Fina naglar



Bara håret kvar att fixa imorrn, hoppas det blir bra!

Semester

Ja nu har jag semester, guud så skönt! Två veckor från nu på måndag och vädret verkar ju bli bättre nu också så jag kanske har tajmat min semester bra.
Igår var det fest hos Jenny & Tomas, Tomas fyllde 30 år. Var trevligt, höll mig ganska nykter, blivit rätt bra på det?! Drack nå slush som Jenny hade gjort och det var gott! Hade jag bara druckit såna hade jag nog krälat fram. :p Blev bjudna på tacos först och lite efterätt, sen på kvällen fick varmkorv, så mätta och belåtna var man då iaf! Men det var en bra kväll iaf.
Idag var vi bjudna på mat hos min mor och far, Grekisk pytt i panna, väldigt gott! Neo har ju fått övernatta där eftersom vi sov över ute i träsket. Gick väl inte så där jättebra för honom att vara med lillbebisen, Neo är ju så himla våldsam när han busar och bebisen är ju så himla liten så det går ju inte. Nu ligger han då bara och sover iaf, han är ju alltid jättetrött när han kommer hem för att han inte sover nånting när han är i Alvik.

Ikväll blir det nog inte många knop gjorda. Jag och älskling ska väl mysa ner oss i soffan nu med lite chips och cola.
Imorrn ska jag och fixa naglarna, kul kul. Sen frisören på tisdag, så nu ska jag banne mig bli snygg!

Har ni haft en bra helg?
Hoppas det!

Ett tvättäkta äventyr!




Igår hade vi tvättid och hade ganska lite tvätt för en gångs skull så då kom jag på den brijanta idén att tvätta våra runda mattor som vi har i hallen och köket. Sagt och gjort, gick med dom till tvättstugan och slängde dom i grovtvätten. Det är något jag bittert får ångra idag, för nu har vi nämligen inga mattor i hallen eller köket. :p Vi tvättade sönder dom, haha. Stod på baksidan att dom skullle tvättas hos en professionell mattvätt, äsch tänkte jag, är ju bara IKEA mattor, det här ska väl gå.Tji fick jag! Var bara att gå och slänga dom på en gång, sen fick vi rensa maskinen på ludd, var helt igenstockat!
Så nu måste vi köpa nya mattor, och det har vi ju berkligen råd med. Ser jättetomt ut när man kommer in i lägenheten nu, mattor behövs verkligen!
Nåja, vårat tvättäventyr slutade inte där. Den vanliga tvätten glömde vi helt bort efter allt ståhej med mattorn så tvättstugan hann stänga, så våra kläder blev inåsta! Paniiik! Allt var fullbokat så det gick inte att boka för att ta sig in, men det garanterar ju inte att man kommer in i samma tvättrum heller. Jag fick gå och sätta upp en lapp på dörren och snällt be nästa person som tvättar att slänga våra kläder i tvättkorgen och ställa den utanför bara. Det är väl en ganska enkel grej att göra, tycker ni inte det? När man t o m skrivit en lapp och förklarat borde väl folk förstå, vi tar ju oss inte in och vi kan ju inte stå och vänta på att någon ska komma och tvätta just i det rummet heller. Men det är tydligen inte så enkelt! Gick till tvättstugan före jag for till jobbet imorse och visst hade någon börjat tvätta där då, men hade dom ställt ut våran tvättkorg? NEJ.
Klockan fyra hade någon ställt ut våran tvättkorg, men lämnat andra hälften med kläder i tvättrummet, sen efter fem så hade någon ställt ut den också. TACK!
Ska det vara så jävla svårt att ställa ut en tvättkorg, dom skulle väl också vilja ha sina kläder om dom blev inlåsta. Men tydligen så är folk jävligt tröga och osympatiska här. Blev gode less!

Ja, det var våran kväll igår. Kul va?

Har färgat håret på älskling nu igen, det blev ju som röda skiftningar sen förra färgningen och det var inte så fint, så nu har vi lagt i vanlig mörkbrun färg. Han är så fin i mörkt hår min älskling!

Löning imorrn, som jag har längtat!

Världens sötaste?

 



Förmodligen!

Denna söta lilla krabat hittade mina föräldrar fastklämd i farmor och farfars lada, stackaren måste ha blivit övergiven. Men nu så får den bo hos mamma och pappa, så den hade tur kan man säga. Om ni ser på bilden där den ligger vid kudden så kanske ni förstår ni hur liten den är, ingen aning om hur gammal den är men inte kan det vara många veckor, man kan inte annat än att bli kär i den. Jag hade god lust att sno med den hem igår! Men jag har på känn att nog min mamma kommer behålla lillen, hur ska hon kunna släppa den när hon får ta hand om den från att den är så liten?

Midsommar

Midsommarafton igår, väldigt oplanerad kväll ett bra tag. Vi var bjudna på mat hos mina föräldrar men sen visste vi inte så mycket mer. Men det slutade iaf med att jag for till Evelina för att festa och John for till pojkarna i Selet.
Jag & Eve satt hos henne fram till halv tolv kanske? Kom dit ganska sent. Men sen var det iaf tänkt att vi skulle dra vidare och då tog vi givevtvis byataxin, d v s traktorn, haha. :p Vi två i förarhytten och två karlar i flaket, haha vilken syn! Dom skulle fara och mata några hundvalpar så vi skjutsade dom dit och hann även träffa valparna lite, så sjukt söta! Man vill ju bara ta hem en när man ser dom. Sen begav vi oss till nästa fest men där hade alla dragit så det blev att fara vidare till ett nytt ställe på en gång och det stället blev Selet och där var vi resten av kvällen/natten. Jag drack inte vidare mycket, eftersom det inte var planerat att festa så hade ju inte jag med mig någonting att dricka så jag delade med Evelina och då blev det inte så mycket, vilket var lite trist. Men annars var kvällen okej! Vi for väl hem vid fyratiden kanske, gick och la oss vid fem iaf så det blev en ganska sen kväll. Vaknade upp idag vid ettsnåret och mådde prima, väldigt trött bara. Var och tittade en sväng när dom åkte vattenskoter och lilla Nelly som tappert försökte simma ikapp den. :p Sen åkte vi till Alvik och hämtade upp Neo som blev tvungen att övernatta där igår, hem till Tuna sen till Max och käkade och på vägen hem så fick jag nöjet att bli stoppad av polisen. :p Vi mötte dom sen vände dom om och följde efter oss till parkeringen. Var körkortskontroll och jag hade ju såklart inte med mig det, men John fick lov att gå och hämta det i lägenheten. Fick blåsa också, första gången för mig och det gick bra. Var ju tur att jag inte drack så mycket! Vi hade även tur som inte fick nå böter heller, hade ju inga bälten eller så.

Lite bilder från igår...









Resten hittar ni på min pixbox!


Nåja.
Ikväll, eller om 1½ timme så ska jag och Evelina på bio och se Sex and the City filmen, ska bli kul, jag tror den kommer vara bra!

Godkväll

Ja nu var det ett tag sen jag skrev, har inte haft så mycket inspiration. Sen händer väl inte så jättemycket i mitt liv heller.
Igår var det ju Sverige-Ryssland och fyyy fan vad stryk vi fick, tror varenda svensk skämdes fruktansvärt mycket. Uselt att vi ska åka ut mot just Ryssland. Så min tröja hann inte bli använd så länge, den verkar inte bringa så mycket tur, men snygg i den är jag iaf! :p

Långhelg nu igen, är så skönt att få sova ut en extra dag, låter inte så mycket men efter en arbetsvecka så är varje ledig dag guld värd. Sen jobbar jag bara en vecka till och sen får jag semester! Så skööönt, hoppas att det blir bra väder då, iaf nån dag så man får sola sig lite kanske. Sen ser jag framemot att få gå till frisören och bli fin i håret, det behövs. Funderar på att fixa mina naglar också, men hon jag gjorde sist hos verkar inte göra längre så då måste jag gå på en salong och det vet jag inte om jag har råd med. :/ Men vi får se!

Väntar bara på att älskling ska diska klart sen ska vi fara på McDonalds och köpa McFlurry Alhgrens Bilar.
Har ni testat den?
Sjuuuukt god! Testa!

Gamla bettan

Ja nu har hon fått en liten uppfräschning. Förra helgen så sänkte ju älskling den, äntligen! Bara det gjorde mig helt nöjd för det har jag tjatat om länge och det var något som verkligen behövde göras. Nu idag har vi varit ut till Alvik och där passade vi på att tvätta den, vilket också verkligen var välbehövligt! Så nu är den ganska fin bilen våran. Ett par fina fälgar som saknas bara. ;)

Är hemma ensam ikväll, John bestämde sig för att fara och festa med grabbsen och kommer hem imorrn, så jag får sova själv. Men det är självvalt för jag gillar inte att sova med honom när han varit och festat, är alltid så orolig att han ska komma hem och spy som en gris, vilket han inte brukar göra men alla som känner mig vet ju vilken fobi jag har mot sånt, så jag sover helt enkelt bäst om han sover borta när han festar. Men givetvis saknar jag min älskling.
Såg fotbollen ute i Alvik ikväll med lillasyster, och vi förlorade. Typiskt! Jag som hade trosor och tröja på mig, kanske var trosorna som gav otur? Nu får dom banne mig vinna mot Ryssland!

Annars är jag fattig som en lus den här månaden(ovanligt?) så jag kan inte roa mig med mycket, ingenting alls faktiskt. Som tur är så har ju John fått mer pengar den här månaden så vi har råd att köpa mat utan att låna pengar, så det är bra. Vi lyckas alltid få nån extra inkomst när det krisar som värst, så vi klarar månaden. Kanske finns en liten liten gud?

Nåja, hoppas ni har en trevlig kväll/natt.

Puss!

Examen

Igår var vi på Johns avslutningsmiddag, han har ju tagit examen nu! Och nog har han kämpat på bra, han fick nämligen utmärkelsen "Bästa student" OCH ett stipendium från nå Elgrejs. Tror ni jag var en stolt flickvän kanske? Blev alldeles tårögd(ja, jag är mesig) när han fick gå upp och ta emot det, han är verkligen värd det. Han är bara värd det bästa min älskling.
Efter middagen körde jag hem för att se fotbollen, Sverige-Grekland. Och vi vann, woho! Det andra målet som snubblades in var ju helt klart snyggast. :p Hade givetvis tröjan på mig så nu får vi hoppas att jag får ha på den ett tag. På lördag måste jag ju ha mina trosor också. ;)

Sjukt trött idag, fick inte mycket sömn inatt tack vare mina två älsklingar, så det blir nog tidig sänggång ikväll. Men nu ska jag nog unna mig lite kladdkaka, har ju trots allt varit och tränat idag, lite beröm måste jag väl få då? ;p

En hårig dag

Ja idag har jag bokat tid hos en ny frisör och det blev... *trumvirvel*....på Killerqueen! Den salongen sticker ju ut lite från alla andra, har ju både kläder och en tatuerare i samma lokal, lite kul. Dock får jag vänta till 1 juli men det ska jag väl stå ut med, kommer ju bara jobba och då har jag ju uppsatt hår så då kan jag se skabbig ut. :P Sen får jag ju håret fixat precis när jag börjar min semester, perfa! Det känns iaf bra att jag bokat tid där, var mest sugen på att gå dit, tror det kan bli bra. :)

Har nyss färgat håret på älskling, lite mörkare ska han bli, han är så fin i mörkt hår. :)
Dock råkade jag färga honom i pannan så nu har jag dåligt samvete. Vi har provat typ alla huskurer för att få bort det och det mesta är borta, bara lite kvar. Men ändå, dumma jag. Förlååååt älskling!
Vi ska ju på hans examensmiddag imorrn också förstör jag honom. :/
Men han är inte arg på mig så jag har väl förmodligen den bästa pojkvännen som finns. ♥

Städtant



Idag har jag varit riktigt hurtig! Har putsat alla fönster ut-och invändigt, dammsugit, vaskat och diskat. Är jag en riktig städtant eller vad? Är skinande rent här hemma just nu iaf och det känns skönt. Vi har ju en liten misse som släpper väldigt mycket päls nu så det blir dammigt på en dag så jag lär inte få njuta av det så länge, men förhoppningsvis slutar han väl släppa päls snart.

John är ute i träsket fortfarande, han sov över där för att kunna sänka bilen idag. Ringde han för en stund sen och då hade han sänkt på ena sidan så det ser ut som att jag äntligen ska få den bilen sänkt, woho! Han kommer äta middag där ute också så jag får knåpa ihop något till mig själv, vilket alltid är lika tråkigt men något kommer jag väl på.






EM

Ja ikväll startar fotbolls-EM, rättare sagt nu. Dock spelar ju inte Sverige förrän på tisdag, så tröjan åker inte på riktigt än. Men kanske ser när Portugal spelar ikväll bara för att snyggingen Ronaldo spelar då. ;)

Idag har jag och älsklingen varit på stan, han skulle klippa sig så vi passade på att gå på stan före det. John fyndade sig en hel del grejer som var på rea, det lyckas jag i princip aldrig med! Sen blev han fin när han fick klippa bort sitt rufs, min snygging!
Nu är han ute i träsket för att agera chaffis åt sina föräldrar och jag är kvar här hemma och myser med Neo och så lär väl min kväll se ut. Kan hända att chipspåsen kommer fram senare. ;)
Åt förresten jordgubbar med grädde igår hos Daniel och Jea, guud vad gott det är! Känns riktigt somrigt.

Hoppas ni har en mysig kväll!

Tjoooo



Pälskling

Krossade rutor

Igår var det ju helt otroligt varmt, typ 30 grader i skuggan. Det var en ren fröjd att jobba inomhus kan jag säga, särskilt när det blir dubbelt så varmt inne på caféet som det är utomhus, så jag höll på att avlida. Var fruktansvärt skönt när jag slutat och man fick ta på sig kjol för första gången den här sommaren, woooonderful!
Ja just det, när jag kom till jobbet igårmorse så möttes jag av en kul överraskning, inslagna rutor.
Det var någon som hade gått och krossat alla våra rutor under natten, fruktansvärt moget. Man blir så jävla förbannad över vilka idioter det finns. Var tydligen två killar för en person hade sett dom, jag skulle väl gissa på en 15 år kanske? Knappast studenter som roar sig med att slå sönder rutor. Vi fick iaf temporära rutor ditsatta så vi hade öppet som vanligt och det var bra med folk trots att många hade halvdag.
Igårkväll så for vi til stan med Daniel & Jea för att ta nån öl (cider för mig :P) och bara umgås. Gick först till Färjan men där fanns det ingen sittplats så vi gick till nyöppnade Anatolia (f.d O'learys) och satte oss där. Hann beställa in en pizza som vi delade på allihop, supergod var den! Lite senare begav vi oss iaf tillbaka till Färjan och nu var det ännu mer folk, kändes som att alla var på Färjan igår, både unga och gamla. Blev väl kvar där tills halv ett ungefär då jag ville börja gå hem, frös en de och var ganska trött. Så vi promenerade hem, tog väl strax över en halvtimme, väl hemma så somnade vi som klubbade sälar.

Imorse så var vi jääävligt trötta och hade gärna sovit bra mycket längre, men eftersom min pappa skulle komma och hjälpa oss tapetsera fondväggen i sovrummet så tvingade vi oss upp halv elva. Tapetseringen gick bra och det känns jättemysigt inne i sovrummet nu med en lite varmare färg. En sängstomme i ek är det enda som fattas nu och den kommer bli skitsnygg mot den mörkbruna väggen!

En liten bild på hur det ser ut..



Helt klart godkänt för en hundring!

Nu ska jag och älskling bege oss mot Daniel och Jea, pojkarna ska roa sig med lite fiske och vi flickor ska bara ha det mysigt.

Hoppas ni får en trevlig kväll!

PANIIIIIK!

Ringde idag för att boka tid hos min frisör men det gick inte, för hon är mammaledig till NÄSTA SOMMAR! Jag visste inte ens att hon var gravid, syntes inte då jag var dit sist. Så nu vet jag inte vad jag ska ta mig till, vars ska jag gå och fixa håret nu? Tidigare har jag alltid blivit så missnöjd vart jag än varit, tills jag hittade min nuvarande frisör, så jag är orolig att det ska bli samma nu. :/ Det som var så bra med min nuvarande frisör var att jag litade fullt ut på henne, så hon fick alltid fria händer. Och hon hade alltid förslag på hur jag skulle klippa och färga håret. Nu måste jag ju nästan veta precis hur jag vill ha det när jag ska till en ny frisör, inte vågar jag ge dom helt fria händer.

Suck.

Tips på bra frisörer i Luleå?

Fikatajm

Värmen verkar hålla i sig än så länge, så man får passa på att njuta.Var in till stan ikväll med Jea och såg på balen en sväng sen gick vi och fikade nere på Kulturens Hus, mycket trevligt. Passade även på att köpa två nagellac k idag för att måla mina tånaglar, det börjar ju behövas nu när man går runt sommarskor och visar fötterna. Provade ett aprikosfärgat ett nu, som Jea tyckte jag skulle ta. Blev faktiskt fint. :)

Annars jobbar jag ju heltid nu hela juni vilket känns bra, så man får lite bättre lön denna månad. Och John får förhoppningsvis sin skatteåterbäring i veckan så jag ska ringa min frisör och se om hon har någon tid, förhoppningsvis har hon inte hunnit gå på semester, måste nämligen dit NU. Vore en mardröm om hon hinner gå på semester så jag får vänta en månad till. :/ *hålla tummarna för mig*

Det var väl allt jag hade och skriva för den här gången!

Pusshej!

Luleå Cruising - 08

Igår blev det premiärcruising och jag hade då kul. Fram tills alla försvann och bråkade, men det var ganska sent så det var väl tur det annars hade det inte blivit en rolig kväll. Var väl hemma strax före halv fyra kanske. Idag har man varit lite seg, inte mått dåligt men varit trött och så. Pappa har varit förbi en sväng och vi pratade om att kanske tapetsera sovrummet till helgen, vore kul. :)

Vi var ju till IKEA igår också men jag handlade verkligen inte mycket, vi har ju som det mesta nu så det känns skönt. Annars brukar man ju komma därifrån med två proppfulla kassar och nån tusenlapp fattigare. Dock har jag ju fortfarande sängstommen som jag vill ha därifrån men dom pengarna har vi inte just nu så det får vänta ett tag.
Vi var även in på Skokanonen där jag fick ett par skor och sen var vi in på Stadium där jag fick ett par träningsbyxor och en supersöt träningsflaska från Nike! Pappa köpte ett EM-paket åt lillasyster också så då fick jag en Sverigetröja från det paketet för det var med flera tröjor. Så nu kan jag sitta och heja på Sverige i min Sverigetröja och mina Sverige trosor som jag köpt. :D Bäst för dom att dom inte åker ut det första dom gör!



Min nya fina vattenflaska, fast min är rosa. ;)


Och min snygga Sverigetröja! :D

Fanns ingen bild på mina träningsbyxor så dom får ni helt enkelt komma och se mig träna i. :p Men dom är iaf gråa och vida, kanske är nå slags yoga eller dansbyxa? Sköna var dom iaf!

Nu ska vi fara och handla och sen blir det att köpa hem pizza från Miss Mac, muuums!

Hoppas ni haft en bra helg!


Valfritt innehåll
RSS 2.0