HEJA LULEÅ!

Vi vann ikväll, yeeees!
Var där och såg med lillasyster, jag hoppas det var min nya halsduk som gav tur. ;)
Lillasyster har ju varit till frisören idag (fusk!) och har nu äntligen blivit brunett! Så ni som tyckte vi var lika innan ska se oss nu. :D

Själv har man risigt hår och risiga naglar. Skullle ju fixa naglarna igår men då jag for dit var det stängt, ringde till telefonsvararen där hon sa att hon hade stängt till idag, mysko tänkte jag menb hoppades att det var jag som tagit fel. For dit idag för att kolla, var en vikarie där och hon kunde inte fylla på mina naglar och sen var jag inte inbokad överhuvudtaget så nånstans på vägen så har jag försvunnit ur hennes kalender, skitkul. Jag vet att jag bokade in precis före nyår så att jag skulle vara fin tills dess så nog är det hon som har sjabblat till det! Jävligt less för naglarna ser ut som skit, har dessutom spräckt två naglar så jag är i desperat behov av påfyllning. Hon skulle komma hem imorrn så förhoppningsvis hör hon av sig då får vi se vad hon säger, man tycker ju att man borde få kompensation...

Nyårsafton imorrn iaf och jag har inga planer överhuvudtaget, ska och äta hos Johns farmor och farfar kl 14, det är allt jag vet.

Nåja, film nu med älskling...

Fest ikväll!

Dålig uppdatering nu under jul, har inte haft ork att göra det, man blir rätt slö av all julmat. :p

Ikväll blir det iaf fest hos Emma, blir nog kul, har varit och inhandlat en ny outfit på stan idag och sen tänkte jag inviga min volumaster som jag fick i julklapp, wish me luck!

Ha en trevlig kväll!

Ville bara önska er en..


GOD JUL!


Dan före dan

Ja imorrn är det julafton, känns inte alls som det. Tiden har gått så himla fort!
Idag ska jag på stan med Evelina och köpa sista julklapparna, till älskling och pappsen. Julhandlingen har gått väldigt snabbt och smärtfritt i år, inte haft några problem med vad jag ska köpa och det är ovanligt för mig, brukar alltid måsta virra runt på stan flera gånger och sedan köpa nånting i panik.

Igår griljerade vi våran skinka, så himla gott! Sedan julstädade vi här hemma också så vi är helt redo inför julafton nu, skönt skönt. :)

Har ju inte stoppat in bilden på våran julgran som jag tog för någon vecka sen, seg jag vet. Men den kommer nu iaf!
Tyvärr så är granen inte lika fin längre tack vare två små julplundrare, men den står upp än så länge iaf!

YES!

Nyss hemkommen från bio med älskling, såg The Yes Man, skitkul film. :D
Rekommenderas!



Annars idag så har vi varit till pite en sväng för att kika på lite julklappar, skönt med lite omväxling och se en annan stad. Sedan åt vi en flygande matta på Pit Stop i Öjebyn, ostfyllda kanter mmm.....
Sen fick jag veta att John hade tänkt köpa ett presentkort på Left Hand Tattoo i julklapp till mig men dom hade bokningsstopp. :( Så ingen tatuering till mig, nåja han försökte ju iaf.

Imorrn ska jag på stan igen med lillasyster och köpa julklappar till mamms och papps, vet inte riktigt vad vi ska köpa så det lär väl bli en lååång dag. :p

Jullov nu iaf, såå skönt! Och älskling ledig också, perfans.
Lite snö nu bara så vi kan fara ut och leka. ;)

1 vecka kvar

Ja tiden går fort som sagt, bara en vecka kvar till jul nu!
Lagom tills dess så smälter all snö bort...yeey......
Ne fy fan vilket jävla pissväder det är ute, vi som hade fått så mycket snö, var ju så vitt och fint ute. Får hoppas att plusgraderna inte håller i sig mycket längre för slask är det värsta jag vet, på vintern ska det vara snö!
Vill ju åka skoooooter. :D

Har suttit och pillat på våran uppgift, ska ju marknadsföra ett företag här i Luleå och idag lyckades vi få oss en gratis annonsplats i tidningen Extra så jag har börjat pilla på en annons. Bra blev den väl inte, men det är ju nåt iaf. :p
Ska träffas imorrn så får vi se vad dom andra har knåpat ihop, man måste ju börja med nånting!

Nu tänkte jag slänga mig i duschen och sen ska jag väl bara invänta min sötnöt. ;*

Julskinka

Varit iväg en sväng och handlat med pappsen och farmor och farfar. Fick mig en söt lite julgrupp till köksbordet som jag dock var tvungen att plocka bort mossan på för annars tar mina små monster bort den, men den var fin iaf.
Sedan fick jag en snöflinga som ska hänga ute på balkongen men jag behöver ett skarvuttag märkte jag när jag kommer hem, var bara en kontakt där ute och den är ju upptagen av belysningen som vi har runt räcket.
Också fick jag mig en julskinka, så himla gott! Ser framemot att griljera den, kanske gör det till helgen. :)

Då jag kom hem hade jag fått en avi, grejerna från Mary Kay har kommit! Så jag ska fara och hämta ut dom nu också ska mamma komma förbi i samma veva och hämta sina grejer samt grejer till hennes arbetskamrater. Har beställt hem mineralpudret nu så det ska bli spännande att testa och se hur det är!

Ne, till posten då och sen hem och göra mat, me is very hungry!

Älskling kommer hem en dag tidigare den här veckan så han kommer hem redan imorrn, mys!
Ska bli mysigt att få vara lediga tillsammans en längre tid. :)

Färgade linser

Läste nyss i en blogg att man får hemskicka ett par gratis färgade linser om man skriver ett litet inlägg i bloggen bara, så det kan ju vara kul att testa tänkte jag. :)

www.fargadelinser.com.

Söndag

Ja nu var det ett tag sen igen, men veckorna bara rusar fram nu i december, man hinner inte med alls känns det som.
Igår hann jag iaf med att träffa Jea gumman, var ett tag sen nu så det var myyyys! Innan det så var jag och John ut till Alvik för att montera stag på extraljusen och efter det åt vi middag hos Johns mamma.

Idag ska jag iväg på en fika med Anette, har ju kört fast lite nu med MK. Fått massa avbokningar så vi ska prata och försöka lösa det!
Annars kommer det nog inte bli många knop gjorda idag. John festade igår så han sover fortfarande och kommer väl fortsätta med det ett tag till.

Har massa i skolan att göra också, två stora gruppabeten som vi inte har lyckats gör nånting på än. Sen måste jag läsa några hundra sidor till på tisdag också ska jag dessutom hitta en bok att läsa under jul.
Suck, skola är inte kul. Får ju inte vara ledig när man är ledig... blä.

Ajja, ska väl ta mig lite frukost nu kanske..

Arg

Vet ni hur kul det är på en skala att en tjej i min klass har spillt rödvin på mina nya vinterskor för dryga tusenlappen?

Luleå - Skellefteå

VI VANN! :D

2-1

Yeeeees!

Bloglovin'

Följ min blogg med bloglovin

Julfest

Sitter på skolan just nu, har lunch.
Ikväll ska vi ha "julfest" här på skolan, äta lite mat och så, sedan blir det att jag sover över här tills imorrn för det blir alldeles för sent att köra hem ikväll. Ser inte framemot att sova här, är ju förbannat jävla svinkallt här inne! Har då hittat mig en soffa som jag ska paxa, har ju nämligen inget liggunderlag eller liknande. Sedan ska jag ta på mig mysdress och stänga in mig i sovsäcken och hoppas på att bli varm. Sedan om jag kan somna får vi väl se, rummet där soffan är har nämligen ingen dörr och jag är ju väldigt lättstörd av ljud....
Klev upp 05.30 imorse så jag är inte den piggaste mörten, jag hoppas det blir att sova ganska tidigt om jag får låta lite som en pensionär. :P
Mina älskade bebisar är kvar hemma, Johns mamma ska se till dom och ge dom mat. Men usch vad jag hatar att lämna dom ensamma. Det är ju mina barn och morsgrisar är dom båda två så då känns det extra jobbigt! Nåja, dom överlever ju, kommer ju hem imorrn efter skolan.

Annars då..
Helgen har varit lugn och skön.
Fredag var vi ut och åt på Waldorf för att fira lillasyster lite i förtid, hon är ju nere i Karlstad när hon fyller år så. Jag har förresten bokat en tågresa ner till Karlstad i slutet på Januari, en sån där för 25 kr, svinbilligt ju, fick dessutom liggvagn. Så jag ska ner en snabb sväng och hälsa på henne då!

Lördag tog vi fram våran julgran och sedan for vi ut mot byn en sväng för att hämta extraljus, som vi sedan monterade i söndags!

Ja, mycket mer har inte hänt...

Sååå...puss!

Julnaglar

Var och fixade mina naglar idag och då passade jag på att pimpa dom inför julen. ;)



Med mobilkameran var det helt omöjligt att ta en bra bild.
Det är iaf silverglitter längst ut på nageln och sen en liten röd diamant, tyckte det blev fint. :)

Har även hunnit med att vara till tandläkaren så nu är jag äntligen klar där, all tandsten är borta.
Och just nu håller jag på att tvätta så jag ska kila ner till tvättstugan nu!

Flyg, check!

Nu är flygresan till Sthlm bokad!
Åker ner på torsdagkväll och hem på måndagkväll.
Ååhh, det ska bli så kuuuul! :D

Längtar, längtar, längtar....

Julstök

Måste ju lägga upp en bild på min nya snygga ljusstake som jag fick av mamma!



Me likes it!

Bilder från i fredags..
















Och lite bilder på min frisyr då, tyckte den var skitfrän. :)







Thanks babe för en kul kväll!
Valfritt innehåll
RSS 2.0