Trööött

Var hur mycket folk som helst idag på jobbet, antagligen p g a kalaset som börjar idag. Blev att jobba över litegrann och efter jobbet så gick jag och köpte helgpass till mig och John, sen for jag hem till Tuna med mamma och pappa som skulle komma förbi på en fika. Efter det har jag sprungit till tvättstugan och lagat pastamiddag till mig själv. John är och roar sig med sin jobbarkompisar, dom skulle förfesta på jobbet och sen fara in på kalaset. Tänkte också fara in en sväng men ångrade mig när det började spöregna, iofs är det uppehåll nu men orkar inte börja fara in nu så det får vara, ska ju ändå dit fre o lör!
Så många mer knop blir nog inte gjorda ikväll, får väl se om jag ska hämta älskling eller om han har tänkt vara ute jättesent, då får han ta sig hem på egen hand för jag ska ju upp och jobba imorrn, behöver min skönhetssömn för att orka med morgondagen!

Bilbingo

Glömde ju lite grejer i förra inlägget, inte lätt att komma ihåg allt man gjort dom senaste dagarna.
Igår var ju jag och lillasyster på bilbingo med pensionärerna, haha. ;D Var väl inte bara det, men majoriteten. ;) Vi vann ingenting utan fick bara nackspärr av att stirra ner på blocket. Bättre lycka nästa gång kanske? Om det nu blir nån mer gång.

Och på söndag måste jag tillägga att jag och John var på bio på kvällen, såg The Dark Knight. Den var bra, Heath Ledger var speciellt bra, spelade rollen som Jokern jättebra. Synd att han är död, hade varit kul att se honom i en uppföljare.





Nu borde jag väl ha skrivit ner allt får vi hoppas!

Ny familjemedlem

Helgens bravader då..

Fredag var jag ju som sagt chaffis åt mor och far sen hände inte så mycket mer den kvällen.
Lördag for jag och älskling till Piteå och shoppas loss litegrann. Hittade bara grejer på rea faktiskt så jag slösade inte mycket pengar. Är tydligen Piteå man ska fara till när det är rea, i Luleå hittar jag ju aldrig nånting. Var sjukt varmt där borta, man höll ju på att avlida men man ska inte klaga när man väl får lite värme. Sen plockade upp lillasyster och köpte pizza med oss till Alvik.
Söndag var det städning av lägenheten till en början, sen for vi till Storheden och åt mjukglass, gott! Då vi kom hem senare kikade jag runt på annonser på blocket efter kattungar, har ju letat efter en kompis till Neo ett tag. Där hittade jag iaf en annons med en kull kattungar från Ozzys mamma! Hennes andra kull och hon hade två långhåriga tjejer (vi vill ha en tjej) så jag chansade och ringde och hörde om det fanns kvar någon av dom och det gjorde det, så några timmar senare var vi påväg för att kolla på kattungar. Hemskt söt var lilltjejen vi var intresserade av, sköldpaddsfärgad liten lurvtuss.
Så vi tingade henne.
Känns speciellt när det är Ozzys mamma, blir ju som en halvsyster till Ozzy.
Ozzy var ju världens finaste katt så den här tjejen kommer säkert bli jättefin också.
Känns jättekul att det blev såhär iaf så nu längtar vi mest till på söndag då vi får hämta våran nya familjemedlem och Neos nya lekkamrat. :)





Älskade ängel.

Du är så saknad.

Kära kunder

Om ni ska envisas med att komma och beställa nånting 10 min innan vi stänger då ska ni banne mig tugga i er det på 10 min också! Är så less på folk som kommer precis innan man stänger och ska sitta kvar fast man har förvarnat och sagt att vi strax stänger.
Ni kan inte tänka på att vi kanske har bättre saker för oss än att vänta på er, vi vill ju kanske sluta för dagen.
Så jävla idiotiskt.

57 kr?

Idag fick jag hem ett brev med ett utbetalningskort på 57 kr från min a-kassa. 57 KRONOR? Nödvändigt att ens skicka ut det. Är ju inte berättigad till någon a-kassa för att jag har jobbat för lite tidigare och nu jobbar jag för mycket så jag förstår inte hur dom kommit fram till att jag ska ha 57 kr nu helt plötsligt.
Larvigt iaf, blir varken rikare eller fattigare med dom örena.

Ikväll ska jag ju som sagt skjutsa mor och far, sen ska jag även skjutsa lillasyster till Piteå. Efter det blir det väl bara att fara hem och ta det lugnt, finns inte så mycket annat att göra.

Nu ska jag ta och värma upp linssoppan som är dagens middag. Sugna Eve och Emelie? ;)

Trevlig helg!

Tråk

Jag tror jag har ett ganska tråkigt liv för tillfället, har absolut ingenting att skriva om. Jag jobbar bara sen far jag hem och orkar inte göra så mycket mer.
Igår och idag har jag iaf tränat, har ju halkat efter lite med den p g a förkylning och mycket jobb men nu ska jag försöka hinna med två gånger i veckan iaf!
Imorgon är det fredag och löning, den dagen man ser framemot varje månad. Kommer få bra lön men har mycket skulder så jag hoppas jag har nånting kvar efter alla utbetalningar. Jag och älskling tänkte väl fara till Piteå och kika på marknaden och så till helgen, att gå på PDOL kostar ju skjortan så det gör man inte, men på dagen är det ju gratis iaf. Och imorgon är jag bokad som chaffis åt mina föräldrar, dom ska på räkfrossa minsann.

Nåja, som sagt så har jag ingenting att skriva så jag slutar nog nu...

Puss!

Bättre sent än aldrig

Ja jag var ju inte direkt snabb på att lägga upp bilderna eller att överhuvudtaget skriva här. Orken har helt enkelt inte funnits där, men nu ska jag försöka komma igång igen!

En vecka sen sista jag skrev och det har väl inte hänt så jättemycket. Jobbade hela veckan och älskling jobbade över varje dag till typ åtta på kvällen så jag fick roa mig själv här hemma. Ser ut som att det blir samma sak den här veckan, mycket pengar för min älskling nästa månad med andra ord.
Helgen då.. fredag gjordes inget speciellt, var bara hemma och tog det lugnt. Lördag kom Jea förbi här efter jobbet och så hängde vi gäng medans älskling for ut till Alvik för att hjälpa mamma med sitt WoW (ja, nu är min mamma i det träsket också :p). Söndag så följde vi med mamma och pappa tll Överkalix Marknad, kul att fara på en liten utflykt som inte kostar oss något för vi har ju som vanligt inga pengar kvar den här månaden. Jag har varit väldigt fattig och varit tvungen att låna, som tur är så får jag ganska bra lön nu så då kanske jag kan betala tillbaka allt, hoppas hoppas.

Orkar inte skriva så mycket mer just nu, ska försöka uppdatera lite mer regelbundet istället så allt är färskt i minnet.

Bilder från Pite Dragway




 







Resten av bilderna finns på min pixbox!

Back to work

Första jobbdagen efter semestern idag, tråååååkigt!

Tänkte väl skriva om helgen, inte haft tid att skriva förrän nu...

Fredag började jag dagen med att skriva ett desperat blogginlägg som Evelina nappade på. ;) Vi for på stan och shoppade litegrann sen åt vi på Dagobert, gott gott. Sedan for jag hem ett tag och väntade på att Evelina skulle bli klar hemma på gården och när hon väl blev det så rullade jag ut mot Västmark. Där blev det lite ridning, i full galopp haha. Efter ridturen gjorde Evelina glassbomb som vi mumsade på framför en film som gick på tv. For väl hem efter två nån gång? Blev ganska sent. Men en kul dag, tack för att du räddade mig ur tristessen Evelina!

Lördag så for jag, älskling och Neo ut till Alvik en sväng. Åt middag och så där se for vi till Johns föräldrar och hämtade lagade kläder samt hann med en liten fika. Sen bar det av hemåt.

Söndag styrde vi kosan mot Piteå, eller Långnäs snarare. Hade bestämt på lördagen att jag, John och pappa skulle fara på Pite Dragway. Innan vi ens kom dit så började det regna så det blev ingen dragracing förrän drygt tre timmar senare kanske. Tog ett bra tag innan det slutade regna, sen tog det sin stund att torka banan med jetmotorn också. Men sen så kikade solen fram och bilarna började rulla.. en liten stund. Då var det en bil som hade läckt ut olja över banan som dom var tvugna att torka upp OCH DET TOG TID! Dom sa att det berodde på någon mysko olja som inte gick bort eftersom dom fick torka om och om igen, men idag fick jag höra av älskling att traktorn som var ute och fixade på banan OCKSÅ hade läkt olja, därför det tog sån tid! Måttligt less var man ju och man ville inte fara hem heller, ville ju se Funny Car och Top Fuel så det var bara att sitta och rulla tummarna. TILLSLUT kom dom igång så jag fick se det och jävlar vilket drag! Var skitfränt, synd att så få tävlar i Funny Car och Top Fuel. Direkt det var slut så for vi hem, likaså större delen av publiken. Fem timmars försening är inte sådär jättekul. På hemvägen köpte vi pizza till middag som åts upp i Alvik. Trötta efter en lång dag så rullade vi in på Tuna vid tiotiden, slocknade en timme senare.

Kan lägga in lite bilder från i söndags senare, orkar inte just nu.

Hade ni en bra helg?

En tripp till Piteå

Igår tvingade jag min familj att vara med mig igen, haha. :p Vi for till Piteå för att kika på gallerian, inte sett den än. Sen gick vi runt på stan en sväng bara. Jag och lillasyster hittade en Ldb som är slut överallt, men dom hade inte hudcrémen så vi fick nöja oss med duschcrémen. Den luktar såå gott! Sen köpte jag två par trosor. Har ju inga pengar (som vanligt) så jag kunde inte direkt shoppa. Sen blev det palt i Alvik och sedan rullade jag hem och pussade på min älskling!
Nu är det helg, sista helgen innan jobb. Känns skiiittråkigt! Eller skönt att få göra något på dagarna men jag vill ju göra något annat, förhoppningsvis börjar jag plugga nu till hösten. Jag behöver verkligen göra något annat, är spyless på att jobba för ingenting.

Idag tänkte jag iaf kika förbi Lulebo kontoret och kika på tapeter och förhoppningsvis hinner vi tapetsera innan älskling börjar jobba i Gällivare.
Annars vet jag inte, någon ensam själ som vill leka med mig?

So you think you can dance?



Igår började ju en ny säsong av amerikanska So you think you can dance. Hatade den skandinaviska versionen men den amerikanska har jag alltid tyckt om, dom är så duktiga alla dansare och koreografer, skitkul att se på!

Semestervecka nr 2

Att ha semester när alla andra jobbar är fruktansvärt tråkigt. Visst är det skönt att få sova ut och så, men sen att sitta hemma och glo hela dagen är väl kanske inte lika givande. På det viset är det väl bra att jag bara har två veckors semester, jag hade nog blivit alldeles för rastlös om jag hade haft längre.
Idag har jag iaf tvingat mina föräldrar att umgås med mig. :p Vi ska ut och äta lunch på Södra Hamn Krogen, sen kan vi kikar lite på marknaden, får se. Skönt att få göra något af!
Älskling kommer nog jobba över hela veckan, har gjort det både igår och iförrgår, stackarn. Men det blir ju mer pengar, man får väl se det så.

Var och fixade mitt hår igår också, så nu är det rakt. Var tvungen att traska runt på stan en timme innan salongen öppnade och att gå på stan när det är marknad och man absolut inte vill gå på stan, det är ingen höjdare. Gud vad folk och trångt!

Nåja, nu hoppas jag bara att jag får sol nån av dom sista dagarna på min semester, pliiiiz?

Lite bilder..





Neo älskar att vara ute på balkongen




Fest med tjejerna och sedan utgång på Färjan



Nykter tjej till vänster :p



Eva & Jea



Jag & Jea

Berättelsen om Narnia: Prins Caspian




Igår var vi och såg den nya Narnia filmen med lillasyster och hennes pojkvän.
Bra film!

Sooool

Ja det blev ju bra väder idag också, skönt skönt! Älskling och jag passade då på att grilla, supergott som alltid. Mätt som en gris! Ska kila iväg till Jea senare ikväll och hänga gäng, blir braaa, orkar inte så mycket annat. Har ju lyckats bli förkyld nu också, passande nog till min semester.

Ajja, har ingenting att skriva egentligen sååå, ha en bra kväll hörrni!

Underbar dag..

..att spendera inomhus.
Haha, ja det här är ju en perfekt dag att vara bakis, strålande sol och typ trettio grader varmt. Såna här dagar man ska ligga inne och må dåligt. :p
Var ut med Jea och tjejerna igår och blev väl ganska full, men det var kul iaf så det var värt det!
Har tagit mig ut på balkongen nu iaf och sitter här vid datorn och försöker hinna njuta av solen. Vi har ju eftermiddagssol på balkongen våran så på det viset passar det ju bra men jag hade gärna gått ner till stranden och stekt lite tidigaren så man kanske hinner få sig lite färg i sommar, har ju inte direkt varit toppenväder än så länge.
Hade ju tänkt hinna till frisören idag också för igår upptäckte jag att hon har klippt mitt hår ojämnt(!!), är längre på ena sidan och det syns väldigt bra, inte bara jag som inbillar mig för all jag frågat har sett det också. Blir ALLTID så här när jag går till en ny frisör. Hur ska jag klara mig till nästa sommar då min vanliga frisör kommer tillbaka?

Nåja, jag och Neo ska väl fortsätta mysa ute på balkongen och vänta på att älskling ska komma hem så jag får cooooola! Väldigt viktig dryck att intaga dagen efter!

Hoppas ni har haft en bättre dag än mig än så länge!

Nya frisyren

Före




Efter




Dåligt ljus så man ser inte riktigt hur det ser ut. Är iaf ganska mycket ljusare och så har jag rätt lång lugg, blev fint. :)
Valfritt innehåll
RSS 2.0