Gröna fingrar

Njae, det har jag väl inte riktigt. Men idag har jag varit och köpte lite blommor till balkongen våran. Blev penseér(??) som jag har planterat i en liten plåthink, hur fint som helst. Sedan köpte jag en färdigplanterad större kreation som står på balkonggolvet, jättefint! Fick även följa med en ljuslykta till balkongbordet!
Sedan har jag köpt ett överkast till sängen, fyndade ett på Hemtex för halva priset. Nu slipper vi förhoppningsvis lite katthår iaf.

Blev så avundsjuk när två från jobbet satt och färgade håret idag så jag bokade tid hos frisören på Storheden till nästa vecka. Ska färga mitt hår, lite ljusare är mina planer, får väl se vad hon säger. :)

Annars då... ja, har väl inte så mycket att tillägga.
Jättekul att vara tillbaka på praktiken!

Vill ha!



En av många saker jag vill ha den här månaden.
GE MIG PENGAR!

Tavlor

Igår var min snälla mamma här och putsade mina fönster. Har försökt själv några gånger och det har bara blivit skit så nu skulle hon få testa så vi ser om det är mig det är fel på eller fönstrena. :p Har inte haft någon sol på fönstrena än så jag vet inte, men det ser då bra ut än så länge.
Passade även på att byta gardiner i köket och i sovrummet, nyinköpa.
Blev lila i köket och idag var jag även och köpte en lila tavla som matchar, tyckte den gula jag hade skar sig litegrann. Men nu är det fint! :)
Köpte även fyra nya tavlor som jag har stoppat på hyllan ovanför soffan.
Men mest av allt vill jag flytta till hus nu, försöker tjata så mycket det går på John, ingen större framgång dock. (joooooohn, jag vill flyttaaaaa :p)
Ajja, ikväll blir det att ta det lugnt och mysa med älsklingen min. Ska se alla avsnitt på dom serier vi brukar se, vi har halkat efter en del.
Imorrn är det tänkt fest, för mig och Eve iaf och kanske nån mer? :)

Men ha en bra kväll!

Mina snyggingar!







2 days

Åhhh, jag är så skolless!
Men bara två dagar kvar nu så jag ska väl inte gnälla egentligen.
Hade tenta idag och den gick väl okej, vi fick sitta med böcker och söka på internet och så, så det var ju ganska skönt. :) Känner mig ändå tveksam till om jag klarade den, men vi får väl se.
Imorrn och på onsdag är det IT som gäller, hoppas det är någorlunda intressant. Ska sova i Happis imorrn så jag måste fara och lämna mina bebisar i Alvik, igen. Usch, hade hellre myst här här hemma med dom ikväll. Men men...
Två dagar kvar, två dagar kvar...

Helgen då.
Ja den var ganska usel, tänker inte gå in på några detaljer, men jag var väldigt arg och ledsen.
Var hos Eve och tjattrade och såg film med henne och Emelie i lördags iaf och det var upplyftande.
Men resten av helgen, skit.

Vill ha mina pengar nuuuu, har varit fattig i två veckor nu.
Men som det ser ut nu så kommer mina pengar ta slut på en gång, är så jääävla mycket räkningar den här månaden. Så att jag ska ha något som helst liv den nästkommande månaden kan vi ju glömma.
Likaså att jag ska ha råd att färga mitt hår, kommer få se förjävlig ut.

Nåja, ska pussa lite på mina pälsklingar nu innan vi far till Alvik.

Svin!

Gissa vem som fått böter för att ha stått utanför våran port i 10 min?

Fy faaaaan vad arg jag blir, så jävla onödigt! Alla ställer ju sig utanför när dom ska lämna nånting eller bara ska in en snabbis, det här kallar jag maximal otur. Sen tycker jag dom kan hålla sig till folk som parkerar på värre ställen än utanför sin egen port någon minut.
IDIOTER!

Sommar

Kikade runt lite på min pixbox på sommarbilder och då börjar man verkligen längta efter sommaren, speciellt när jag såg dom här. Fy fan vad härligt väder det var och galet roligt vi hade!
Take me back!





Dundret

Ikväll far jag och John till Dundret, kommer hem lördagkväll!

Tjingeling! :)

YES!




Jag får tillbaka 4000 kr på skatten! Sweeeeet!
Dock är jag fortfarande sur för att jag idag fick reda på att vi inte kan göra avdrag för våra bilresor upp till Happis, studenter kan inte göra några avdrag alls. Det SUGER!
Har ju gått omkring och varit glad för att jag kanske ska få tillbaka lite dieselpengar, men inte det. Dom är helt bortkastade.

Bloggdesign

Är med och tävlar om en bloggdesign. :)


Valfritt innehåll
RSS 2.0