Happy birthday to meeeeee!

27 år idag(!), ahhh låter så gammalt! Alldeles för nära trettio nu, hojja. Vi håller fast vid att jag är 20 än tycker jag!

Är ledig idag men har inte gjort något vettigt för det, bara slöat. Väntar nu på att älskling ska komma hem med hämtmat från Waldorf och present till mig! :D Hade inte förväntat mig nån present så nu känns det extra kul, att få paket ledsnar man aldrig på, iaf inte jag. ;)

Helgen gick fort som vanligt, lördag blev vi bjudna på tacos hos grannen sedan for vi på teater då mamma hade biljetter o skulle gå men var sjuk så hon erbjöd dom till oss, gratis är ju gott! Men teatern var faktiskt bra, rolig var den! Och igår blev vi bjuden på middag i Alvik, födelsedagsmiddag i förskott, gott gott. Varje dag utan micromat är himmelriket!

Och nu har vi ju äntligen fått lite snö, ute i byn iaf. Mysigt!

V.34 (33+4)

Ultraljud v.32

Förra fredagen så var vi på ultraljud för att kolla om moderkakan flyttat på sig, den låg ju för vid RUL. Det hade den, så det var ju skönt men mindre kul var att jag nu istället kanske måste föda i säte. Bebis hade inte vänt på sig än och den borde väl ha börjat med det, dock har den några veckor på sig än att vända på sig, före v.36 gör dom ingenting. Men om den nu inte skulle vända på sig så kommer dom först försöka vända på den och hela den proceduren lät mindre trevlig, går inte det så får jag föda i säte, om det går. Jag var då "optimal" för att göra det sa hon, men dom måste mäta bäcken o sånt då för o se om det ens går.
Så postitiva är att jag inte måste planera in ett snitt, men kan ändå bli snittad om jag måste föda i säte och det inte går. :/

Älskade skrutt, kan du inte bara vända på dig?

Magen v.33

Lite dålig på magbilder men här har ni min lilla kanonkula just nu. :)

V.33 (32+3)

Visst sa jag att tiden gick fort nu!?
52 dagar kvar till BF, är ju ingenting! Längtar fruktansvärt mycket efter lillknodden men är så uppstressad över allt med huset så jag hoppas den håller sig där inne till januari.

Projekt nr.3

Idag har jag varit ledig så då tog jag tag i projekt måla trappen eftersom mitt första projekt måla hallen är ockuperat av projekt nr.2, vårat nya kök. Nu är jag precis som dig Jenny! :p
Dock är det inte frivilligt jag startat så många projekt utan när köket kom i fredags så fick ju det givetvis prio ett så jag började skruva ihop stommarna till det och vi har inte någon annanstans att ha dom förutom i hallen. Så hallen får målas färdigt när köket kommit upp.

Trappen ska iaf bli vit också, slipade upp den igår och nu har jag målat första varvet, får ta ett varv per dag då våra två katter höll på att bryta ihop idag när dom var instängda nån timme bara. :p

Efter målningen tog jag tag i lite städning, det lilla som nu går att städa och nu har jag parkerat mig i soffan för att ta det lite lugnt, dock fortsätter våran lilla älskling att envisas med att ligga med huvudet i mina revben på höger sida, inte så bekvämt. :p

Ut med det gamla och in med det nya!

Idag anlände vårat nya kök, var ju inte lite kartonger(!), oj så roligt vi ska ha med att skruva ihop allt....

Så rivningen av gamla köket har John & Emil börjat med nu då, voj voj vilken röra men ack så fint det kommer bli när det är färdigt. :)

Sedan bjuder våra bästaste grannar på middag idag, väldigt uppskattat!

Nåväl, trevlig helg!

Bebis vinterkit

j
I måndags var vi och beställde barnvagn, en Emmaljunga City Cross blev det efter mycket velande. Och i helgen hade Babyshop.se 25% på hela sortimentet så då passade vi på att köpa en åkpåse, är ju verkligen en djungel det där men nu fick priset styra och sen var den ju väldigt fin också tycker jag. :)

Sedan passade jag även på att köpa en skötväska som blev en sån här från Skip Hop;
Och sen fick sig bebis en jättefin overall (love it!) och vantar;
Så nu är bebis redo för den kalla vintern. :)

V.32 (31+3)

Ja om jag tyckte tiden gick långsamt tidigare så rasar veckorna förbi nu känns det som. :)
Men det har nog att göra med att vi har så himla mycket att göra här hemma och jag har ingen aning hur vi ska hinna allt. Eller vi kommer ju inte hinna allt, men hade varit väldigt skönt om kök o vardagrum blev färdigt innan bebis anländer.
Bebis har iaf börjat lägga sig vid min högra sida mot revbenen vilket inte är alltför skönt, sedan hickar den en del också så den halsar nog på med fostervatten. :)
Var på MVC i måndags och lillmagen hade vuxit litegrann och jag hade gått upp lite mer i vikt, alla andra värden såg fortsatt bra ut också.
Valfritt innehåll
RSS 2.0