Update from Forshaga

Snabb uppdatering, har snott lillasysters dator!
Fortfarande kvar här ner i Forshaga men imorrn så tar lillasyster studenten och vi börjar fara hemåt!
Ska bli skönt, saknar ju faktiskt mina tre älsklingar där hemma.. Kärlek!

Får skriva mer när jag kommer hem. :)

Off to Karlstad!

Yes, imorgon bär det av. Då far jag, mamma och pappa ner mot Karlstad och Forshaga för att se min lillasyster ta studenten!Håll tummarna för att vi får fint väder! :)

Plus i kassan!

Tjäna pengar på att klicka runt dig på olika sidor och värva folk. :)

plusikassan.se

Plusikassan.se - Spara och tjäna pengar på allt du gör på Internet

Power Big Meet 2009 Dit ska vi i sommar!
Såå jävla kuuuuuul! :D :D :D

When it was good

Low low low

När man har så mycket häng på byxorna att man måste hålla i dom när man går, är det kanske inte dags att att dra upp byxorna eller åtminstone skaffa sig ett skärp?
Hur snyggt är det ens?

Kräk och bajs

Dagen idag började med att jag hittade spyhögar lite här och var i lägenheten, väl pacerade på vardagsrumsmattan och hallmattan. Tack för det Neo! (gissar jag)
Sedan får jag syn på Noomis rumpa, full i bajs! Så det var bara att våldshålla henne och klippa bort all bajs, det var så intorkat.
Det sista fick jag lite hjälp av John med, men då tittade han bort och höll andan! Jag har en modig karl minsann. :)

Ja, bra start på dagen!

En liten önskelista..

* En tatuering gjord på Left Hand Tattoo
* Pengar
* En utlandsresa
* En systemkamera
* Pengar
* Ett hus
* En bil
* Pengar

Ne, jag vill inte alls ha dyra saker....

Haha, exakt som mina pälsbollar!

Goosebumps

Metallica


(Bild Aftonbladet.se)

”Stockholm – on our way.

Oysters – he will pay.

Dying, one thousand deaths.

Stockholm – spoilt your day.

Puking – he did pay!

Dying, one thousand deaths.

Wretching... sick and destroy!”

 

Ja den här gången fick vi se dom tack och lov. Och lite kompensation fick vi af i form av en t-shirt där dom tryckt upp texten ovan, ett skämt om senaste vistelsen. Sen får vi ladda ner konserten gratis. Bättre än ingenting alls antar jag.

Jag kände väl knappt igen hälften av låtarna som dom spelade men det var en härlig konsert ändå och älskling var så glad över att få ha sett dom så bara det gör ju en mest glad. :)

Trött som få idag, blev väckt av brandalarmet på Rest and Fly TRE gånger klockan fem imorse, yeey............ Nåja, hann hem för en snabb dusch sedan till Storheden för att färga mitt hår, är liiite ljusare nu men det märks inte så stor skillnad egentligen. Efter frissan blev det praktik resten av dagen.

Sen har jag bara tagit det lugnt och pussat på mina älsklingar här hemma!

Valborg

Spenderades ute i Selet hos Simon. Väldigt lugnt och sansat, iaf för mig. Då dom andra tänkte bege sig till pubafton så for jag till Evelina, sedan visade det sig att dom aldrig for på pubafton men inte gjorde det nå. Satt hos Evelina och tjattrade lite innan jag fick skjuts till Alvik där jag skulle sova. Helt okej kväll. :)
Fredagen blev det att stanna i Alvik för att äta grillat, årets första! Himla gott! Hann även med att tvätta gamla bettan så nu är hon ren och fin igen. Var ju så sjukt varmt den där dagen, ingen höjdare att sitta i helsvarta kläder.
Lördag, igår. Jobbade på Sambo 12-17 sen brände vi ut till Alvik direkt efteråt och åt Grekisk Pytt i panna, gott! Skjutsade in lillasyster till tåget sedan hem och myste framför tv:n där vi tillslut somnade båda två, innan klockan tolv haha.
Idag är det lugna bullar. Har bjudit hit min mor och far på middag, kyckling med bacon och balsamsås står på menyn! Dom ska sen ta med sig katterna ut till Alvik för vi far ju till Sthlm imorrn och får äntligen se Metallica! (peppar, peppar...)

Ja, det var väl en kort sammanfattning!

Kommer hem på tisdag igen, hej så länge!
Valfritt innehåll
RSS 2.0