Bra och dåliga nyheter

Idag kom det en kille och tittade på våran lägenhet. Lät väldigt positiv till den redan i telefon och när han kom hit så sa han att han ville ha den. Wiie, så glad jag blev. Och han ville dessutom flytta in så snabbt som möjligt (vilket vi ville ju), så det var ju jättebra. Så efter vi varit och handlat mat på Ica Maxi ringde John dom som bor i lägenheten vi ska flytta till för att höra om vi kan flytta in tidigare, men det kunde vi typiskt nog inte. :/ Det blir april vi får flytta in ändå,så det var ju mindre kul.. Vi hade ju gärna flyttat nu. Men det är ju inte så mycket att göra åt.. Får helt enkelt hoppas att killen fortfarande vill ha lägenheten och att tiden går snabbt till april.

Så både bra och dåliga nyheter idag...




Ozzy, älskling. Du är så saknad. ♥

Sorg

Har inte skrivit här på ett tag och det har sin anledning... Vi har varit med om något fruktansvärt jobbigt..
Vi har förlorat våran lilla Ozzy.
I fredags somnade han in för att aldrig vakna mer.

Han blev sjuk i onsdags, han hade inte ätit på två dagar så jag blev väldigt orolig och for in med honom till veterinären. Dom röntgade magen för att se om dom kunde se vad som var fel, men det syntes ingenting. Hon kunde känna att det var något i magen, han var öm när man tog honom där också men ingenting syntes på röntgenplåtarna. Vi fick fara hem igen och återkomma på torsdag igen. Då röntgade dom igen och tog prover men kunde ändå inte hitta vad som var fel. Så sista utvägen var att öppna upp honom för att se vad det var och det gjorde dom på fredagen och det dom hittade var en tumör som dom inte kunde göra något åt så han fick aldrig vakna upp mer..
Jag var förberedd på det värsta, men smärtan att höra veterinären säga att han aldrig kommer vakna igen... det gjorde så ont.
Och han kämpade verkligen våran lilla älskling, han försökte äta det han fick i sig och sista natten sov han med mig som vanligt och på morgonen så kom han spinnandes och slickade och puffade med nosen i min hand, som han alltid gör varje morgon. Det betydde mycket för mig att han gjorde så även fast han mådde så dåligt och jag är glad att jag fick det fina sista minnet.


Sorgen går inte att beskriva, man känner en enorm tomhet  som aldrig kommer fyllas ut, han tog med sig en bit av våra hjärtan när han försvann och dom bitarna kommer han alltid att ha. Kommer aldrig finnas någon som Ozzy och det finns inte någon som kan ta hans plats, det finns bara en Ozzy, våran Ozzy. Våran bebis, älskling, sötnos, solstråle..
Han var allt jag någonsin kunde önska och mer därtill. Älskade honom oerhört och all kärlek vi gav han, fick vi tillbaka tredubbelt.
Det jobbigaste är tystnaden här hemma. Man är van vid att Ozzy alltid var där vi var. Han gick aldrig iväg själv och sov, han skulle alltid sova i närheten av husse eller matte, knäet var hans favoritställe. Prata gillade han också att göra, hela tiden. Och varje gång man kom hem så kom han och mötte en, glad för att vi var hemma.
Han var så unik, aldrig varit med om något liknande. Och det känns så fruktansvärt orättvist att han är borta. Han var så ung, 7 månader hann han bara bli. Han hade hela livet framför sig och så mycket livsglädje kvar. Kommer aldrig kunna accpetera att det drabbade just han, det kan inte bli mer orättvist.
Det är svårt att beskriva honom, man ska ha levt med honom för att riktigt förstå hur speciell han var och jag är glad för dom månader vi fick med honom, dom hade jag inte bytt bort mot någonting. Han var menad för oss och han kunde inte ha fått ett bättre liv än här med oss, det är jag övertygad om.

Har runnit många tårar den här veckan och medans jag skriver det här så rinner dom också. Det gör fortfarande ont och det kommer det nog göra ett tag.
Jag hoppas att vi aldrig behöver gå igenom det här igen.


Vila i frid lilla älskling.
Himlen har fått sin finaste ängel.
Vi kommer alltid älska dig och kommer aldrig glömma dig.


image27

image28

image29

image30

image31

image32

image33

image34

image35



Första lägenhetsvisningen

På en cirkus 20 min så kommer det en tjej och kollar på lägenheten. Den lades upp på hemsidan igår först, så det känns jättekul att någon redan har ringt. :)
Och imorse for älskling bort på kurs i tre dagar, kommer hem på torsdag igen, så jag får vara ensam här hemma ett tag. Ska bli skönt att få vara själv och ta det lugnt bara faktiskt. Kommer ju sakna älskling men så länge är han ju inte borta, sen tycker jag det är bra att man får vara ifrån varandra lite så man hinner sakna varann, det är mysigt ju!

Nåja, ska väl kanske inte sitta och nörda när tjejen kommer och kollar, ska väl snygga till lite mer här hemma så det blir ääännu finare.




Lägenhetsvisningen gick bra, hon tyckte lägenheten var fin och det lät väldigt positivt. Så jag håller tummarna här hemma. Och tar hon den så vill vi ju givetvis att hon flyttar in nu, så hoppas på det också.

Nu kikar jag på Unga mödrar och myser med Ozzy i mitt knä, håller även på att tvätta. Så ser min kväll ut.

Har lagt till mig på bloggkoll.com nu ifall det är nån liten ensam själ som orkar läsa min blogg så kan ni ju lägga till mig där, mycket enklare och följa sina bloggar där. :)

Badtunna

Festen igår vad kul, blev att basta och bada lite badtunna, like the good old days ute hos Simon. Älskling fick i sig lite för mycket av allt så kvällen slutade väl mindre kul för honom. Jag har varit lite bakis idag också. Man blir som slö och jag sover ju så dåligt när jag varit ute och festat, varför vet jag inte men jag kan bara inte sova länge.
Lilla Ozzy har fått varit ensammen jättelänge, stackaren. Men han verkade inte alltför ledsen när vi kom hem iaf. Han är ju alltid glad och se oss,sötbollen våran!

Resten av kvällen kommer med all säkerhet spenderas i soffan och mysa, mycket bra!

Flowers

Igår kom älskling in på mitt jobb med blommor till mig! Ih, så glad jag blev.
Har jag världens bästa pojkvän? Svar ja!
Såna där små gulliga gester gör mig så glad.

image26

(dålig bild, jag vet)


Sen på kvällen igår var vi på Baan Thai och åt, unnade oss lite god mat för att det var helg och så. Sen blev det inte så mycket mer gjort igårkväll. Däremot vaknade jag kl 06.00 imorse av att grannen spelade musik på högsta volym och folk gapade och skrev. Hon hade tydligen en efterfest, för tidigare kom det då inget ljud därifrån. Jag var ungefär två sekunder från att gå över och be dom stänga av all musik och hålla käften, men dom hann sluta tills dess. Men alltså, vilken jävla idiot sätter på musik på högsta volymen sex på morgonen? Inte ens jag hade gjort det, för då vet man ju att allt folk sover och att man stör ganska rejält. Hade vi haft en störningsjour hade jag ringt dit direkt, utan att gå och säga åt henne först, för är man så jävla trög så får man skylla sig själv. Jag önskar att hennes sovrum låg vägg i vägg med vårat vardagsrum, då hade hon fått lyssna på ljuv musik hon med..
Nåja, ni kanske förstår varför jag blev jävligt förbannad?


Ikväll så ska vi ut till Selet på fest, var väldigt längesen man var där och festade. Förut var man ju där nästan varje helg. Hoppas det blir kul iaf! Sen ska min snälla mamma komma och hämta oss så vi får sova i Alvik, skönt!

Ska väl börja göra lite middag nu, tänkte göra varma mackor, blev så sugen. :P

Vi fick den!

Yes, idag kom vi överrens med Lulebo. Hon skulle ge John tre prövomånader och betalar han hyran i tid så är det lugnt, sen behöver inte jag stå med på kontraktet i och med att jag tappar min kötid då. Var ju snällt. :) Så nu känns det skönt, ska bara skrivas på kontrakt och sånt.

Sen har jag fått mitt nya visakort idag, har ju beställt ett med eget motiv, man fick det gratis första gången ju. ^^
Gick inte att fota kortet men den här bilden har jag valt iaf, mina två älsklingar. ♥

Uppsägning

Har precis ringt och sagt upp våran lägenhet, så nu får vi hoppas att vi får en ny. :O Och får vi det så hoppas jag att någon vill ha den här tidigare än om tre månader, för det känns jättelångt bort. Vill flytta nu!

Och vad är det med vädret egentligen? Nu är det bara regn och slask igen, EN dag fick vi ha vinter. Ska det vara såhär kan man ju lika gärna bo nere i södra Sverige. För det som är bra med att bo här uppe är ju just vintern, med massa snö. Regn och slask HATAR jag!

Nåja, håll tummarna gällande lägenheten nu, båda två.

Bortaaa..

Ikväll tog jag ut min näspiercing. Har väl funderat på det ett tag eftersom det har varit infekterat väldigt länge, blir aldrig bra. :( Sen råkade jag tappa min stav i handfatet så då har jag inget att stoppa i näsan så det får växa igen då.. Det suger att ha dålig läkningsförmåga.. har verkligen fått kämpa med dom piercingar jag har haft, fått ta ut dom flesta. Så nu är jagväldigt snygg, har en stor röd plopp på näsvingen, ser ut som en finne.. den kommer jag säkert få ha kvar resten av mitt liv också.. Ja, jag är en pessimist, har alltid varit det och kommer alltid vara det. Med all rätt.

Vi städade ju ut julen igårkväll förresten! Så skönt att få bort allt, speciellt granen.

Lägenhetsvisning

image24
Lulebo.se

Ja igår var vi ju och kollade på lägenheten på Tuna, en tvåa på 67,5 kvadrat.
Den var jättefin! Nyrenoverad för två år sen, så allt var jättefint. Toaletten var det enda som inte var renoverat och det kan man ju leva med, men annars var det jättefint, precis som jag vill ha det, så man slipper fixa till så mycket (typ tapetsera om hela lägenheten). Självklart vill man ju göra om till sitt eget men det har vi ju inte råd med just nu, så då är det ju bra om lägenheten är fin från start. På första våningen var det, skönt att slippa vara på bottenvåningen och så var det en stor balkong också. Stor och fin lägenhet, vill ha!
Vi har bestämt oss för att ta den. Självklart vill vi ha en lägenhet närmare stan, men som sagt det har vi inte nog med kötid till så vi hamnar utanför stan vare sig vi vill eller inte. Och lägenheten var ju fin, så det känns rätt att ta den, annars kan vi ju få vänta jättelänge innan vi hittar en lägenhet.
Dilemmat däremot är att John inte fick stå själv på kontraktet utan jag måste stå med och då tappar vi ju båda våra kötider, sen är det inte säkert att vi får ta den än, inte fått något besked än.. Får hoppas att vi får det.. Men surt att vi tappar bådas ködtider bara..

Ikväll händer annars inte så mycket, håller på o tvättat och strax ska jag väl hoppa in i duschen!

Ny lägenhet?

På lördagen vaknade man upp till en snötäckt stad, så himla mysigt!
Så vi bestämde oss för att fara ut till byn för att premiär köra skoter. Var ännu finare ju längre ut man for, helt snötäckta träd, det är så det ska vara när det är vinter, inge slask! Men tydligen ska det bli plusgrader snart igen, får hoppas att det inte blir så. :(
Nåja, vi for iaf ut till byn men väl där blev det inte så mycket skoteråkande, den var/gick sönder efter typ en minut så det var bara att glömma det.. Vi har alltid otur när vi ska åka skoter, förra vintern var det alltid något problem när vi tänkte fara ut, så vi lyckades bara åka EN gång, tråkigt. Så jag har väl inte några större förhoppningar i år..

Strax ska vi fara och kolla på en lägenhet på Tuna som vi har blivit tilldelad. Är lite tveksam till den eftersom den inte har någon bofond, men den kan ju vara jättefin, man vet aldrig. Fast man vill ju alltid göra om i lägenheten som man själv vill ha det.. så jag vet inte. Men en ny lägenhet behöver vi iaf, alldeles för dyrt att bo där vi bor nu, tyvärr. Vill såklart ha en lägenhet på ett roligare område än Tuna, men det har vi inte nog med kötid till, man ska ju ha köat sen man var spädbarn för att få en riktigt bra lägenhet i den här staden...

Ha en trevlig kväll!

Dagen efter igår

Igår var det fest hos Sophie och Emma. Vi var inte så mycket folk men det var trevligt ändå, inte så kul ute på Oleary's dock, men hey allt kan ju inte vara perfekt.
Sitter i köket nu och försöker underhålla mig själv, har nämligen två minkar här i lägenheten som säkert kommer minka loss rätt bra idag, och jag har ju aldrig varit den som ligger och sover hela dagen.
Mår iaf bra idag och jag har en som är glad att jag är uppe nu, min lilla Ozzy som ligger och myser i knäet. :)

Kanske skulle ta och fixa lite frukost till mig själv?

Snö snö snö!

Ja på förmiddagen snöade det på rätt bra här, supermysigt! Är så tråkigt utan snö, på vintern ska det vara snö, så är det bara.
Och jag och älskling vill ju ta en premiärtur på skotern nån helg också, och det ser ju ganska lovande ut nu. :) Dock är det ju plusgrader nu, men till helgen skulle det ju tydligen bli svinkallt(!) så man får hoppas att snön inte hinner smälta bort.

Kvällen hos Daniel och Jea igår var trevlig, bjöds på korv stroganoff som var väldigt gott, inte ätit det på jättelänge. Måste laga det här hemma nån dag också, aldrig gjort det.

Annars väntar jag bara att älskling ska komma hem från Kalix så ska jag skämma bort honom med lite massage. ;)

Blöt katt

Igår så provade jag och John på att duscha Ozzy, han har ju aldrig direkt varit rädd för vatten, han brukar ju alltid följa med mig och duscha litegrann. Men att bli genomdränkt och intvålad tyckte han väl var sådär kul. :P Men han såg gode rolig ut när han var klar, som ett vandrande benrangel, ha ha.. Men mjuk var han efteråt och luktade gott. :)

Ikväll ska vi till Daniel och Jea för att äta lite samt se första delen i Sagan om Ringen, dags att Daniel ser dom nämligen. ;)
Funderar på om jag innan dess hinner städa undan julen här hemma, vill iaf få bort den sabla granen, är så less på den nu!
Nåja, får se vad man ids göra..

Victoria's Secret


image23


Såg just Victoria's Secret Fashion Show 2007 och guud så fina underkläder dom är! Har alltid velat ha underkläder därifrån, underklädesbesatt som jag är så vore det rena drömmen. Varför kan dom inte sälja dom här?
Nåja, drömma kan man ju alltid. men nån dag ska jag banne mig ha underkläder därifrån! ;)

I fredags var jag ju hos frisören som sagt och där gjorde jag ett vågat klipp! Klippte säkert av typ två decimeter? Har iaf väldigt kort hår nu och en kort liten lugg, sen är jag väldigt blond. Stor förändring, men jag gillar det. Dom som har sett det tycker det är fint också. :) Har ju lyckats slarva bort min kamerasladd så jag kan inte ladda upp några bilder, men kanske kan ta en bild med mobilen och sätta upp, får se om jag känner mig snygg nån dag. ;)
Annars känns det som att det har varit folk här hela helgen i och med att John fyllde år i lördags, men nu har väl alla varit här tror jag och fikat är så gott som slut, så det känns skönt.

Hoppas ni haft en bra helg!

2008

Nytt år, nya möjligheter.. är väl så man säger.
Nyår firades hos Emma och Sophie på Tuna, var trevligt men sen vid tolvslaget så försvann alla (?) och festen dog ut, så då var det bara att traska hem.. Ja, jag gick hem.. och det kommer jag nog aldrig göra igen. Var den drygaste promenaden ever! Tog strax över en timme och full som jag var så kändes det som två timmar, hojja..
Väl hemma stekte jag lite strips till mig själv, hinkade några liter mjölk och kröp sedan i säng,ensam, för älskling var ute i Klöverträsk och firade nyår.

Så vad har man att se framemot detta år då?
Ja främst måste jag hitta mig ett jobb också vill jag att vi hittar en fin lägenhet som är lite billigare än den vi har nu. Det är väl dom största målen jag har. Och när man börjar få in lite pengar så kan jag och John fara ut och resa litegrann, efterlängtat! Vi har ju inte tagit oss ner till Sthlm ens, trist!
Nåja, får hoppas det här året blir bättre än det förra, inte för att det förra var fy skam, hann ju med att flytta ihop, förlova sig och skaffa kisse med mitt hjärta. ♥


Ikväll håller jag på att baka inför lördag då gubben fyller 22 år!
Tänkte göra kanelbullar och rulltårta, sen får John göra syltgrottor. ;)
Och imorrn ska jag till frisören, wiie! Tycker det är kul att fixa till håret och bli ompysslad!

Gott Nytt år!

image22
Valfritt innehåll
RSS 2.0