Bills bills bills..

Ja nu är räkningarna betalda, eller inlagda för betalning imorrn. Vi hade faktiskt inte så mycket räkningar den här månaden, har haft ganska mycket på sista tiden, så det känns ju skönt. Men pengarna försvinner ju i ett nafs ändå, less. Skönt att jag jobbar heltid hela juni så får man lite mer pengar då, kanske kan betala av lite skulder då, vore skönt.

Helgen då..

Fredag var vi ju som sagt ut och åt på Exotic och det var gott, dock lite less för att vi fick vänta på våra efterätter i ett år.. mja kanske inte riktigt så länge, men lång tid tog det! Men man ska väl inte klaga för mycket, man åt ju varmrätt och efterätt för under hundringen och det brukar man inte lyckas med på en kinarestaurang, så det var ju bra.

Lördag så storstädade vi i lägenheten så det blev rent och fint, att ha en kattunge är ungefär som att ha en bebis för herregud vad dom smutsar ner. På fredagsmorgonen så var det skumgummi över hela lägenheten för att våran lilla ängel har varit och tuggat sönder en disksvamp, skitkul. :p Nåja, sen kom Johns föräldrar förbi en sväng, dom har ju inte varit och kollat på lägenheten än. Efter det fick vi stressa iväg till Västmark, var bjudna på grillfest där, blev lite sena dock men det gick bra! Maten smakade gudomligt gott, finns det nå godare än grillat? Så vi proppade i oss tills vi var sprängfulla, sen satt vi mest och drack och umgicks, blev en lite kubbmatch men den hann aldrig bli klar. Sov hos Johns föräldrar den natten, for väl därifrån kring två kanske? Trevlig kväll var det iaf!

Söndag så vaknade jag med huvudvärk, alltid lika kul. Men det försvann snabbt efter jag fått en huvudvärkstablett. Vid ett så for vi till Alvik för att gratta mamma på morsdag och hennes födelsedag i samma veva (hon fyller år idag, GRATTIS MAMMA!) Var där till strax före fyra då en försenad Evelina kom och hämtade upp mig för att fara hem till oss för att ha Mary Kay party. :p Vi skulle bli sminkade först innan dom andra kom för att ha en hudvårdsklass (som ju vi redan haft). Var kul att bli sminkad, testa färger som man annars kanske inte skulle använda, man är ju insnöad på sina klassiska färger. Fick iaf två ögonskuggor som värdinnegåva, så det var ju kul. :) Sen var det trevligt att alla tjejer kom förbi, sällan man ses alla sådär.
Så tack för en trevlig kväll tjejer!

Idag har John redovisning av sitt exjobb så jag håller tummarna här hemma för att det ska gå bra, vilket jag tror det kommer gå också!
Du klarar allt älskling!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0