Föräldrautbildning

Idag var det dags för första föräldrautbildningen, som jag fick fara på själv eftersom dom placerat dom på måndagar och då är ju inte John hemma. Men han kommer ju kanske att börja jobba hemma ganska så snart så han kan nog hinna följa en annan gång. :)
Idag pratade hon om förlossning och jag vet inte om jag lärde mig sådär jättemycket nytt, det mesta har man ju hört eller googlat sig till. Men jag är ju än så länge inte säker på om det blir en vanlig födsel p g a moderkakan. Men ska ringa o boka in tid för UL imorrn, det ska ju göras i v.32. Vill bara få det gjort så man vet och så hoppas jag på att jag ska få föda normalt o inte bli snittad.
Annars rullar det på här hemma, har fortfarande ingen tv och internet dock. Men internet har jag fått låna grannarnas mobila så jag har något iaf. :)

V.31 (30+1)

1 vecka..

..som träskbo!
Och det känns bra, gud så skönt att äntligen bo i hus!

Igår kom Jenny med tapeter och färg till hall o trapp så nu ska det börja pysslas på. Med hall o trapp då, tapeterna är det ett tag tills dom får komma sig upp men det kommer bli så galet snyggt när det väl är dags, längtar!

Min andra hälft är i Sthlm på kurs och kommer hem imorgonkväll. Lägligt nog fick jag ju då uppleva mitt första trauma med en spindel i huset ikväll. Stor och äcklig var den, usch. Jag tacklade det hela med att först inmobilisera den med Cillit Bang spray, sedan tog jag den med en pappersbit för att sedan sätta nålen i kistan genom att spola ner den i toan. 1-0 till mig!

Ja, det var allt just nu.

P.s Jag älskar att ha diskmaskin D.s

V.30 (29+1)


Nu missade jag v.29 då det var mitt i flytten och vi inte hade något internet, vilket vi fortfarande inte har så det blir nog inte massor med uppdateringar tills dess.
Men nu är jag iaf i v.30, inte så länge kvar nu! :) Och tiden kommer nog flyga iväg då det kommer vara fullt upp med renovering av kök o vardagsrum nu innan bebis kommer.
Jag mår då bra fortfarande, men får ont i svanken om jag anstränger mig för mycket, vilket jag gjorde förra veckan, men nu är vi ju på plats så nu kan jag ta det liite lugnare iaf.

Fullt upp!

Ja här har det inte blivit mycket till uppdatering.
Flyttade in i huset i onsdags men hela veckan har gått åt till att flytta och städa ur lägenheten. Idag var det iaf besiktning och den klarade vi utan anmärkning, så nu är vi av med lägenheten och kan fokusera på huset för här har vi inte hunnit packa upp mycket...
Mycket o göra men det kommer bli såå fint sen när det är färdigt. :)
Då har ni en liten uppdatering iaf, ska nog hoppa i säng nu och sova ut. Trött och ryggvärk, min rygg har inte riktigt uppskattat allt flytt o städ i veckan.
Godnatt!

Hejdå Tunastigen!

Imorgon går sista flyttlasset med saker så från och med onsdag är vi träskbor! :)
Ska bli skönt o komma härifrån, gud så jag längtat!

Igår var vi och beställde våra tapeter också, längtar tills dom kommer upp. Kommer bli toksnyggt tror jag!
Är v-rum, liten den av kök, trapp, hall på övervåningen samt vårat sovrum som ska få sig nya tapeter till o börja med. :) Tänkte försöka mig på före och efter bilder så man får se skillnaden sen. :)

Imorrn ryker även mina extensions, äääntligen! Nu är jag så less på dom och vill bara ha ut dom! Om vi hinner så klipper vi o färgar håret, annars får vi ta det en annan dag, beror på hur länge det tar att ta ut alla slingor.

Så, flytt, städ o frisör imorrn. Fullt upp med andra ord. :)

5 år ♥

Idag firar jag och min fina 5 år tillsammans, helt galet hur fort tiden gått!
Lika lycklig fortfarande och nu tar vi nästa stora steg i våran relation, flyttar till hus och skapar våran egen lilla familj. Jag längtar.

Ord räcker inte till men han är verkligen världens bästa, han gör mig hel.
Och att han står ut med mig i ur o skur är ju helt otroligt. ;)
Jag älskar dig!

V.28 (27+5)

Kanelbullens dag

Hade ju glömt bort att det var idag tills en av mina kunder påminde mig. Sprang givetvis o köpte mig en bulle då, en ursäkt till fika kan man ju inte låta passera. ;)

Skithelg

Ja, vilken helg.. inte i den positiva bemärkelsen!
Bara bråk, tjafs & irritation. Jag förstår bara inte hur en människa kan bete sig på det här viset, sen tassar ju alla runt på tå runt honom också så han kommer ju undan med allt. Jag däremot är inte på det viset utan är van att säga ifrån och då blev det som det blev. Men det är inget jag ångrar, har ingen respekt kvar för människan så vad han tycker och tänker om mig kvittar.
Så ja, har inte så mycket positivt att säga om helgen, den blev skit helt enkelt.

V.27 (26+6)

Valfritt innehåll
RSS 2.0