Hairstyling

Alldelens strax ska jag ta bussen in till stan där jag ska möta upp Jea och sen ska vi gå till Killerqueen och fixa håret!
Efter det får vi väl se vad vi hittar på för bus, har varit på systemet iaf. ;)

Ny bloggdesign

Ja jag har ju fått min blogg fixad, fint va? :)
Bra mycket roligare än tidigare!

Tack Linda!

Yeeeeey!

Fick min födelsedagspresent av älskling igår...

ETT XBOX 360 ELITE! :D :D :D
Med Guitar Hero!
I'm a happy happy girl!



Dock måste jag fara och byta spelet idag, gitarren glappar lite. Men ändå, jag har ett Xbox!!

Var på kvällsöppet på stan igår också, med lillasyster. Hämtade ut mina kläder från Cubus, gick på en billig penning när dom hade 30 % rabatt. Sedan köpte jag ett par vinterskor, uggs liknande. Har hatat såna tidigare men nu har jag börjat tycka om dom, ser så mysiga och varma ut! Köpte ett par igår iaf när dom hade rea så jag fick dom liiite billigare iaf. :p
Sedan lyckades jag använda upp mitt presentkort på Diva, har ju bara haft det i ett år. :p Men har inte hittat nånting där förrän igår, det blev en Hummel jacka som jag aldrig hade köpt om jag inte haft presentkortet.




Så jag är väldigt nöjd över gårdagen. :)

Ikväll ska jag och Jea på Killerqueen och bli fina, sen kanske vi styr upp en tvåmansfest eller nå så Luleå får se hur snygga vi är. ;)

Måste ta och göra mig iordning nu, har massa saker att göra, har tänkt hinna julpynta idag också!

Trevlig helg hörrni!

Slut som artist

Ja det är jag verkligen, haft fullt upp nu tre dagar i sträck och innan dess var det ju födelsedagsfirande, därav den dåliga uppdateringen här i bloggen.

I söndags kom ju då vännerna förbi och fikade, mycket trevligt. Fick mycket beröm för bullarna, t o m nästan så att dom trodde dom var fejk, dom var för perfekta. :p

Måndag, tillbaka till skolan igen. Har verkligen inte saknat bilresorna upp till Happis, fyy faan vad drygt det är! Kursen vi har startat upp med nu är Marknadsföring och försäljning, den verkar faktiskt ganska kul.
Direkt jag kom hem från Happis så for jag till Ä-byn för MK möte. Tog väl ungefär 2 tim så jag var inte hemma förrän efter tio. Snabb dusch och sen stupa i säng.

Tisdag, skola igen. Då jag kom hem for jag direkt ut till Alvik för att fira farfar. Efter firandet stannade jag kvar och fick lite hjälp av lillasyster att skriva en uppgift som var till dagen därpå. Skulle presentera oss som butikschef inför halva klassen och även ledningsgruppen. Jättekul.... Sen hade vi ju väldigt gott om tid på oss också, eller inte. Fick iaf ihop några sidor, var väl klar vid tio. Blev kvar en liten stund innan jag for hem. Väl hemma satte jag mig vid datorn för att renskriva kladden, allt som allt så var jag i säng vid halv ett.

Onsdag, skola igen och totalt jävla död efter fem timmars sömn. Sjukt nervös inför redovisningen också, men det var jag inte ensam om. Hade iaf turen att hamna i den första gruppen sen var jag även nr 2 att redovisa, så det var skönt att göra bort det så snabbt. Då jag kom hem från Happis bar det iväg till Ä-byn igen, denna gång på öppet hus. Var dock meningen att jag skulle ha med mig lite folk men precis alla avbokade så jag for bara dit med min söta mamma som ställde upp, var inte där så länge eftersom det bara var hon och jag, inte så givande. Köpte med mig skrov och åt upp det i Alvik och sedan for jag hem!

Som sagt, inte en ena lugn minut. Har sovit dåligt, ätit dåligt och mina små älsklingar har blivit försummade. Men imorrn är jag ledig och resten av veckan också för den delen. Älskling kommer ju hem imorrn också så det blir skönt. Ser framemot att ta det lugnt och få sova ut. På kvällen så är det kvällsöppet på stan så då ska jag pallra mig in, men det ska jag nog orka med. Shopping är ju inte så krävande. ;)

Kändes som att det blev långt nu, men det här är väl ungefär det jag har gjort under tiden jag inte bloggat så nu kanske ni förstår att jag inte hunnit med så mycket annat...

Nåja, sängen lockar nu. Hoppas mina missar vill mysa ner sig med mig!

Godnatt!

Ett år äldre..

Ja i fredags var det ju min dag, fyllde 24 år, huvvaligen! Alla som känner mig vet ju att jag har lite åldersnojja. :p Är inte kul att fylla år längre, har ju inget att se framemot. Tidigare var det ju 18 och 20 som var "roliga" åldrar att se framemot. Nu går det ju bara utför, snart halvvägs till 30. :O
Nåja.
Igår var familjen hit och fikade, fick pengar och så i present, sen har jag ju redan fått en jacka av mina föräldrar i present, hittade en på Cubus som jag ville ha. :)
Idag kommer vännerna förbi, dom droppar nog in lite olika tider, har inte sagt någon tid utan dom får komma när det passar bara, har en massa fika kvar att fika upp så det är bara o komma o trycka i er! :D

Praktiken tog slut i fredags, tråkigt på ett sätt och skönt på ett annat. Men ser faktiskt framemot kursen vi ska läsa nu, Marknadsföring och försäljning, den verkar kul. Men då sa lillasyster igår att det är skittråkigt, så får väl se. :p

Nu ska jag slita iväg älskling pälskling för att köpa lite mjölk!

Pusshej!

Dom må se ut som änglar..



..men är egentligen små monster. :p

Bullfest bullfest

Håller på att baka för fullt här hemma, eller jag är väl strax klar. Luktar kanelbullar i hela lägenheten...mmmmm!
Sen har jag även slängt ihop lite maränger. Håller ju på att baka inför min födelsedag såklart, jag är ju en sån som vill bjuda på hembakat så då är det bara att stå i, kommer nog bli bakning varje dag i veckan. :p





Visst ser det gott ut? ;)

Ni är såklart bjudna på fika till helgen, vet bara inte vilken dag det blir än men mest troligt lördag eller söndag. Jag kommer skicka iväg en inbjudan till lyckligt utvalda när jag vet. ;)

Under bakningen har jag även ringt för att höra om klasser och TRE stycken har blivit flyttade. :( Det är ju jättebra om dom blir av, men jag har ju min utmaning den här veckan så jag hade gärna haft dom nu. :/ Så just nu känns det inte som att jag kommer klara utmaningen, hade ju satt det som mål så jag känner mig lite nedslagen.
Nåja...

Håller på med en sen middag till mig själv nu, blir bara lite pasta och någon sås(ooorkar inte laga nå vettigare).
Sen blir det duschen och efter det mest troligt godnatt!

Inte det inte

Ne inte blev det nå mys med älskling inte, han for iväg till Boden och festade. Trååååkigt...
Kom iaf precis hem och det gick bra, kanske får lite nya bokningar också vilket ju är jättebra. :)

Får väl ta och slänga mig i soffan och mysa med katterna istället då, får se om jag väntar uppe på John om det inte blir alldeles för sent...

Nåja, hoppas ni har en bra kväll..

Dålig..

Ja jag känner att jag är dålig på att uppdatera här, men det händer verkligen inte mycket just nu..
Har ju praktik varje dag och när jag kommer hem så är jag så trött så det blir mest soffläge.

Idag har jag iaf varit på ett MK-möte, lite tips för klasser och så. Sen ikväll så har jag en klass, ska bli kul, men fortfarande lite nervöst när jag bara är i startgroparna. Den blir först vid sju-tiden så kommer väl hem kring tio ikväll och då ska jag nog bara mysa ner mig med mitt hjärta i soffan, låter som en bra idé. :)

Nu ska jag göra klart maten till mig själv, John är inte hemma nämligen. Det blir stuvade makaroner med korv! Mums!

Vad gör ni i helgen då?

Premiär

Ja ikväll var det premiär för mig som hudvårdskonsult, gick väl okej. :p
Blir ju att läsa innantill väldigt mycket såhär i början, men det ger väl med sig förhoppningsvis! Måste se till och boka in en massa klasser bara så jag kommer igång. :)
Efter klassen var klar så pratade jag med Evelina i telefon, var längesen, vi är så dåliga på att höra av oss, skäms på oss! Men det var kul att pratas vid och uppdateras litegrann, går bra nu för gumman min. ;)

Praktiken rullar på, går väl lite bättre nu än tidigare men nog känner man sig ganska vilsen fortfarande.. Sen är ju dagarna sååå långa, känns som att man bara hinner hem och äta för att sen gå och sova igen. Har bytt bort så jag inte jobbar dom kommande två lördagarna iaf, har annat grejs då som händer, sen så vill jag ju gärna vara hemma på helgen då älskling väl är hemma.

Mja, händer inte så mycket spännande i mitt liv...
Ska slänga mig i duschen nu och sen hoppa i säng, börjar klockan 8 imorrn!

Just det, den 28:e ska jag och Jea på Killerqueen och bli fina. ;) Blir kul!

Förbannadejävlaskithelvetesbiljävel

Hade ju en tandläkartid 10.50 idag men som ni märker så är jag ju inte där nu.
Varför?
Jo tack vare våran jävla skräpbil som inte ville starta när jag skulle iväg.
Så jag fick boka om min tid och fick en tid om en månad först, kommer säkert inte kunna gå på den tiden så jag lär väl aldrig bli klar hos tandläkaren, SUCK!

Ne, imorrn får älskling köpa nytt batteri, det här går inte.

Ska äta sen frukost nu, sen kommer pappa och kablar igång bilen. Sen ska jag fara ut till Alvik för att hämta farmor och sen ska vi fara och hämta hem farfar från sjukhuset.

Och sen kommer älskling hem.

Aaajj

My feet are killing me!
Är verkligen inte van att trippa runt i höga stövlar en hel dag, creds till dom som står ut för själv vill jag bara hugga av mig fötterna när jag kommer hem! Ledig imorrn iaf så det ska bli skönt.
Trodde jag hade tvättid ikväll men inte det inte, den bokningen försvann på något mystiskt vis så då bokade jag in mig 22-07 ikväll/natt, jippie... Men vi har så jävla mycket tvätt så jag måste verkligen tvätta, kan inte vänta en vecka till.

Adios amigos!

Jag överlevde!

Draaaa åt helvete vad bakfull jag var i söndags, spydde hela jävla dagen, var fortfarande bakis när jag gick och la mig. :S
Aldrig varit så bakfull i hela mitt liv, har väl spytt en gång sen brukar jag må bra igen men inte denna gång, usch. Och alla som känner mig vet ju vilken spyfobi jag har, så det var extra synd om mig!
Tur är väl då att man har världens finaste pojkvän som diskar och plockar undan i lägenheten, samt tycker synd om mig när jag mår så dåligt.
Vad skulle jag göra utan honom?

I looove you baby!
Dock känns det lite extra jobbigt att han är i Gällivare nu när vi inte direkt fick umgås och mysa igår. :/
Nåja, veckorna går ju fort.
Var iaf trevligt här hemma hos oss i lördags, det måste vi göra om!
(vi fick förresten t o m störningsjouren på oss, surjävla grannar)

Första dagen på Cubus idag, gick väl helt okej. Larmade en miljard trosor och vek kläder, det var väl min dag det. :P
Går 9-18 eller 8-18 varje vecka. Ledig torsdag och jobbar lördag istället. Tråååkigt, men det är bara sex timmar då så.
Känns ovant att sluta så sent, jag är ju van att sluta senast kl 16 sen jag jobbade på caféet. Fast på Roasters kunde jag ju jobba till kl 22 så då är ju det här ingenting. ;p

Har ätit chips tidigare och nu dricker jag cola, blir som min normala bakisdag idag istället för igår, dock måste jag göra mig mat så jag får i mig lite bra näring också. Dagen till ära så blir det micromat, haha!

I'm off!

Puss på er!

Fääst ikväll!

Yes, blir fest ikväll, här hemma hos oss för att sedan mest troligt dra vidare mot krogen!
Jag är redan klar, ska bara locka håret sen är jag peerfect. Ska laga mat nu, därav den tidiga tillfixningen!

Hoppas ni får en kul kväll!
Kommer nog vi att ha. ;)
Valfritt innehåll
RSS 2.0