv här hemma i soffan med våran lilla bebis i famnen, John är ute och roar sig och kommer väl hem inatt nån gång, jag kommer säkert hinna gå och lägga mig, klev upp ganska tidigt idag så slocknar nog ganska tidigt skulle jag tro!

Hoppas ni har en trevlig kväll!
Valfritt innehåll
RSS 2.0