Helt fantastiskt



Såg precis det här klippet och jag blev alldeles tårögd, är ju lite mesig. :p Men det är ju helt otroligt faktiskt, ni måste se det!

Hallmöbel

Ja vi köpte ju faktiskt en i torsdags när jag skrev att vi skulle fara och kika, denna blev det..





Passar jättebra in i våran mörka hall, me like. :)

I sista minuten

Vårat ekonomiarbete blev inlämnat ungefär 2 timmar innan det var försent, vaddå sista minuten?
Tycker inte alls om när det blir så, har ju en ekonomitenta att plugga inför och böcker att läsa, rapporter att skriva o.s.v
Men nu är uppgiften inlämnad iaf, bättre organiserat till nästa som ska in om två (!) veckor. Nu blir all fokus på tentan på onsdag, sjukt nervös. Förstår ju ingenting. :(

Har ingen frukost hemma, eller inte mycket iaf så jag måste fara och handla innan jag får i mig nånting tror jag..

Kvällsöppet på torsdag Evelina, remember? ;)

Goddagens

Söndag idag, sista dagen på helgen och det känns som att det har varit full rulle fram tills nu.
Fredagen började med att jag renskrev det sista på ekonomi-inlämningen, vi har dock inte lämnat in den än för vi väntar på synpunkter om arbetet är okej för att skicka in. Idag är sista dagen för att skicka in arbetet så det åker in idag hursomhelst, förhoppningsvis behöver jag inte skriva om nånting, har ingen ork till det. Har ju renskrivit båda arbetena helt själv så...
Nåja, då jag skrivit klart det så for jag in till stan för att möta lillasyster som är hemma över helgen. Vi gick och åt på Dagobert, sen gick vi runt på stan och kikade. Hittade en massa fint men var tvungen att hejda mig litegrann, men fick med mig några fina grejer hem iaf. :) Dock inga jeans och det behöver jag verkligen, men mysigt stickat hittade jag iaf!
Sedan kom mamma in till stan, vi skulle kika efter träningslinnen, köpte dom billigaste jag hittade, dom fina märkeslinnena är ju så jävla dyra! Skulle köpa en sport-bh också men då fanns det inte i min storlek såklart.
Kom hem från stan vi sju-tiden, älskling var redan borta, skulle på firmafest. Hann inte vara hemma så länge innan jag brummade iväg till Jea för att se lite film och mysa.
Vid halv ett kom jag hem och väntade på att älskling skulle komma och han dök upp en halvtimme senare så jag behövde inte vänta så länge. Sen var det tack och godnatt!

Lördag kom lillasyster med pojkvän förbi, skulle fixa med hennes hår och sen skulle dom på hockey. Var lite sugen på att följa med men då hade Ticnets bokningssystem hakat upp sig så det gick inte att boka nå biljetter så vi fick skippa det för den här gången.
Blev en liten fest här hemma på tre istället. :p Jag, John & Pelle. Satt och drack fram till tolvtiden kanske? Sedan ville vi avrunda kvällen så vi for in på Bishop's. Första gången för oss alla och det var ju ett supermysigt ställe! Perfekt om man bara vill sitta och ta en öl och faktiskt kunna prata med varandra utan att skrika.
Kvällen avslutades strax före tre.

Och nu söndag och då sitter jag här. Pelle har vaknat men John sover som vanligt som den sömntuta han är. :p
Börjar känna mig hungrig så jag ska nog styra upp några mackor!

Trevlig söndag!

Puh

Nu är äntligen ekonomi-inlämningen färdig, bara renskrivningen kvar och det känns väldigt, väldigt skönt! Dock väntar ju provet nästa vecka och det är ju det jag är oroad över, men idag ska jag fara och köpa boken till ekonomin och sen ska lillasyster som är hemma över helgen få hjälpa mig att plugga i helgen. ;) Det är bara att nöta och nöta som gäller och sen hoppas att jag kommer ihåg nånting till tentan på onsdag.
Löning idag, eller studiebidrag är det ju som gäller nu. Skönt iaf att få lite pengar igen, hade gärna fått lite mer bara. :p
När älskling kommer hem ska vi fara och kika på en hallmöbel. :)

Pusshej!

Våra bebisar

Så här kommer våra bebisar se ut, ganska söta iaf haha. ;p
Fattar dock inte varför tjejen är så rund när både jag och John har smala ansikten? :P



Helgen

I fredags var jag och älskling på bio.
Såg Tropic Thunder och den var faktiskt kul, trodde att den kanske skulle bli för larvig men det blev den inte.



Lördag var vi till min mor och far och åt grillat, var nog sista gången för det här året, gott var det då iaf!
Och söndag hjälpte vi John farmor och farfar med sista flyttlasset.
Annars har vi bara varit hemma och myst i helgen jag och älskling, man blir mer tofflig när man inte ses så ofta. ;)

Varit till tandläkaren idag, men dom kollade bara tänderna och konstaterade vad som behövde göras också fick jag TVÅ nya tider. Varför kan dom inte göra allt på samma gång istället? Eller iaf gjort bort en av grejerna idag..
Nåja, dyrt kommer det bli iaf som väntat, hon räknade att det skulle gå på drygt 1500. Jippie, det är ju verkligen pengar jag har att lägga ut som fattig student.. Blir väl att låna sig fram som vanligt.. suck.

Mycket att göra i skolan är det också, ledig hela veckan men jag känner mig ändå fullbokad. Skola är verkligen inte min grej men det är väl bara att kämpa på.

Nåja, funderar på att fara och träna litegrann och sen fortsätta plugga.
Ha en trevlig dag!

"Den jävla idioten"

Ja ni har säkert läst det redan, men man blir lika berörd varje gång man går in och läser.
Cancer är en fruktansvärd sjukdom.

Nåja, om ni inte har läst, gå in och läs.

http://jagefrisk.blogg.se

Och sen finns länkarna till hennes mamma och pojkvän på samma sida.
Läs, det berör verkligen.

Shoot me

Är så jävla slut i huvudet, måste vara sen ekonomin igår. En massa prat i flera timmar om något som man inte alls förstår sig på, det är inte vidare kul..
Har jag sagt att  jag har lite ångest över första tentan i ekonomistyrning om två veckor?
Igår hade jag fått alldeles för lite sömn också men igårkväll gick jag minsann och la mig i tid för att inte vara så trött idag, men nog är jag trött ändå.. Det beror väl helt enkelt på att jag inte är van att sitta still en hel dag och bara lyssna, det var ju ett tag sen man satt bakom skolbänken...
Sen är det drygt att köra upp hit, man blir inte direkt pigg av det.. Idag kör jag dessutom själv, skulle egentligen inte köra idag men då blev min medåkare sjuk. Skönt på ett sätt för då kan jag ha hur varmt jag vill och dunka hur mycket musik jag vill. :p Men nog är det ju skönt att ha någon att varva körningen med, helt klart. Sen blir det alldeles för dyrt att köra själv också.

Ajja, nu blir jag långledig iaf, ledig hela nästa vecka. Kommer bara ha lite grupparbete någon dag men det blir i Luleå så jag behöver inte fara upp hit.
Nu vill jag bara att dom sista timmarna ska gå snabbt så jag får fara hem till min älskling, saknar honom! (han är ju i Gällivare nu som sagt, och kommer hem på torsdagar)
Om jag har tur kanske jag kan plocka upp honom på vägen hem så jag får lite sällskap i bilen men det tvivlar jag på att vi lyckas med, men jag får krama honom idag iaf, wiie.

Ajja, lunchen är snart slut så ska väl surfa vidare litegrann innan dess..

Step



Idag var jag på Step för första gången i mitt liv och det var nog min sista gång också. :p
Visste att det var komplicerat men nu vet jag exakt hur komplicerat, kände inte att jag fick någon träning för att jag var tvungen att fokusera så mycket på att komma ihåg alla steg och så vill jag inte att träning ska vara. Body pump och Core har lätta repetitioner som man lär sig snabbt och kommer ihåg, passar mig mycket bättre. Tyvärr finns ju inte mitt älskade Body pump på Nautilus, men Core finns iaf så jag får hålla mig till det.

Annars så har jag varit ledig igår och idag, eller helt ledig har jag inte varit för vi har haft grupparbete på ekonomin båda dagarna, gjort klart våra inlämningsuppgifter så det känns skönt, en mindre sak att göra. Nu ska jag bara börja läsa ut en bok i destinationsutvecklingen som vi ska prata om på måndag. Det är mycket som ska göras på kort tid, voi voi...

Nåja, ska fortsätta se So you think you can dance nu, sen blir det sängen för mig för imorrn bär det upp till Happis!

En ny lägenhet

Ja det känns faktiskt som en helt ny lägenhet nu när vi fått omtapetserat som vi vill.
Blev klara med det sista (hallen) igår och sen fick man äntligen städa och göra fint. Sett ut som ett bombnedslag här hemma dom senaste veckorna, inte vidare kul.

Tänkte visa lite bilder på slutresultatet, dock inte så bra bilder eftersom dom är tagna med min mobil, men ni får ju en aning om hur det ser ut, för att riktigt se hur fint det är måste ni komma förbi och kika! ;)





Våran fina fondvägg i  vardagsrummet.
Väldigt svår att fota för att den är så mörk men den är sjukt fin, blev som ett helt nytt rum med den!
Resten av vardagsrummet är tapetserat i en brun/beige färg, har inte fotat det.








Hallen.
Tapeterna är mörkgråa, också svårt att fånga rätt färg på bild men den första bilden ger nog tapeterna mest rättvisa.

Som sagt, kom och titta!


Var ju till IKEA med Evelina i fredags också och det blev en del inköp, nödvändiga grejer som blev rätt dyra ändå men helt klart värt det!



Lampa i vardagsrumsfönstret, välbehövligt!
Har även köpt en likadan fast golvlampa som står i min "oklara" hörna i vardagsrummet.






Nya lampor i köket.



Glashylla till badrummet samt nya handdukar, små förändringar som gör ganska mycket för ett tråkigt badrum.

Ja, det var väl allt gällande vårat hem..
Evelina kommer snart hit för lite filmmys så jag ska väl avrunda här...

Avslutar med två bilder på mina på älsklingar..



IKEA..

..here we come!

Nu ska jag och Evelina till Haparanda och göra staden osäker. ;P

Update från skolan

Har lunch nu så tänkte bara ta en snabb uppdatering...

Igår beställde vi våran nya soffa samt ett nytt soffbord! :)
Kommer bli så himla fint, dock kunde det bli ganska lång leveranstid, men vi får ju grejerna nån gång iaf!

Annars är det skola som gällt hela vecka, startat upp med ekonomin, som verkar bli tuff för mig som jag trodde. Och idag har vi börjat med destinationsutveckling, det verkar ganska kul faktiskt!

Nåja, uppdaterar mer hemma nån gång. :)

Bye bye baby

Nu har älskling farit upp till Gällivare. :(
Kommer jobba mån-tors där uppe varje vecka. Kommer kännas konstigt att inte ha honom hemma, men det lär nog märkas om någon dag kanske..
Men vi kommer nog klara det här galant, är ju inte så länge han är borta och jag är ju ändå i Happis på dagarna så jag tror veckorna kommer gå snabbt. :)

Idag kommer Jea förbi och fixar mitt hår, måste färga över den avskyvärda utväxten jag har, får hoppas det blir bra med det jag har köpt, en kombinerad med färg och slingor. Sen måste tydligen Jeas lugg fixas, såg katastrofalt ut idag fick jag ett sms om imorse. :p

Ne, nu ska jag tröstäta kladdkaka sen ska jag fara och handla lite bröd till min lunch imorgon. Imorrn börjar ju förövrigt skolan på riktigt, spännande!

Ha en trevlig dag!

Hemmafru

Ja nu när jag har varit ledig har jag verkligen varit en duktig hemmafru...

[x] rensat ut förrådet
[x] diskat
[x] bakat
[x] slängt sopor
[x] postat brev
[x] tvättat

Vårat förråd har nu blivit ett datarum! Har fortfarande kvar lite grejer här inne, allt kan man ju inte slänga men datorn får då plats. Har tänkt hänga upp lite smart förvaring från IKEA sen när jag och Evelina varit dit, och sen kanske dölja allt med ett tygstycke. Vi får se, skönt att ha datorn här inne iaf så kan jag göra finare i vardagsrummet, måste köpa nån slags byrå/sideboard. Just nu ser det väldigt tomt ut där inne. :p

Igår fick jag mina pengar, woho! Så idag tänkte jag gå en sväng på stan, hoppas på att Evelina kan följa med, inge kul att gå själv.. Hoppas hoppas hoppas...

Nåja, kanske skulle slänga sig in i duschen nu..

Trött tjej

Nu är ju då skolan igång och jag är faktiskt klar för den här veckan, har inga lektioner förrän på tisdag, lite skönt kanske? :D
Kommer väl bli hemskt rastlös bara eftersom ingen annan kommer vara ledig så men men...
Ganska drygt att pendla mellan Luleå och Haparande, som tur är behöver jag inte köra själv, vi är tre stycken som samåker men det är bara en till som har körkort så vi två får varva och köra varannan gång. Är glad för det iaf för det är jobbigast att köra, hojja.
Men klassen verkar jättebra, mixad ålder och kön. Övervägande tjejer såklart men ändå fem killar, trodde det skulle vara mindre. Den här veckan har vi haft presentation av kursen igår och idag hade vi en "lära känna" dag. Känns jättekul iaf, tror jag kommer trivas bra. Dock så våndas jag över ekonomi kursen som startar nästa vecka. Det är tydligen en tung kurs och jag har bara två tillfällen på mig att få godkänt, får jag inte godkänt så kommer jag inte gå ut med någon examan. Vaddå press? Ekonomi är ju inte min grej så det känns jobbigt att den kursen är tyngst. Men jag får helt enkelt jobba arslet av mig och hoppas på det bästa, måste klara den helt enkelt!

Älskling är i Sthlm på kurs, kommer hem imorgon. Han höll på att missa planet segproppen, jag vaknade vid sex och sa till honom att han måste ju fara till flygplatsen nu, han skulle ju kanske vara där kvart över för att hinna checka in och så. Han var på väg att sätta sig ner och äta frukost, smart. :p Så vi racade iväg till flygplatsen och han hann precis med planet, typ en sekund innan det var för sent. Eftersom han blev sen så blev ju jag sen också så jag fick äta frukost i bilen, men det gick ju det också!

Nåja, ska läsa lite bloggar sen blir det soffa för hela slanten!
Valfritt innehåll
RSS 2.0