Sommarnaglar

 



Svårt att fånga dom på bild men dom är skitfräna! :)
Känns väldigt somriga också i aprikosglitterfärg. Sedan är dom typ självlysande när det är lite mörkare. :D

Ja, jag skulle bara visa dom.
Alldelens strax far vi ut till träsket för att grilla och efter det rullar vi iväg mot Västerås och Power Big Meet. Kommer bli så kul!

Ha det så bra här hemma!

Duktig värre

Ja idag tycker jag att jag har varit duktig.
Har tvättat halva dagen och efter det så for jag ut till Alvik för att tvätta bilen och dammsuga ur den, sen passade jag på att börja rensa lite (läs slänga) ur mitt gamla rum, fick bort en del faktiskt. :)
Som belöning till mig själv svängde jag förbi Shell när jag kom hem och köpte en brownie. :p

Imorrn är det äntligen dags för jobb, ska bli superkul!
Innan jobbet ska jag och fixa naglarna samt vaxa mig, jepp jag har tänkt testa på det.
Välbehövligt är det då iaf, känner mig som en liten hårig apa just nu då man måste spara ut lite hår. :p Var lite jobbigt idag när det var så varmt att inte kunnat ha varken kjol eller linne. :p
Nåja, jag hoppas det blir bra och att det inte gör så fasligt ont, ska bli skönt att slippa bry sig om rakning på ett tag iaf. ;)

Skulle egentligen behöva sova nu men jag har ju vänt på dygnet så det känns som en omöjlighet. Men kanske kan somna lite tidigare för att jag har hållt igång idag så mycket.

Nåja.

Puss!

Midsommarafton

Blev en bra kväll igår. :)

Var först ut till Alvik där vi grillade en massa olika grejer, såå gott! Mätt och belåten blev man då verkligen.
Sedan for vi ut till Jenny och Tomas och det första vi får där är efterätt x2, haha. Sedan fortsatte kvällen i matens tecken, det blev snacks och ostbricka sen. Hela dagen gick åt till att äta! Men det slank ner några cider också. :)
Var trevligt iaf. :)

Ikväll ska jag och älskling fara på bio och se Baksmällan, den ska ju tydligen vara bra.
Då ska jag frossa i baconchips och cola, mmmmm.

Hoppas ni hade en bra midsommar!

Jävla psykfall

Nyss fick grannen nå psykbryt och började skrika som en galning och smälla i allt i lägenheten. Lät som att dom skulle ta ihjäl varandra ungefär. Innan det hade dom ett bråk (IGEN) och hon lipade. Det verkar vara det enda dom gör, bråkar.
Sedan har hon en stackars hund som står o skäller HELA tiden när hon inte är hemma och jag menar verkligen HELA tiden, den är inte tyst en sekund.

För det första, GÖR SLUT! Ni ska ju uppenbarligen inte vara tillsammans för det är inte friskt att bråka varje kväll som dessutom slutar i tårar.
Och det andra, FLYTTA! Du har bara bott här nån vecka och du är redan det jobbigaste grannen, du klår alkisgrannen, grattis.
Och för det tredje, hitta någon som den stackars hunden kan vara hos när du är borta. Den mår ju dåligt och klarar inte av att vara själv. Och du har väl inte tid för den när du är hemma heller för då bråkar du ju bara med din pojkvän.

Vad gör man?

Jag ringer då störningsjour om det blir nå mer sånt här, dom måste ju förfan bete sig.

Bilbingo

Var på bilbingo ikväll med Pernilla OCH VI VANN! :D
Så jävla kul. Pernilla som vann, 10 000 delat på tre sen delade vi på det då jag var med på samma bricka.
Så 1400 plus gick jag ungefär, skitkul. :)

Annars idag så har jag städat våran svinstia till lägenhet, såg förjävligt ut här hemma och det tog sin tid att städa. Har inte hunnit dammtorka utan det får bli imorrn, men det känns skönt att ha städningen bortgjort.
Nu vågar ni komma och hälsa på. :p

Så här fin var jag i håret i fredags förresten, efter jag klippt mig.
Inte världens bästa bilder då jag bara hade tid att fota i bilen eftersom vi var borta typ hela fredagen...









Hon var jätteduktig så henne kommer jag gå till igen när det blir dags för höstfärgning. :)

Vaddå lyhört?

I helgen har jag fått nöjet att höra våran nyinflyttade granne som bor ovanför oss bråka med sin pojkvän mitt i natten och sedan dagen efter verkade dom vara sams för då fick jag höra slutsekunderna på deras sexakt.
Inte fan vill väl jag höra sånt? Usch.
Det är så sjukt lyhört här, hör alltid när folk pratar, hör inte alltid vad dom säger men man hör pratet. Gode irriterande.

Jag vill flytta, NU!

Tråååkigt

Ja ikväll sitter jag här hemma ensam och tråkar, John är ute och svirar i vanlig ordning. Tur att jag har katterna som sällskap, blir inte riktigt lika tråkigt då.
Har fått Sims 3 idag så jag har nåt att roa mig med, nostalgi på hög nivå är det då! Spelade ju det hela tiden när man var yngre(ja,jag är gammal nu)

Annars idag så har vi varit ute i träsket för lite mer studentfika, var förbi Jenny och Tomas en sväng också och sen skjutsade jag John till Boden.
Ja, det var väl min dag.

Har inget mer spännande att tillägga för er(dig) som gillar att snoka, sorry. ;)

Hoppas ni har en roligare kväll än mig, nu ska jag ta och installera spelet!

Puss!

Klippning

Ja inte for jag och tränade igår, var tvungen att handla så det blev så sent så då tänkte jag att jag far idag istället.
Är mycket mindre folk mitt på dagen också vilket är skönt, helst skulle jag vilja ha ett eget privat gym om jag fick välja. :P
Håller på att tvätta och tänkte även vara duktig och börja städa när jag kommer hem från träningen. Är ju så tråkigt väder så det passar att ha en städddag idag.

Ringde nyss och bokade tid för klippning också.
På nyöppnade Nikita Hair i Smedjan. Hann inte norpa åt mig deras öppningserbjudande men man fick 20% rabatt om man bokade imorrn så då gjorde jag det. :)
Behöver verkligen en klippning har jag kommit underfund med, ser ut som ett skatbo just nu så då är det väl lika att passa på med lite rabatt så blir det liiite billigare iaf!
Nu får vi hoppas jag inte ser värre ut efter jag varit där bara. :p

Ja, träning var det!
Tjingeling!

Lunchdate

"Han är upptagen på annat håll haha så keep on dreaming..."

Ehm, woot?
Vem är upptagen? Nu hänger jag inte riktigt med.





Kom just hem från stan, blev att fara in och möta upp Jea för en lunch, sen traskade jag runt med henne och Daniel en sväng innan jag for hem.
Nu tänkte jag tvinga iväg mig själv för ett träningspass. Tänk om man vore jättemotiverad och tyckte det var jätteroligt att träna, vad enkelt det skulle vara då....

Cupcakes

Ja igår blev det bakning för fulla muggar, gjorde cupcakes för första gången i mitt liv! Har alltid velat göra det för dom ser så söta ut, men aldrig hittat ett enkelt recept för det men nu har jag ju äntligen fått min efterlängtade bakbok A piece of cake! :)
Den är av Leila,  hon som har bakprogram på Tv4 plus och hon gör ju alltid sååå goda grejer och i bakboken finns massa mumsigt att testa, kommer ha fullt upp. :p
Ja iaf, hon hade recept på cupcakes så jag gjorde vanliga såna, sen gjorde jag med hallon. Också gjorde jag vanliga muffins med romerska bågar. :)











Visst ser det gott ut? ;)

Lillasyster var ju här och hjälpte mig baka och efter det så for vi ut till Alvik för en liten övningskörningsrunda, första gången på en "stor" väg. Körde till Västmark och tillbaka. Så jag hann in en sväng till Evelina och säga hej och fick äntligen träffa hennes hemliga karl. ;)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, har lite olika alternativ, får se.

Mina nya naglar

Hon fick nöjet att leka lite, jag är ju väldigt feg av mig och håller mig alltid till fransk manikyr så hon var väldigt glad den här gången och tyckte det var jätteroligt!







(ursäkta kråkhanden, inte så duktig på att posera med fingrarna. ;p)

I'm a butikschef!

Mja, kanske inte riktigt. Men jag har nu ett exmensbevis i min hand där det står Ledare inom Shoppiungturism. ;)
Fy fan vad jag är bra! Har klarat av att pendla upp till Hpda i nästan ett år och jag klarade den kursen jag aldrig trodde jag skulle klara, ekonomistyrning. Ja, jag är stolt över mig själv.
En till utbildning att stoltsera med när man söker jobb. :)

Kommer ju jobba på Sambo i sommar men ingenting den här månaden vilket betyder att jag inte kommer få några pengar förrän i slutet på JULI. Ja, det kommer bli jätteroligt....

Nåja, nyss varit och tränat så jag ska slänga mig i duschen nu. Sen ska jag och fixa mina naglar halv fyra idag, SÅ välbehövligt!

Trevlig helg!

Bilbingo

Ja ikväll var jag och Pernilla på bilbingo, vilket dreamteam vi är! Eller mja, vi vann ju ingenting men roligt hade vi då, som vi alltid har! Bättre lycka nästa gång.

Och imorrn är sista dagen i skolan, guuuud så skönt det ska bli att slippa pendla upp till Haparande. Och fy fan vad bra jag är som klarat alla kurser. :)
Nu är det bara att hoppas på att man hittar sig ett jobb också.

Jaja, hoppa i sängen då kanske så man orkar upp imorgon....

Men ge mig!



Finns i massa olika utföranden, sjukt snygga var dom!

Väggord

Dessa fick jag hem idag;





Vunna på Tradera.
Finfint!

Ystad-Haparanda

Dessa två gubbar stötte vi på idag på vägen hem. :)






Mina fina











Home sweet home

Efter att ha suttit i bilen sen kl 15 på fredag så var det skönt att anlända i Alvik kl 10 på lördag. Dryg bilresa men fick ju komma hem desto snabbare. Älskling låg och sov så han fick en trevligt uppvaknande, glad blev båda han och mina pälsbollar över att se mig. :)
Packade ganska snabbt in allt i bilen och for hem, home sweet home. En vecka med familjen i en husvagn kan vara gaaaanska påfrestande. :p
Lillasyster var då jättefin på både bal och student, jag fick nöjet att sminka henne båda gångerna samt fixa håret på studenten. ;)











Min "tvillingsyster". ;)

Där nere köpte jag även en ny digitalkamera (äntligen!) så nu ska det fotas igen, lite roligare att fota med än mobilkameran.

På lördag var vi och såg på bilutställningen på Biltema på dagen och sen på kvällen for vi in på cruisingen med gamla bettan, hade ingen att åka med så det blev nyktert för oss. Mycket folk var det då och superbra väder! Kvällen avslutades med Guitar Hero Metallica som vi köpte tidigare på dagen, tror ni John var lite nöjd kanske? :)

Sista veckan av skolan denna vecka och sedan blir jag arbetslös, nästan. Jobbar ju på Sambo i sommar men det är ju inte heltid så det blir mycket lediga dagar för mig. Kommer bli gaaaalet rastlös.

Nåja, nu ska jag kocka ihop lite mat!
Valfritt innehåll
RSS 2.0