Lägenhetsvisning

image24
Lulebo.se

Ja igår var vi ju och kollade på lägenheten på Tuna, en tvåa på 67,5 kvadrat.
Den var jättefin! Nyrenoverad för två år sen, så allt var jättefint. Toaletten var det enda som inte var renoverat och det kan man ju leva med, men annars var det jättefint, precis som jag vill ha det, så man slipper fixa till så mycket (typ tapetsera om hela lägenheten). Självklart vill man ju göra om till sitt eget men det har vi ju inte råd med just nu, så då är det ju bra om lägenheten är fin från start. På första våningen var det, skönt att slippa vara på bottenvåningen och så var det en stor balkong också. Stor och fin lägenhet, vill ha!
Vi har bestämt oss för att ta den. Självklart vill vi ha en lägenhet närmare stan, men som sagt det har vi inte nog med kötid till så vi hamnar utanför stan vare sig vi vill eller inte. Och lägenheten var ju fin, så det känns rätt att ta den, annars kan vi ju få vänta jättelänge innan vi hittar en lägenhet.
Dilemmat däremot är att John inte fick stå själv på kontraktet utan jag måste stå med och då tappar vi ju båda våra kötider, sen är det inte säkert att vi får ta den än, inte fått något besked än.. Får hoppas att vi får det.. Men surt att vi tappar bådas ködtider bara..

Ikväll händer annars inte så mycket, håller på o tvättat och strax ska jag väl hoppa in i duschen!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0