25/10 - 07

Förlovade sig jag och John. (v)
Han frågade mig på våran ettårsdag, och två veckor senare satt ringarna på våra fingrar. Happy, happy!
Känns helt rätt, har hittat världens finaste kille och tänker inte släppa taget om honom! Han är helt perfekt för mig och jag älskar honom över allt annat.
Alltid du och jag.

Annars då..
Den här veckan jobbar jag på Roasters, och jag trivs jättebra där, all personal är så himla trevliga och jättelätta och jobba med, hur kul som helst! :)
Jag hoppas jag får jobba mer där, för lönen jag fick den här månaden efter att ha jobbat på Symphonie... den är inte kul. Har inga pengar kvar efter alla räkningar, och då menar jag verkligen inga! Suck..
Egentligen behöver jag köpa en massa grejer till lägenheten, lampor bl a, men inte ens det har jag pengar till, och nu måste det ju köpas julgrejer också!
Nåja, hoppas jag kan köpa det nästa månad.

Laater.

Work work..

Ja för min del blir det jobb hela helgen. 8-18 imorrn och 10-18 på söndag. Så jag lär inte ha tid för så mycket nöjen den här helgen. Fick skippa fest på lördag iaf, ingen höjdare när jag ska upp och jobba på söndag. Ska öppna helt själv för första gången på söndag så då vill jag inte komma dit bakis direkt, då vill jag vara pigg och ha koll på alla grejer, så jag integlömmer något.
Har ju fått jobb på Roasters nu, därav helgjobbet. Är lite smått nervös eftersom det är mycket nytt att lära sig och jag ska öppna och stänga själv typ direkt. Men jag hoppas det går bra.. Bara jag kommer in i rutinerna ska det nog gå bra, men lite läskigt att vara själv så här tidigt när man knappt lärt sig något bara. Får hålla tummarna för att det kommer gå bra för mig. :)
Men det här jobbet kunde jag inte ha fått vid en bättre tidpunkt iaf, har så fruktansvärt dåligt med pengar, jag tjänar ju ingenting på det jag jobbar nu.. Ser redan framemot nästa månad då min lön från Roasters kommer. ^^

Oh well, ska ta och kika på Idol nu och fortsätta mysa med lilla Ozzy som ligger i mitt knä..

Hoppas ni får en bra helg!

Ännu en lampa i soporna..

Vi har ju ett litet busfrö vid namn Ozzy här hemma. Världens lilla kelgris men också världens busunge.
Han har tidigare rivit ner en lampa i sovrummet som gick i tusen bitar så det var bara att slänga den. I torsdags fick jag blommor av John och jag hann väl ha dom.. fem minuter i vasen kanske? sen lyckades Ozzy riva ner den, vatten o glassplitter över hela köksbordet, underbart.. Och idag, då var det dags för lampan i vardagsrumsfönstret, krasch så var den sönder, jippie! Att en vas går sönder är inte så farligt, men mindre kul när han river ner lampor som gör sönder. Men men, man kan ju inte förvänta sig så mycket mer av en liten kattunge. Hädanefter blir det iaf hängande lampor i fönstren, har inte råd och köpa nya lampor hela tiden nämligen..
Men man kan inte vara arg länge på våran lilla bebis, han är ju världens sötnos.
Vill alltid vara där man är, ska alltid ha uppmärksamhet, sover helst i knäet på oss, eller varsomhelst på oss för den delen. ;) Kommer alltid och väcker mig på morgonen genom att slicka mig febrilt, kan vara fruktansvärt jobbigt när man bara vill sova, men han vill ju bara visa att han tycker om en, så det är ju faktiskt gulligt.. Sen apporterar han som en liten hund. Kasta iväg t e x en snodd och han kommer tillbaka med den, och så kan man fortsätta om och om igen. Inte många katter jag vet om som gör så. :)

Dagen annars då..
Var och handlade på Maxi Ica på Storheden, där stötte vi på Jenny och Tomas. For och åt på Max med dom, sedan följde dom med oss hem och kikade på våran lägenhet och drack lite kaffe. Havanna underhöll sig med lilla Ozzy. :)
Sedan hade vi tvättid idag, men eftersom Jenny och Tomas var förbi så blev vi lite sena dit, mer exakt 10 min för sent. Och tror ni inte att någon hade tagit våran tvättid? Jo men självklart! Så med tio minuter missade vi att tvätta, och vi hade verkligen behövt tvätta, har hur mycket tvätt som helst... Så det vart jag lite less över, men inte så mycket att göra åt.. bara och boka om.

Nu sitter vi bara båda här hemma o nördar vid datorerna, lär väl inte hända så mycket mer idag skulle jag tro!
image3

Våran lilla sotnos.

1 år

Igår firade jag och min John ett år tillsammans. Gav presenter till varandra (jag fick ett fint halsband ^^), badade skumbad, gick ut och åt, ja hade det bara allmänt mysigt helt enkelt. :)
Har varit ett helt underbart år. Att jag skulle hitta någon som gör mig så här lycklig trodde jag aldrig jag skulle hitta, iaf inte just särskilt nu. Men plötsligt stod han där, min drömprins. Vem hade kunnat ana det?
Finns ingen som gör mig lyckligare. Han får mig att må bra på alla sätt och vis. Ger mig all den närhet och omtanke jag behöver, står ut med mig när jag är på dåligt humör, finns där för mig när jag är ledsen, kan få mig att le när jag minst vill det.. Ja, jag kan fortsätta i all evighet.
Han gör mig lycklig bara, så enkelt är det.
Och som jag känner nu vill jag fortsätta känna.. Kan det bli bättre än så här? Tror inte det.

Jag älskar dig John, mer än allt annat.
Du är det finaste för mig. (v)

image1Jahapp..

Då har man skaffat sig en blogg också. Måste ju hänga med i utvecklingen. ;)
Tycker det är kul att läsa runt i bloggar så varför inte skaffa en egen tänkte jag, får folk snoka lite i mitt liv också, om nu någon finner det intressant!

Välkommen till min nya blogg!

Valfritt innehåll
RSS 2.0