Sommar!

Igårkväll for jag ut till Evelina för en liten kvällsridtur, var kul, helt perfekt väder! Dock fick jag ont i röven som vanligt, men det ska vi försöka åtgärda nästa gång. :p
Idag har jag vaknat med tuppen, ska nämligen följa med mamma och pappa till IKEA en sväng, men mamma är alltid sen på morgonen så även denna så nu sitter jag här och väntar bara. John är ju i Umeå på avslutningen för det program han gått på, och på måndag börjar han jobba. :)
Ikväll blir det väl kanske cruising? Hade varit kul iaf. :)

Underbart väder idag också, sommaren är här!

Box!



Ja idag blev det preimär av box för mig, halvpremiär för Jea. ;) Det var skoj, lite annorlunda träning, men det blir nog roligare sen när man har lärt sig tekniken, nu var man mer tvungen att fokusera på det istället för styrka. Tråkigt nog så tar passen uppehåll över sommaren så vi får hålla oss till gymmet i sommar och bli riktiga beefcakes! Visst gumman? ;)
Idag har jag även hunnit med att köpa fransgardiner, varit sugen på det ett tag och nu hänger dom i vardagsrummet, blev riktigt fint. :)

John bor som vanligt framför sitt jävla spel, han såg inte ens Lost med mig. Snart får han börja avvänjning på riktigt för jag börjar bli fruktansvärt less, eller har varit det ett tag men nu får det börja vara nog.

Ska väl fortsätta mysa med Neo, som är mer beroende av mig än ett dataspel.

Pusss

Pajverkstad

Ikväll har jag varit en riktigt duktig hemmafru, gjort åtta pajer åt älskling som han kan äta till lunch på jobbet. Är jag en bra flickvän eller vad? ;) Blev hälften köttfärs, hälften skinka och broccoli, doftar väldans gott i lägenheten nu kan jag säga!
Annars har dagen inte bjudit på så mycket, jobb och sen bara vara hemma och tråka.
Men imorrn blir det Box med Jea på kvällen! Ska bli kul att testa på.

Lööve

Idag fick jag blommor av min älskling.



Har jag världens bästa pojkvän kanske?
Jag älskar då honom så enorm mycket.

Bills bills bills..

Ja nu är räkningarna betalda, eller inlagda för betalning imorrn. Vi hade faktiskt inte så mycket räkningar den här månaden, har haft ganska mycket på sista tiden, så det känns ju skönt. Men pengarna försvinner ju i ett nafs ändå, less. Skönt att jag jobbar heltid hela juni så får man lite mer pengar då, kanske kan betala av lite skulder då, vore skönt.

Helgen då..

Fredag var vi ju som sagt ut och åt på Exotic och det var gott, dock lite less för att vi fick vänta på våra efterätter i ett år.. mja kanske inte riktigt så länge, men lång tid tog det! Men man ska väl inte klaga för mycket, man åt ju varmrätt och efterätt för under hundringen och det brukar man inte lyckas med på en kinarestaurang, så det var ju bra.

Lördag så storstädade vi i lägenheten så det blev rent och fint, att ha en kattunge är ungefär som att ha en bebis för herregud vad dom smutsar ner. På fredagsmorgonen så var det skumgummi över hela lägenheten för att våran lilla ängel har varit och tuggat sönder en disksvamp, skitkul. :p Nåja, sen kom Johns föräldrar förbi en sväng, dom har ju inte varit och kollat på lägenheten än. Efter det fick vi stressa iväg till Västmark, var bjudna på grillfest där, blev lite sena dock men det gick bra! Maten smakade gudomligt gott, finns det nå godare än grillat? Så vi proppade i oss tills vi var sprängfulla, sen satt vi mest och drack och umgicks, blev en lite kubbmatch men den hann aldrig bli klar. Sov hos Johns föräldrar den natten, for väl därifrån kring två kanske? Trevlig kväll var det iaf!

Söndag så vaknade jag med huvudvärk, alltid lika kul. Men det försvann snabbt efter jag fått en huvudvärkstablett. Vid ett så for vi till Alvik för att gratta mamma på morsdag och hennes födelsedag i samma veva (hon fyller år idag, GRATTIS MAMMA!) Var där till strax före fyra då en försenad Evelina kom och hämtade upp mig för att fara hem till oss för att ha Mary Kay party. :p Vi skulle bli sminkade först innan dom andra kom för att ha en hudvårdsklass (som ju vi redan haft). Var kul att bli sminkad, testa färger som man annars kanske inte skulle använda, man är ju insnöad på sina klassiska färger. Fick iaf två ögonskuggor som värdinnegåva, så det var ju kul. :) Sen var det trevligt att alla tjejer kom förbi, sällan man ses alla sådär.
Så tack för en trevlig kväll tjejer!

Idag har John redovisning av sitt exjobb så jag håller tummarna här hemma för att det ska gå bra, vilket jag tror det kommer gå också!
Du klarar allt älskling!

Webdesign och tapeter

Ikväll har jag gett mig in i webdesignens värld och det var kämpigt. Läste ju webdesign i gymnasiet men inte sjutton kommer jag ihåg nånting av det. :p Har iaf lyckats ändra färger på typ allt, måste bara hitta en bra bakgrund att stoppa in istället för en tråkig färg, också vill jag ha en ny header. Men ikväll orkar jag inte mer, det här tog nog lång tid!

Idag har jag gjort ett fynd som gjorde mig glad. Följde med pappa på en tapetaffär för han skulle hämta nå färg där. Jag strosade runt och kikade på alla fina tapeter som fanns (ge mig pengar!!) och precis innan vi skulle gå hittade jag en liten hörna där dom reade ut utgående tapeter och där hittade jag en brun tapet med lite mönster på för 50:- rullen! Var ingen speciell tapet sådär, klart att det finns finare men då får man ju vara beredd och betala en del! Den här tyckte jag var helt okej iaf och har tänkt ha den som fondvägg i sovrummet. Sovrummet ligger nämligen längst ner på listan av vad som behöver tapetseras, är vardagsrummet det kommer gå mest pengar till, sen hallen. Men nu har vi ju alltså en tapet till sovrummet också i och med att jag hittade en så billig en och som kommer passa bra där inne. Tidigare har dom kostat 300:-/rullen så jag tycker jag fyndade bra där. :)
Är iaf nöjd med att jag får tapetsera sovrummet nu också, behöver man inte lägga undan nå pengar till det. Full fokus på vardagsrum och hall. :)
Bara att hoppas att det inte blir nå mer prövotid på kontraktet nu så vi får ta från bofonden, så kanske vi kan tapetsera nu till sommaren, vore hur bra som helst!


(inte min tapet)

Imorgon är det fredag, helg och löning! Löningen är ju dock inte så mycket att hurra för som vanligt, dom pengarna kommer vara borta på några dagar bara. Men vi ska iaf ut och äta på Exotic imorgonkväll jag, John, mamma och mormor. Dom har ju lite specialpriser där nu, så då måste man ju passa på! :)

Påslagen värme

Igår slog Lulebo äntligen på värmen igen. Den har ju varit av ett bra tag nu och det har ju inte varit sommarvärme ute direkt, vilket resulterat i att det varit sviiinkallt i lägenheten. Nog för att jag nästan altid fryser, men t o m John tyckte det var lite väl kyligt när man klev upp på morgonen, så då är det kallt i lägenheten!

Ser på Förlossningskliniken nu på Tv4 Fakta (saknat den kanalen!), tycker alltid det är lika kul att se på och jag blir bara mer och mer avskräckt av att föda barn. :P Sen har jag en liten sötnos i knäet som vanligt, han vill mysa med mamma mest hela tiden, sötboll! John kämpar på med sitt exjobb som han ska redovisa på måndag. Sen är han klar med skolan, då är det jobb som väntar. Det ska bli så skönt att en av oss får en bra inkomst snart!

Hejs!

Ljuslykta

image123

Idag hittade jag mig en stor fin lykta för en billig penning, så jag är väldigt nöjd!  Velat ha en sån länge, men tyckt att dom varit så dyra, så jag blev glad när jag hittade den! Står ute på balkongen nu, men hade varit mysigt att ha en inomhus också.. fast iofs så kan jag ju ta in den när det blir vinter för då är man ju inte på balkongen, så får den stå ute nu under sommaren (om den nu kommer snart?). Bilden är lite dålig, men man ser hur den ser ut iaf, sen måste jag köpa ett bättre ljus att stoppa i den, tog bara det jag hade hemma.
Det enda som saknas på balkongen nu är dynor till stolarna och dom har vi redan kollat ut, väntar bara på lönen. Sen skulle jag vilja ha lite växtlighet, ett litet träd kanske? :)

Måste kila och hämta tvätten strax, idag har jag lyckats med den fantastiska bedriften att tvätta min hörlurar, haha. Men dom överlevde! :p

Igår blev vi förresten bjudna på middag hos Daniel & Jea, kocken serverade lax med p- nånting, haha. ;P Gott var det iaf! Sen blev det lite glass till efterätt och så såg vi sista och avslutande delen i Sagan om Ringen triologin. Så nu har vi sett alla filmer. Eller Daniel har sett alla, var ju han som var rookien, vi andra var ju rutinerande. ;)

Sunday

Så var det söndag igen, den tråkigaste dagen på veckan. Tycker aldrig man gör nånting på söndagar, dom segar bara på i en långsam takt och sen är det ju jobbvecka som väntar och det är ju inte kul.
Har varit och tränat en sväng idag, blir väl att träna Core imorrn om jag får med mig Jea? ;) Känns skönt att man rör på sig nu iaf, det behövs, man har ju lagt på sig lite sambokilon. :p

Nu börjar Sanningens Ögonblick, det måste man ju se!

Hoppas ni haft en bra helg!

Byabesök

Ja idag var vi ut en sväng i skogarna. John skulle hjälpa pappa flytta några delar från farmor o farfars brygga som flutit iväg ända till brobanken i Västmark. Ganska tunga grejer så min kära bondevän fick komma med traktorn och dra upp dom. ;) Det gick bra att få upp dom och när det var klart så for jag och John till Evelina och Simon för att hälsa på lite, fikade och tjattrade på, trevligt. :) Var även och tittade på huset dom håller på att bygga, såå himla fint! Längtar till man flyttar till hus och får inreda det, gud så kul!
Sen har det inte hänt så mycket mer idag, åt middag i Avik så vi kom hem ganska sent så jag har bara suttit framför tv:n sen dess och försökt få upp värmen, svinkallt i lägenheterna nu när dom stängt av värmen ju, dumma Lulebo! Sen har ju vi förövrigt typ 150 kanaler, inte "bara" 60. ;p

image122

Jävlar vad långt hår jag hade då!

60 kanaler

Idag har vi varit och skaffat oss digitaltv, eftersom man måste det nu för dom släcker ju ner det analoga nätet om cirkus två veckor. Och just nu håller John på att koppla in allt, sen har vi 60 kanaler, woho! ;D Jag kommer bo framför tv:n hädanefter. ;P
Middag idag blev på Diamant, skulle egentligen på Exotic eftersom dom har så billig mat där nu, men vi var ju inte dom enda som skulle äta där kan jag säga, så vi fick skippa det.
Annars ikväll blir det nog bara mys, framför tv:n såklart. :P

Våra balkongmöbler

image119

image120

Visst blev det fint? :)
Är helnöjd, var precis lagom storlek och Neo verkar ju gilla dom också. ;)

Balkongmöbler, check!

Har hickat i ungefär tio minuter och var på väg att ge upp och gå och dricka vatten, men då ringde mamma just och då försvann hickan! Magi!

Idag for jag direkt efter jobbet med pappa och köpte våra efterlängtade balkongmöbler. Så nu står dom här hemma men har inte börjat skruva ihop dom än så ni får vänta på bilder. Tänkte vänta tills John kommer hem imorrn, dumt att börja själv om allt skulle gå åt skogen, då måste ju allt ligga framme huller om buller, nu tar dom inte så stor plats i kartongerna. :p
Sen var vi även förbi Mattornas Värld, mamma och pappa ska ha nya mattor till det renoverade vardagsrummet. Dom hittade en matta och jag hittade två. En rund ryamatta till badrummet samt en ny dörrmatta, det är småsakerna som gör skillnad. ;)
När jag äntligen kommer hem så står det ett blomsterbud utanför våran dörr. "Åh, har John skickat blommor till mig!" tänkte jag men sen såg jag att det var TILL John, då började jag bli svartsjuk/avundsjuk och undra vem sjutton som skickar blommor till honom. :p Som tur är så var jag ju tvungen att öppna det eftersom John ju är borta. ;) När det väl var öppnat så var det inte så spännande, var våran kvartesvärd och Lulebo som skickat det som "inflyttningspresent". Men det var väldigt fina blommor,så det var ju snällt. Visste dock inte att dom gjorde så.
Har ni också fått blommor när ni flyttade till Lulebo lägenhet?

image115

 

Vad är det för blomma Emelie? ;)

Vi fick ju även blommor när Johns farmor och farfar var förbi i måndags. Dom ska ut på balkongen när vi fått upp bordet. :)

image118

Ikväll blev det ingen träning så det blir bara att vara hemma och mysa med Neo, se Lost också såklart!
Hoppas ni får en mysig kväll!

Stormiga Luleå

Kan det blåsa mer i den här staden?? Så less på all båst, även fast det ser ut att vara fint väder ute så blir man besviken så fort man går utanför dörren och en stormvind tar tag i en. Om det är något jag verkligen hatar med Luleå så är det att dom byggde staden så det blåser vart man än går!

Idag har vi tvättid kl 17, den jag sitter och väntar på nu. Älskling har farit på ännu en kurs idag och blir borta tills på torsdag, så jag får tvätta själv, men det är inte så mycket tvätt så det ska nog gå bra!
Senare ikväll ska jag fara och träna med Jea, annars händer nog inte så mycket resten av dagen..

Mötet igår var trevligt, man fick som veta lite mer hur allt funkade. Skulle säkert vara kul att testa på det och se om man är nå bra på det. :p Men det är pengafrågan som spelar in, så vi får se, jag funderar på saken iaf!

Workout

Idag har jag tänkt fara och träna en sväng, hinner nämligen inte imorrn för då har ju Mary Kay konsulten bjudit med mig på någon grej i stan, är väl någon slags träff för alla konsulter och så vad jag förstått. Det är nog bara för att det ska locka mig att bli konsult själv, men ändå kul att hon bjöd med mig och det kostar ju ingenting så det kan vara kul. :)

Skittrist väder ute, så det lär väl bli en tråkig söndag, men en bra dag för träning iaf!

Mums!

image114

Erkänn att det ser gott ut? ;)

Typiskt..

Ni tror inte bordet var slut när vi kom dit idag? :(
Är tydligen inte bara vi som tyckte det var ett fint bord o stolar för så lite pengar. Jag hoppas dom får in mer för jag vill verkligen ha det där, annars måste vi väl köpa något fult i plast och det vill jag inte. Men jag är ändå less för jag hade ju ställt in mig på att idag ska vi äntligen få utemöbler till balkongen, men icket..
Jag och John gick och köpte oss en billig grill som tröst så nu ikväll blir det att premiärgrilla för oss. John håller på att skruva ihop den nu så jag väntar bara på att han ska få igång den så ska jag börja göra i ordning lite grönsaker till grillningen.



image113

En korthårig Linda

image111     image112


Gjorde ju ett ganska drastiskt klipp sist jag var hos frisören, klippte mig väldigt kort (för att vara mig) samt blekte det ganska mycket. Dock har jag ju misslyckats med att ta en endaste bild på mig medans jag hade den frisyren, vet inte om jag gick i ide då eller vad jag pysslade med? :p Men iaf så har ju Evelina lagt upp några där jag hade kort hår, var ju ganska söt då faktiskt. :) Vi är ju båda väldigt söta, visst? ;)
Nu ser jag förjävlig ut och behöver verkligen gå till frisören, rent ut sagt pinsamt att visa sig utomhus.
SÅ illa är det, trust me.

Någon som vill sponsra ett frisörbesök?

Privat?

Såg Englas begravning på tv tidigare och jag har lite svårt att förstå varför dom vill sända den på tv. En begravning tycker jag är något privat och jag skulle vilja sörja ifred, inte bjuda in hela Sverige.
Att behöva begrava sitt eget barn måste vara det jobbigaste man kan gå igenom, det ska man inte behöva göra så det dom går igenom kan man nog inte ens föreställa sig. Men dom sjönk lite i mina ögon när dom offentliggjorde begravningen sådär..

Men det är ju bara min åsikt, alla tycker ju inte som mig.

Min far ringde just och sa att vi får låna pengar till att köpa balkongbordet, så vi ska fara och köpa det på en stund. Wiie. :)

Ha en trevlig lördag!

Effektiv förbränning

Träningen igår gick bra, det kändes då iaf, otränad som man är. :p Men träningsvärken idag är faktiskt inte så farlig, körde ju bara en genomgång igår så.
Efter träningen så for jag, John, Daniel & Jea för att fylla upp alla förlorade kalorier, köpte godis och pizza, haha. For hem till oss och åt sen såg vi Sagan om Dom Två Tornen, Daniel är ju oskuld vad gäller Sagan om Ringen så vi har som ett mission att plöja igenom triologin och efter igår har vi bara sista filmen kvar. :)
Var iaf väldigt trevligt igårkväll!

Idag var det väldigt mycket folk på jobbet, phew. Men det börjar ju närma sig högsäsong för oss nu, ju finare och varmare väder desto mer folk som vill ha lite lättare mat, dvs salladsbuffé!
Helgen är helt oplanerad, imorrn kanske vi (äntligen) ska fara och köpa bord och stolar till våran balkong! Sen kanske jag kan övertala John att sänka bilen.
Ääääälskling, ska du inte sänka bilen i helgen? ;)

image110

Kanske ska göra bort och handla frukostbröd till imorrn nu?

Nautilus & möte

Sitter på Arbetsförmedlingen och snikar lite på deras internet i väntan på att det där sabla mötet ska börja, stod att det började 14.30 här, men i brevet jag fick hem så har jag för mig att det stod 14.15? Ajja, får sitta här och fördriva tiden..
Varit på stan med Jea sen klockan elva ungefär, kikat runt litegrann och ätit lunch på Sub & Co. Sen gick vi även förbi Nautilus och skaffade ett träningskort där till mig, Jea tränar ju där sen tidigare och jag har länge tänkt börja för det är ju lite billigare att träna där än på t e x Inpuls. Men nu är det gjort iaf, känns skönt, för nu kände jag verkligen att det var dags. Mina jeans har ju börjat bli för små för mig, inte kul! Men sen är det bara skönt att träna och hålla kroppen i form, och ett plus i kanten att jag kan fara med Jea och träna. :)

Kan tiden gå lite snabbare nu så jag får fara hem nån gång?

Bohemian Raspberry

image109

Vanilla Ice Cream with Fudge Brownies & Raspberry Swirls

En ny favorit här hemma, både jag och John tyckte den var jättegod! Speciellt John. ;)

Kåbdalis

Har varit lite dålig på att uppdatera, men ska försöka komma igång med bloggandet igen!

I lördags så var vi till Kåbdalis. Jag, John, Evelina, Simon, Emma och Kim. Var hur underbart väder som helst, strålande sol och stekhett ute, nästan sommarvärme. Så det var ju en alldeles perfekt dag att spendera utomhus, inte vill man sitta inne då inte. Jag skulle för första gången i mitt liv åka snowboard(!). Har inte ens åkt slalom tidigare, höll ju på med längdskidor när jag var yngre så det blev som aldrig att åka slalom eller dylikt, fast jag har alltid velat testa att åka snowboard, ser så kul ut. Så premiäråk blev det för mig i lördags och det gick ju... inte så bra. Satt ganska mycket på röven. :p Men så fort jag lärde mig ploga (bromsa) med brädan så kunde jag faktiskt hålla mig på benen ganska bra. Men det är svårt att åka, väldigt läskig känsla att ha benen låsta sådär, mycket lättare med skidor så man kan röra benen. Gick bra att åka ett tag, men sen gick det snett och jag blev nå så djävulskt less och slutade åka och satte mig i solen och tjurade för mig själv, haha. Ska inte skylla på nån, men jag skulle haft med mig nån som hade lite mer tålamod med mig och förstod att jag kanske inte ska åka i någon avancerad backe. Jag var ju där för att lära mig och det gör man inte på en sekund direkt. Sen vart jag less för att jag inte hade några vattentäta byxor på mig, blev dyngsur rakt igenom på två sekunder sen var jag det resten av dagen, och det är inte vidare kul..
Nåja, det var kul att testa iaf. Kanske man kan satsa på att lära sig åka snowboard nästa vinter? :)

image93

            

På kvällen blev vi bjudna på grillat hemma hos min mor och far, så himla gott! Blev grillpremiär. :)
Sen upptäckte jag ju att jag hade skaffat mig en snygg bränna också, haha. Hade bränt mig massa i ansiktet, speciellt min näsa, så jag såg ut som Rudolf, hemskt! ;P Har faktiskt kvar det än, men det syns inte lika mycket längre.
Sen har jag ju varit förkyld sen i fredags och det verkar också börja ge med sig nu, skönt.

Imorrn måste jag på ett möte på Arbetsförmedlingen, så jag måste vara ledig från jobbet. Suck!

Jaja.. Hade ni en bra helg?
Valfritt innehåll
RSS 2.0