Some new nailpics...
Naturell förstärkning med silvriga glitterprickar som dekor
Förstärkning med lilaskimrig färggele på tipparna sedan lila & silvriga glitterprickar och snöflingor som dekorFransk förstärkning med silvriga glitterprickarFransk förlängning med Konadstämplar


Förstärkning med favoriten Silverstar RoseFörstärkning med mörkrosa glittergele på tippen med fadat silverglitter vid smillinjen, snöflingor som dekoration

BrrrrrHärligt väder vi har va!?
Hojja vad kallt, hoppas inte det blir så här hela vintern, man har ju hört lite rykten om att det ska bli en sjukt kall vinter..

Sitter hemma och väntar på att John ska komma hem, for ifrån Gve lite senare så han borde väl dyka upp strax.
Idag har jag varit o lunchat på Waldorf, dom hade sjukt mycket rätter och som vanligt när det är buffé plockar man ju alldeles för mycket, men gott var det då iaf!
Sen var jag på salongen och gjorde en ansiktsbehandling och hade en nagelkund. Efter det rejsade jag ut till Storheden med pappsen och var smakråd till en tröja åt farfar, mamma dök även upp där så vi tog en kaffe på Trend också.

Har 3 kunder imorrn sen tar jag helg, film i träsket på kvällen om det inte blir nån ändring, sedan lördag ska vi ut o gratta farfar, mer planer än så har vi inte än så länge.

Well well... lyssna på låten gott folk! Bra version!

Min nya ögonstenFick en Nikon D5000 av älskling, mamma & pappa i söndags!
So happy! :)

Jaa måå hon leeevaIt's my birthday!
26 år GAMMAL idag, behöver jag nämna ångesten över att jag är alldeles för nära 30 nu?Bullfest

Idag har jag påbörjat min bakning inför helgen. Har gjort bort det värsta, bullar. Gjorde både vanilj-och kanelbullar, så nu ska det då räcka ett år framåt. :p
Sedan gjorde jag mina omtalade maränger. ;)

Fortsättning imorrn...


Snöö

Ja efter några dagars snöstorm så kan man då säga att vintern är här på riktigt! Gåsen och fåren är då framplockade så nu vill jag inte ha några plusgrader så det blir slask, tack.

Min älskling kom ganska nyss hem efter att ha varit tvungen att jobba över lite, strax ska vi fara iväg o köpa present och sedan gratta Johns lillebror och ikväll ska vi ut till träsket för spelkväll och lite vin/öl, blir nice! :)

Veckan har annars varit stendöd, tråkigt nog. Var dock på Försäkringskassan igår som hade en personalkväll och hade tagit dit frisörer, make-up artister, underkläder och så vi. :) Jag gjorde manikyrer och C gjorde testnaglar. Det var roligt!
Annars springer Noomi runt och brunstar och är allmänt jobbig, Neo gör så gott han kan för o tillfredsställa henne men mest blir han bara less och spöar henne. Underbart.

Nåväl, off we go!


Nya oljor!

Idag damp dom efterlängtade nageloljorna ner i brevlådan!


(Bild: VackraNaglar.com)

Supersmidiga att ha med sig i handväskan och luktar såå gott! :)
Finns i dofterna: Röda frukter, Blommor, Cocos, Persika, Citron och Mandel.

Silverblue
Silverglitter på tippen med turkost glitter utfadat, den turkosa är mycket mer intensiv i färgen i verkligheten. :)

Franskt med blommor

Lisas nya naglar: :)


Pink & green

Idag blev det inga vita franska minsann, I like. :)

Glittergelen Silverstar rose(favorit hos mina kunder!) och silverglitter fadat vid smillinjen, sedan stämplat stjärnor på ringfinger och tumme.

Grönt glitter sedan inbyggt paljettringar i en mörkgrön nyans.
Valfritt innehåll
RSS 2.0