Olja olja olja!

Hade en kund idag som var från Sthlm, så hon gör sina naglar där i vanliga fall.
Till och börja med så var dom fruktansvärt fula, spadar hej bara! Men sen till det värsta, tjejen som gör hennes naglar hade ALDRIG sagt åt henne att olja in sina naglar, aldrig! Helt sjukt ju.
Att olja in nageln när man har material är ju det viktigaste och hon hade aldrig ens nämt det. Sen säger den här kunden att hon går på återbesök med 2 veckors mellanrum bara just för att dom blir så fula och hon får så mycket släpp. No shit sherlock? Och ännu en sak, när hennes egna nagel varit lika lång som tippen så har dom klippt ner naglarna och satt nya tippar. What? Varför klipper dom ner hennes naglar när hon fått egna långa naglar?
Ja, det fanns ingenting bra med dom naglarna, stackars tjej.

Kan väl avsluta nagelsnacket med att säga hur irriterande det är med folk som inte avbokar sin tid!
Så fruktansvärt respektlöst! Jag förlorar ju pengar på det då jag hade kunnat boka in någon annan om jag fått en avbokning i god tid.
Vet inte riktigt hur vissa är uppfostrade...


Nåväl, annars längtar jag till helgen då det på lördag äntligen är dags för Jea & Daniels bröllop. Åh, kommer böla som ett barn, haha. :) Sen på söndag så rullar jag och John söderut, närmare bestämt mot Göteborg där vi ska vara hela nästa vecka! Åh, vad jag längtar! Ska bli så mysigt o få komma bort en stund, jag och min fina. Vad vi ska ha det mysigt. ♥Och ännu mer turkost
Dessa gjorde jag på mamma idag och om jag får säga det själv så tyckte jag dom blev toksnygga! :)
Lagt en mintgrön/turkos gelefärg först, sedan har jag lagt turkosa glitterstavar ( som knappt syns då bilderna är så små) och sist men inte minst har jag använt dottern o gjort lite prickar. :)
Dom ser väldigt turkosa ut på bilden men ser man i verkligheten ser man det lite mintgröna också.

Vad tycks? :)

Turkost glitter
Bilder på Cissis naglar, dock har blommorna lossnat lite på bilderna så ni kan väl bortse från dom. ;)

Vaaarmt

Äntligen lite sommarvärme! Inte för att jag hunnit njuta så mycket av det, varit på salongen och nu tvättar jag. Kul värre. :p
Man skulle haft ett hus så kunde man lägga sig ute på altanen/gården bara, så skööönt..

Nåja, har inte hänt så mycket här.
I fredags var vi på en fisketur till V-mark jag & John, sen på hemvägen svängde vi förbi Evelina & Richard som håller på att flytta in i huset, inte är jag liite avundsjuk!
Lördag gjorde vi inte mycket, var på bio på kvällen och såg Eclipse. Nu längtar jag efter nästa film. :D
Söndag var vi till Piteå på Midnight Sun Internationals, dragracing alltså. Där lyckades vi få oss en het kräftröd bränna båda två, haha. John blir ju iaf brun sen, jag återgår till min likbleka look. :p

I övrigt så är det jobb på salongen som gäller, förra veckan fick jag göra lite roliga naglar på Cissi, blev dock inte riktigt som jag hade tänkt mig (jävla paljetter!) men dom blev fina ändå, turkosblåa med lite blommor. Har tyvärr ingen bild då jag inte lyckades få till nån bra med min mobil (systemkamera, ja tack!). Imorrn är det dags för roliga naglar igen, denna gång är det min kära mor som jag får leka på. :)

Nu ska jag njuta av min goda middag, bestående av potatisbullar! :p

Soliga kramar!

Självvattnande krukaDenna söta lilla kruka har flyttat in här hos oss idag.
Den lilla ekorren visar att blomman måste vattnas genom att sakta men säkert glida längre ner.
Hur söt som helst! :)

Finns på Favoritsaker.se
Valfritt innehåll
RSS 2.0