Hello redhead
Jag är ju numera rödhårig så här har ni en liten snek-peak på det.
Mycket snyggare i verkligheten som vanligt. Två olika nyanser av rött sedan en mörkbrun/svart, så snyggt! Jag blev då helnöjd. Kul med förändring!

Nfu Oh

Idag damp det ner en beställning med nagelgrejer i brevlådan, alltid lika kul!
Jag beställde bl a denna oljan, förpackningen är ju såå snygg!


Bild; Vackra Naglar.com

Inte var det därför jag var tvungen att köpa den, neeeej då. ;)
Men den doftar gudomligt också, jag tog doften bubbelgum, mmm! Måste nog beställa nån fler doft. ;)

Annars var det lite nytt glitter o sånt, mindre kul var att en glitterburk farit upp och var ööööverallt i brevet, himla skitpost som ska vara så våldsamma!
Nu vill jag iaf bara göra roliga naglar, har massa idéer! :) Tyvärr har jag bara franska imorrn tror jag, men kanske kan lura på dom en liten dekoration iaf, brukar vara ganska bra på det. ;)

Lite nailz...
Välkommen till min lilla kaffehörna...Idag fick jag äntligen min beställning från Nespresso, så nu kan vi dricka kaffe igen!
Förutom kaffe så beställde jag latteglas med tillhörande skedar, cappucinokoppar m. fat, kapselställ, rör med brunsocker, sockerhållare och små chokladbitar att mumsa på till kaffet.
Blev inte så värst mysigt där på bänken men när vi flyttar till hus (kan det ske NU helst) ska jag nog få till en liten mysig kaffehörna. ;)

Ja det här var ju givetvis en invit att komma och dricka latte på Tunastigen. ;)

Härlig dag!

Började dagen med en brazilian, såå efterlängtat och såå skönt!Sedan fortsatte jag njutningen med att bege mig till Lisa för att massera min stackars arbetsskadade rygg, hade knutar där jag haft på känn att min rygg tagit stryk så nu är dom bortmasserade. Det var skönt och min rygg är nog nöjd och glad nu.Sedan har träskfamiljen varit förbi på kaffe, trevligt as usual.

Och sen för att avsluta denna braiga dag så lyckades jag få mig en OnePiece till halva priset, har velat ha en jättelänge!


Bra dag idag. :)

Nails by Linda på Facebook

Nails by Linda

Marknadsför din sida också

Härlig start på året!

En släng av magsjuka fick jag igårkväll, härligt!
Usch vad jag hatar att spy, blä.
Nåväl, är på bättringsvägen nu! Älskling köpte en kycklingrulle till middag och jag har just duschat bort alla basilusker och sitter nu och sippar på lite avslagen cola. Imorrn är det bara att släpa sig till jobbet, var tvungen att boka om tre kunder idag och ta dom imorrn. Är väl detta som är det jobbiga när man är egen, man har inte tid att vara sjuk.
Men som tur var så var det ju inget långvarigt för imorrn fyller ju hjärtat år också så det hade ju vait usel tajming, nu blir det ju iofs att jag får jobba hela dagen men nu vågar ju folk komma och gratta honom iaf.

Hoppas alla har haft en bättre start på det nya året än mig!

Gott Nytt År!

Valfritt innehåll
RSS 2.0