Alone

Jennys naglar igår blev apsnygga! Gjorde svartglittrig tipp sedan fadade jag ut med ett turkost glitter. Vill också ha så, nästa gång ska jag banne mig ha svarta tippar!
Har tyvärr ingen bild, dyker väl upp när Jenny tömmer sin kamera på bilder. ;)
Jag och Havanna hade en kul dag också, våra muffins blev jättefina och jag tror hon var nöjd när hon kom hem och däckade i sin säng. :)Ikväll tänkte jag att jag skulle få mysa med min karl men han for och festade istället.. Glad? Inte så värst. Så det blir att sitta uppe till typ tre inatt då han kommer hem, fun fun..

Ingenting finns det o se på tv så jag är lagomt uttråkad, ska väl gå o tröstäta lite kladdkaka.

Hejs.

Rainbow sparkle & silverstar rose

Idag fick jag göra lite roliga naglar! Anki gillade dom jag gjorde på mamma med blått o silver delat och sedan blev hon lite kär i den rosa färgen som mamma fick nu sist, så vi gjorde hennes egna variant på dom naglarna. Samma grej, andra färger bara. :)
Den nya rosa glittergelen från Nail Selection är det många kunder som gillar förövrigt så jag kanske kan lura på någon mer lite färg. ;)

Imorgon ska jag låna Havanna en sväng, har sagt hur länge som helst att hon ska få komma hit så vi kan baka men det har inte passat tidigare, men nu så! Sen när Jenny slutar jobbet på kvällen så brummar vi ut till träsket och så ska jag fixa till hennes naglar, Havannas också skulle jag tro. ;)

You rock

Varit nyfiken på Laila Bagges parfym sen den kom ut och idag såg jag att Parelle hade den så jag smet in och sniffade, AND I'M IN LOVE! Den påminner väldigt mycket om Escada, en av dom här tillfälliga sommardofterna.
Den luktar då sjukt gott och billig tyckte jag den var också, 295 kr på Parelle iaf.

Jag fyller år snart, blink blink. ;)


Bilder Eleven.se

Mina nyaJag fick ju mig (äntligen!) nya naglar förra veckan, så nu ser dom ut såhär. Dom känns jääääättekorta. :p

Silverstar rose

Idag fick jag testa min nya glittergele från Nail Selection och den var såå fin! Dock helt omöjlig att fånga på bild, man måste se den i verkligheten.
Däremot så blev jag inte helt nöjd med naglarna då dottern bråkade med mig så prickarna blev inte som tänkt, men men. :p


Söndag..

..och ännu en vecka är snart förbi. Hips vips så är det snart jul, tycker veckorna går väldigt snabbt.
Hade inte så mycket att delge var mer av tristess som jag hamnade här och tänkte plita ner några rader.

Igårkväll var jag o John till Daniel & Jea en sväng, grabbgänget såg hockey(som Luleå vann förövrigt, wohooo!) medans jag, Jea & Sophie hängde i sovrummet och surrade och drack vin. Mys!
Och det är väl det enda spännande som denna helg bjudit på..

Annars rullar allt på som vanligt, lite lugnare på salongen just nu så jag hoppas det kommer igång lite. Kommande planer är en IKEA-resa med bästa träskborna, det ska bli roligt! Iaf för mig o Jenny. ;)

Well, nästa inlägg blir nog nagelbilder då jag ska göra om min mors imorrn o då brukar det ju alltid bli nå kul. :)

Avslutar med en bild på mig och fina Jenny!

Smiley face

Fransk tipp med ceriserosa glitter och en smiley på ringfingrarna, helt efter kundens egna önskemål. :)

Aj. :/%#"%&#%&#!!!!!

NailsbyLinda.se

Nu är hemsidan uppe!
Inte den snyggaste kanske, men gå in o kika. :)

www.nailsbylinda.se

Stars
Fransk förstärkning med Konad-stämplar

4 år ♥

Idag är det våran dag.
4 år med min bästa vän, min själsfrände.
Vad jag är glad att du är min.  ♥Eftersom mitt hjärta är uppe i Gve nu så firade vi lite igår med att gå ut på Waldorf och äta gott. Sedan myste vi ner oss i soffan framför en film som avslut på kvällen. Mys!
Tidigare på dagen så var vi på husvisning i Antnäs. Det var inte riktigt som jag föreställt mig, man blir så lurad när man ser bilderna. So the search continues...

Btw, onsdag förra veckan så var det ju tjejkväll på Gårdings i Ä-byn. Jag var där och lackade från Depends sortiment och det blev riktigt lyckat. Lackade konstant från öppning till stängning, 2 h. Och det var nog fler som ville men som inte hann, så det var riktigt roligt. :)

Mammas nya naglar
Valfritt innehåll
RSS 2.0