Ingen modell här inte

Blev en lång dag/kväll igår. Kom dit vid kl 17 och for därifrån kring kl 23 (!!). Det är hårt att vara modell. ;)
Ja mest fick vi faktiskt sitta och vänta, lite trist. Men kul annars, tills vi skulle se på bilderna. Fy vad jobbigt det var!
Inte för att jag nånsin har haft vidare bra självförtroende men tycker då inte jag har dålig självkänsla nu, men efter igår känner jag att den kanske inte är på topp ändå.
Bilderna på mig blev hemska, tyckte inte jag var fin på en enda bild. :(
Kändes fånigt att sitta och säga att dom var hemska allihopa men det var faktiskt jobbigt för mig att se dom, jag är väl känsligare än jag trodde... Men det var då inget illa menat mot fotografen eller make-up artisten, dom var jätteduktiga båda två och jag trodde faktiskt bilderna skulle bli jättefina. Det här har bara med min egen självkänsla att göra.

Ja, men i övrigt var det roligt. Och alla andra fick ju jättefina bilder! Superfina tjejer!

Idag har vi varit ute i Alvik och firat min far, en dag i förskott men enklare att göra bort det på helgen. Blev smörgåstårta, tårta, fikabröd och så avslutade vi med pizza till middag. Känner mig aningens rund. :D

Ja, det var allt för mig.

Modell för en dag

Ja, det ska jag leka idag. :) Inte ensam då utan Jenny ska med och tre av hennes vänner, så 5 st är vi!
Ni kan läsa mer på TheStudio.se. Men det är som det låter iaf, du blir sminkad på plats och sen fotograferad. Du ska ta med 3 olika outfits själv, det är väl allt.
Känns lite nervöst att stå framför kameran, men det är ju en kul grej, något som man inte gör varje dag direkt.

Kommer väl kanske nån bild sen om sminkningen blir bra. :p

Ut i snöstormen

Är ju snöstorm här idag och hade egentligen tänkt hålla mig inomhus idag, men det blev att fara och fika med Jea gumman så nu ska jag ge mig ut och trotsa stormen, wish me luck!





Bara lite mascara på idag, säkrast så när det är snöstorm!

Skuldsatt



Idag fick jag brev från CSN att det var dags att börja betala av mitt studielån.
Den beräknade återbetalningstiden är 11 år(!).
Kommer nog bli ännu längre eftersom jag inte direkt har fått något toppjobb tack vare min utbildning och kommer säkert inte ha råd att betala så mycket varje år. (lite bitter,ja)

Det kändes ju väldigt upplyftande.
Detta är baksidan med att plugga, och jag har ändå "bara" pluggat ett år, tänk då dom som pluggar typ 4 år..

Ne, en trissvinst kanske?

Min mysboll

Det är tur att jag har min Neo under veckorna när John är borta. Han är ju världens mysigaste lilla kille! :love:




Fångad av en stormvind

Nu har jag beställt en, förhoppningsvis, väldigt bra hårfön. Den verkar då bra, garanti i 3 år också. :) Brukar ju oftast vara duktig och självtorka håret för att skona det, men ibland hade det varit skönt med en fön, speciellt på vintern. Så nu gjorde jag slag i saken! :)

Denna blev det;



Babyliss Hårfön 6632E

Bucklad pärla

Idag skulle jag in till stan kl 11 för att sminka mig på Make-Up Store, men jag kom mig inte ens ut från Mjölkudden utan blev istället påkörd av en TRAKTOR! Jag kom körande efter vägen som går genom tuna och Mjölkudden (huvudled) och ut från Coop Konsum på Mjölkudden så kör en traktor bara rakt ut, jag tvärnitar och försöker väja men träffar ändå traktorn. Det första jag hann tänka var att nu kommer John inte bli glad...
Men det var ju inte mitt fel så jag var mest förbannad när jag klev ut och såg att han bucklat högra bakskärmen, skitsnyggt. Men han tog då på sig att det var hans fel, så blev inget tjafs om det. "Tur" för honom var att han jobbade på K-Rauta så det är dom som får stå för allt, tycker han borde stå för det själv, klantarslet!
Ja, summan av det hela är att vi har en bucklad pärla nu. :(
Ska väl skickas in en massa papper o grejer innan vi kan få den fixad, blä vad jobbigt. Mest av allt så fruktansvärt onödigt, bara för att han inte såg sig för...

Ja, det var min dag det.

Tacos i träsket

Igår var vi ut till Jenny och Tomas i träsket för att John skulle koppla in ett eluttag till dom, vi hade då även lyxen att bli bjudna på middag, tacos! Alltid gott! Lite efterrätt på det och en film med lite snacks till så rullade vi mätta och belåtna hemåt efter en trevlig kväll!

Vi var även förbi Johns pappa för att kika på två små söta valpar som kommit till världen, herregud så söta! Men sötast blir dom ju när ögonen öppnas och dom börjar vingla omkring, nu ser dom ju mest ut som små råttor.

Så lagom bebissjuk(p g a lilla söta Viggo) och valpsjuk var man efter ett besök till träsket.

Idag står väl inte så mycket på schemat, får väl se vad vi hittar på..

Nailz

Var och fixade mina naglar idag ocg pratade lite om vad som kommer ske här framöver, nämligen att jag ska utbilda mig till Nagelteknolog(eller vad man nu kallar det). :)
Hon som gör mina naglar far till Sthlm nästa vecka och utbildar sig till lärare och när hon kommer hem drar det igång. Vet inget exakt datum men så långt bort är det inte. Jag ser verkligen framemot det, kommer bli så kul!
Så jag kommer behöva lite frivilliga modeller sen så om ni är sugna kan ni ju hojta till. :)

Annars har jag väl klarat min första arbetslösa vecka ganska bra, har lyckats sysselsätta mig hyfsat bra.

Ikväll kommer min fina hem, mys!

Arbetslös

Ja då var man det igen...
Känns inge vidare, kommer bli så sjukt rastlös av att vara hemma HELA tiden, sedan brukar nedstämdheten komma också.
Det suger att vara arbetslös, kort och gott.

Hoppas det inte blir alltför länge...

I'm a hero!

Jularrangemang

Tömde mitt mobilalbum just och då hade jag en bild på mitt fina blomsterarrangemang jag fick av A-H (chefen) nu till jul. Har aldrig fått så fin blomma, den är eeenorm och så fiiiin! Bilden gör den inte ett dugg rättvisa, har bättre bilder på digitalkameran men dom orkar jag inte ladda upp nu så dessa får duga!





Nu har även två amaryllis slagit ut så den är ännu finare nu. :)

Nyfrillan

Inte så stor skillnad på frisyren, klippt bort det slitna och klippt upp det litegrann bara.
Färgen är typ 4 olika färger, den jag hade innan, en riktigt mörk, en beige och en riktig kall blek ton. Supernöjd är jag! :) Mindre nöjd är jag över att min frisör var på smällen igen och kommer vara borta ännu ett år nu, damnit! :p







Svårt att fånga på bild, men fint är det iaf. Sen beroende på vart jag lägger benan så varierar färgen, kan välja om jag vill framhäva ljusa eller lite mörkare slingor, på dom här bilderna framhävs det ljusa. :)

Fixa barret

Imorrn ska jag till frisören och få mitt råttbo klippt och färgat, äntligen!
Jag älskar att gå till frisören och bli ompysslad. :)
Nu ska jag dessutom till min "gamla" frisör på HÄR, hon har ju varit mammaledig väldigt länge men är nu tillbaka. Hoppas hon är lika duktig som innan, var aldrig missnöjd när jag kom därifrån!




Alltid du och jag gumman. (v)



Försökte hitta kort på mig själv i alla olika färger och frisyrer hon fixat, men det gick inge bra. :p

Happy New Year!

Jag är ingen höjdare på att blogga just nu, känner inte att jag har något av vikt att skriva..

Nytt år nu iaf, 2010. Börjar året med att bli arbetslös, typ. Men det blir nog bra tillslut.
Nyår spenderade jag och John iaf ute i träsket hos Jenny och Tomas. Åt hemgjorda pommes, oxfilé och pepparsås samt beasås till, smarrigt värre! Sedan drack vi lite vin och Captain Morgan(första gången och det var ju riktigt gott!), spelade något spel, åt ost och kex och bara surrade rent allmänt!
Väldigt trevlig kväll iaf! :)

På tisdag fyller John år så det blir väl fikabesök till helgen, så blir o tjocka sig ännu mer, är det inte slut snart? :p

Ajja, hejs!
Valfritt innehåll
RSS 2.0