Du är alltJohn. ♥

Marmorerat

Idag fick min mamma äntligen nya naglar, då roade jag mig med att painta vit tipp och marmorera dom med en röd/rosa färg.

Detta blev resultatet;

Syns inte så jättebra när det är taget med mobilen..

Sista skoterturen för i år

För två helger sen så gick den sista skoterturen för i år, vi skulle iväg o grilla med Jenny & Tomas samt kidsen. Men skoterturen blev väl inte riktigt som vi tänkt oss. Karlarna for före oss för att spåra, slutade med att T körde ett träd genom huven och John körde fast miljarders gånger så det tog väl en timme för dom o ta sig till grillplatsen, något som kanske skulle ta 10 min egentligen. Så som tur var tog jag & J bilen och sen blev det att köra tillbaka skotrarna på släp.
Så, det var våran sista skotertur. ;)

Här är lite bilder från den dagen;


Bio

Ikväll har jag och älskling varit till Piteå och sett Clash of the titans 3D. Är så jäkla häftigt att se filmer i 3D! :)
Den var iaf bra tyckte vi. :)Annars idag så har jag på morgonen varit in till salongen för att få min ögonbryn trådade sen fixade jag till lillasysters naglar. Väl hemma så tog jag o John tag i våran svinstia till lägenhet så nu är den ren och fin, skönt! Sedan blev det middag på Baan Thai, skulle egentligen till Pastabacken men det var fullt där. :(
Var även duktig och hängde undan alla vinterkläder och precis efter det så började det snöa, väldigt roligt...

Nu känns ögonlocken ganska tunga så jag gissar att det snart blir att krypa ner med min fina, imorrn får jag sova ut och vakna upp med honom. Lovely. :love:

Hårfritt

Ja nästan överallt.
Har ju gett mig på att vaxa mig nu, börjar förberede lite inför sommaren. Egentligen skulle jag bara göra en brazilian för att testa på det men det slutade med att jag körde hela benen och under armarna också. Är less på att raka så nu ska jag banne mig vaxa istället så jag slipper fundera nå över det!
Har ni inte gjort en brazilian, så testa. Så härlig känsla efteråt! Och det gör inte så ont som man kan tro, sen har väl alla olika smärtrösklar också men första gången är värst sen blir det ju bara mindre o mindre hår o ta bort på återbesöken.


Bild: Search.com

Mjaha.

Jenny fyller ju år idag så jag ska väl svänga förbi där o gratta henne snart tänkte jag, lite svårt o veta om hon är hemma nu bara när hon inte har en telefon. :p

Hemklickat

Judit JeansShorts SEK 249, Club L - NELLY.COM Lovely Flower Dress SEK 179, Club L - NELLY.COM
Linda Knitted Cardi SEK 199, Club L - NELLY.COM Aniston Croche Top SEK 159, Rut m.fl. - NELLY.COM
D. Boyfriend Denim Shirt SEK 299, Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COM

Allt är givetvis från min favoritsajt, Nelly.com. ;)

Blä

Ja, så känns det just nu. Dom senaste naglarna jag har gjort har inte hållt nå bra, tipparna har lossnat på en gång. Så jag känner mig lite nerslagen för tillfället och börjar undra om det här verkligen är min grej?
Jag vet att jag är färsk och håller på att träna fortfarande, men naglarna jag gjorde i början har hållt bättre så det känns ju riktigt uselt att jag bara blir sämre ju mer naglar jag gör..
Och speciellt när jag har betalande kunder så vill man ju att dom ska hålla 2 v tills deras återbesök. Att sitta 3 tim med ett helt set för att sedan måsta göra om allt dagen efter tar ju lite på krafterna dessutom.

Ja, så det är anledningen till att det inte dyker upp nå inlägg eller nagelbilder just nu..

Jag suger på det här, just nu iaf...

Och lite till..

Och här har jag snott bilder från Jenny & Linnéa, som kan ta lite bättre bilder än vad jag kan. ;)
Linnéa har tagit en före-bild också vilket jag har glömt, är ju lite kul o se hur dom såg ut innan. :)


Jennys är förlängda med en tipp som är pärlemorskimrande, syns dock inte på bilden


Lite nail pics

Har legat efter lite med bloggningen då "min" dator varit borta, sen har jag haft fullt upp varje dag med naglar, naglar och ännu mer naglar! Men ska försöka komma igång nu, tänkte börja med att slänga in bilder på naglar jag gjort, inte kommit ihåg att fota alla men här kommer några iaf..Lillasyster, förlängning med fransk tipp


Mari, förlängning med naturlig tipp


Linnéa, förlängning med naturlig tipp sedan paintat en vitt tipp


Sophie, förlängning med naturlig tipp


Förlängning med vit tipp

Lösenordsskydd

Tänkte bara skriva lite kort om varför jag stoppade lösenord på min blogg i veckan..
Är en person som har kommenterat min blogg, ringt upp skolor o grejer för att försöka svartmåla mig som elev och mina lärare, att det är en ogiltig utbildning jag går, att jag ska ha falska diplom o.s.v
Vilket inte stämmer!
Så det har varit lite strul i veckan, den här människan är fruktansvärt elak och hade vi fått reda på vem det är så hade vi nog skickat någon på henne, helt ärligt. Så här beter man sig bara inte.
Tänker inte gå in nå mer djupgående i det för det är svårt o förklara också, men jag går iaf en godkänd utbildning och jag kommer få ett godkänt diplom efter kursen, så det behöver inte någon tvivla på!

Kommer ha bloggen lösenordsskyddad ett tag och sen testar jag ta bort det och ser om hon har gett upp.
Valfritt innehåll
RSS 2.0