Helgen

I fredags var vi ut till Evelina och Richard en sväng för att hänga gäng, även Krille och Linnéa joinade oss. Satt och surrade och hade det allmänt trevligt.
Lördag var vi först till Johns mamma o åt surströmming, jag åt dock korv. :p
På kvällen for vi på cruisingen med Anton och Lisa. Tänkte att det bara skulle bli en kort sväng men vi blev ute till kl 3. Blev roligare än jag trodde det skulle bli. :)
Söndag firade vi våra mödrar, först ut till Alvik och sedan till Johns mamma.

Fullspäckad helg med andra ord, precis som jag vill ha det!

Nu är det vardag igen och jag måste verkligen städa men var inte så peppad då solen sken, men nu börjar det mulna till och ser nästan ut som att det ska regna så nu känns det lite mer passande med en städ-dag. :)

Annars har jag ingenting för mig i veckan som vanligt så om någon skulle vilja hitta på något kan ni väl höra av er!

Födelsedagsfika

Idag fyller min kära mor år och det har vi firat lite smått med att fara o fika. Riktiga firandet blir på söndag i samband med morsdag.
Sedan hämtade jag upp lillasyster så for vi allihop hem till oss för att spela lite Mario Kart, har ju bytt vårat Xbox mot ett Wii nu, så jäkla kul! :D
Avslutade dagen med pizza på Palma och just nu ligger jag här i soffan och jäser lite.

På lördag är det ju Luleå Cruising, ser just nu ut som att vi får fara dit en sväng med våran bil då vi inte har någon att åka med och isåfall blir det ju nyktert för båda två, inte så roande att en sitter o festar till direkt.
Om nu inte någon ska på cruisingen som man kan joina? :)

Hel igenTaskig bild, men jag har iaf tagit mig tid ikväll och gjort naglar på mig själv.
Oj så jag saknat dom, det är beroendeframkallande att ha fina naglar, dom som testat vet nog vad jag menar. ;)

Hur gick det på slutproven?

Förra veckan var det ju dags för slutproven i gel-kursen, var en väldigt nervös tjej som begav sig ner till Umeå kan jag säga!

Men hur gick det då är det väl säkert någon som undrar? :)


Ja....


Jag låter bilderna tala för sig själv. ;) (ursäkta för den slitna tjejen på bilden)

Fruity

Idag var det dags för nya naglar på mamsen så då passar jag ju givetvis på att leka då hon alltid vill ha något roligt.
Har köpt lite glitter o dekorationer så nu har jag lite grejer att leka med. :)
Det blev iaf fruktnaglar idag!


Pärlan
Magsjuk?

Ni tror inte jag blev sjuk lagom till trippen ner till Umeå, ja men givetvis!
Låg i soffan hela söndagen och mådde dåligt, tänkte och hoppades att det kanske skulle ge med sig till idag men sån tur hade vi inte, så det var bara o ringa imorse o ställa in allt. Kändes inge vidare då det berörde fler än bara jag. :(
Jag som aldrig är sjuk, suck.
Vet inte riktigt vad jag har, verkar då vara någon form av magsjuka, jag spyr inte men jag får inte i mig något ätbart, allt bara rinner rakt igenom mig. Mer än ni ville veta kanske. :p
Iaf, har inte ätit något sen i lördags så idag kom min söta mamma hit med lite nödproviant i form av cola, blåbärssoppa, skorpor, fralla, verum hälsofil samt proviva blåbär. Har fått i mig ett glas cola än så länge, bara hålla tummarna att jag får behålla det!

Nåja, surt känns då det här. :/

All alone

Ja här sitter jag i min ensamhet, har varit iväg och skjutsat John + några till iväg på fest och har just landat i soffan hemma.
Denna helg har verkligen inte varit något att hänga i granen, igår gjorde vi inget speciellt, såg film o tugga chips. Och idag så är jag alltså ensam hemma och tuggar godis. Imorrn lär det väl inte hända så mycket mer skulle jag tro.
Blä, hatar tråkiga helger, blir så rastlös när man inte gör nå.

Nåja, snart är det ju dags för slutprov(hjälp!). Måndag åker vi ner till Umeå och är där till på onsdag, den dagen provet är. Tror tyvärr inte jag kommer klara det, sätta tippar kan jag men det är mallningen jag inte får till. Och med en tidsgräns på 3,5 h så vet jag att jag inte kommer hinna. Det suger ju litegrann men men, hoppas jag hinner få lite klarhet under dagarna innan provet iaf.

Nåväl, hoppas alla haft en bra Valborg!
Valfritt innehåll
RSS 2.0