Kursstart Gel!

Idag körde vi igång med gelen och det var inte det lättaste! Men det ska det ju inte vara första gången man testar det heller, även fast man gärna vill vara världsbäst på en gång!
Fick gör en förstärkning på en hand idag iaf och imorrn ska vi ha våran första modell och göra ett helt set förstärkning med fransk tipp. Blir spännande o se resultatet på det. :p

Andra goda nyheter är att John har fått igång våran cd i bilen, som jag har saknat den! Så nu kan man poppa järnet! :D

Nåja, var väl inte så mycket mer jag hade o skriva ikväll.

Nelly bikini

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Modeller sökes!

Har precis fått schema för första veckan och behöver modeller följande dagar:

Tis 30/3 Förlängning med tipp, franskt. Kl. 13.15-17.30
Ons 31/3 Förlängning med tipp Kl. 9.30-12.30 & 13.30-16.30

Alltså tre modeller totalt. Kommer inte kosta någonting.
Någon som är intresserad?
Skriv gärna vilken tid och dag isåfall.

Diplomerad manikyrist!

Ja idag var det dags för examinering i manikyr-utbildningen, först ett teoretiskt och sen ett praktiskt prov.
OCH JAG KLARADE DET!
Wiiiie, så himla glad! :) Varit så orolig för lackningen på provet då det har varit det svåraste men nu klarade jag det, vilken lättnad!
På lördag drar gel-utbildningen igång, riktigt roligt ska det bli! :)

Nöjda kunder

Igår var jag till salongen och gjorde en manikyr på en väldigt nöjd kund, är så himla roligt att se hur glada människor blir över att få fina naglar! :)
Sen brände jag ut till Alvik och åt middag där för att sedan bränna vidare till träsket för att utför en manikyr på Jenny. Fick även träna lite lackning på henne och lilla Havanna, så det var bra för är det något jag måste träna på så är det lackningen, snart prov(hjälp!).
Idag var lillasyster förbi så jag fick träna på att lacka lite mer, fokuserade på den franska idag. Det går bättre och bättre faktiskt!
Annars är jag mest nervös inför teorin på provet, det jag kommer ha svårast med. Har ju aldrig haft vidare mycket till läshuvud...

Nåja, nu ska jag diska upp efter middagen och sen tänkte jag dra ett varv med dammsugaren!

Tattoo

Här kommer en bild på min tatuering(ja, det tog ett tag :p).
Bilden är tagen på studion direkt efter vi var färdiga så det är inte världens bästa bild, ser ju bättre ut nu när den är läkt så jag ska försöka ta mig för och fota den. Man skulle haft en bättre kamera bara, kanske ska svänga förbi Jenny eller Eve och be dom fota. ;)
Men iaf, här kommer den för er som inte sett den;

JAG VANN!


Inlägget under där jag länkar en catwalk video från Nelly var en tävling dom hade på deras fan-sida på Facebook. Dom tio första som länkade en video i sin blogg skulle vinna ett presentkort på 750 kr och JAG VAR EN AV DOM SOM VANN!
Ah, så jävla glad! Var den tionde och sista också så här snackar vi flyt!
Nu ska det shoppas! :D

Annars så har jag varit in på salongen idag och gjort två manikyrer, har en imorrn också. Kul kul!

I helgen har det varit skoter för hela slanten, har ju lite att ta igen då skräpskotern gått sönder hela j-vla tiden. Men nu åkte vi både lör o sön utan att den rasade så förhoppningsvis håller den säsongen ut nu, inte så länge kvar. :)
Hann med att träffa lite människor också som man inte sett på ett tag, så det var en bra helg. :)

Ne, nu måste jag kika runt på Nelly.com. ;)

Puss!

Nelly


Hank Dress SEK 199, Club L - NELLY.COM

 

Åh, påfyllning!

Har suktat efter denna länge, spets är hett!

Alice in Wonderland




Jag och lillasyster rullade till Piteå ikväll för att se Alice i Underlandet 3D, väldigt speciell film men helt okej. :)

Tidigare idag har jag suttit på salongen, testade köra drop-in men det var bara en som kom in och hon bokade en tid till på fredag så det gick väl inte speciellt bra, men bättre än ingenting antar jag!

Imorrn ska jag in på salongen en snabbis för att tråda mina bryn, tjejen som gör det har drop-in imorrn (tips!). Sen ska jag städa läggan hade jag tänkt, ser förjävligt ut som vanligt. Sen kommer ju John hem imorrn också, mys!

Ne, lite kvällsfika nu sen hopp i säng!

Godnatt!

Tidig morgon

Ja, för mig iaf då jag inte har något arbete.
Först var det paketleverans från lookfantastic.com, paketet innehöll detta;



Äntligen har jag en GHD!
Åh så jag har trånat efter denna länge och när jag hittade den för dryga halva priset var jag tvungen att slå till, ska testa den sen idag!

Direkt efter paketleveransen kom passande nog Bravida för att laga våran toalett som var trasig så nu är det fixat också.

Nu sitter jag och ser på Vakna med The Voice och tar det bananas, senare idag ska jag in på salongen och utföra två stycken manikyrer, kul! :)

Hoppas ni får en bra dag!

Manikyrist-utbildning

Igårkväll kom jag hem från Umeå. Var skönt att få komma hem till mina älsklingar, saknat dom! Dock hann vi aldrig på Daniel & Jeas 50-års fest, blev senare än jag trodde. Men men, inte så mycket att göra åt!

Utbildningen har iaf varit jätterolig, intensivt men kul. Nu är det 2 v praktik och pluggande innnan vi avlägger manikyr-provet och efter det börjar vi med gelen! I can't wait!

Så, någon som skulle vara intresserad av en manikyr?

Kalas, tjejkväll och mys med älskling

Ja det är väl min helg i stora drag.
Fredag började vi med frunch på Dagobert, sen snurrade vi runt och letade present åt Havanna, handlade lite mat och sen for vi hem och myste.
Lördag var det kalas ute i träsket, sen på kvällen for jag till Jea för lite tjejmys, drack lite vin och snaska kex, ost och godis.
Söndag for vi ut till Alvik för att John skulle kolla en grej på bilen samt hämta nå grejs till skotern.

Ja, det var helgen det.

Annars?
Jo på onsdag far jag iväg till Umeå för att gå grundutbildningen inför min nagelutbildning, spännande. :) Kommer hem på lördag igen!
Känns kul att det kommer igång nu.

Sen är jag lite sugen på att fara på en liten skidtripp till påsk, hade som varit kul. Är efter att John varit till Riksgränsen som jag blev sugen, sen kollade vi lite när vi var hos J & T också. Till påsk brukar det ju vara fint väder så man vågar vistas utomhus, än så länge så har det ju bara varit svinkallt.
Hade det inte varit roligt Jenny? :)

Valfritt innehåll
RSS 2.0