Roligt, hur har man det?

Känns som att jag verkligen inte har något liv längre, jobbar bara. Och jag jobbar varje helg, vilket resulterar i väldigt trista helger (då man egentligen ska ha kul). Visst kan jag fara ut och supa skallen av mig om jag vill, men det känns inte så frestande när man måste och jobba dagen efter, man har det hela tiden i bakhuvudet. Sen är det väl inte vidare mycket fester jag är bjuden till så egentligen missar jag väl inte så mycket. Men det är iaf skittråkigt att jobba varje helg, det hade varit guld värt att få vara ledig och göra något roligt för en gångs skull.
Har väl lite av en vinterdepression, jag vet inte.. Men mitt liv känns tråkigt bara. Och egentligen jobbar jag ju inte så mycket, finns dom som jobbar mer så ska väl inte klaga..
Det positiva är ju iaf att det lönar sig att jobba hela tiden den 25:e varje månad, och jobbar jag inte varje helg så kommer jag inte klara mig, så mycket till val har man inte.

Nu kom älskling hem, så då ska jag sluta skriva och kramas med honom istället. :)

Lön, woho!

Det blev inte en fattig månad, fick bra med pengar den här månaden, happy happy. ;D
Har hunnit shoppa mig två par jeans på stan idag, och en tröja till älsklingen.
Mest nöjd över Koola Anna jeansen, jag och Jea blev ju som kära i dom.
Och nu är dom mina, wiie!

Se bara så söta jeans..

   

Bilder från Nelly.se


Men annars ska jag försöka att spara så mycket pengar som möjligt, ska ju köpas julklappar nu också, går en del pengar till det, sen vore det ju bra om jag fick över lite till nästa månad då jag kommer få lite mindre i lön igen.
Men det känns skönt o veta att vi inte kommer måsta leva som kyrkråttor den här månaden iaf!

Ikväll ska jag och älskling på bio och se American Gangster, ska bli mysigt att få göra något tillsammans. Har ju som sagt inte haft råd att fara ut mycket senaste månaden. Så det här är vi värda!
Annars blir det jobb hela helgen som vanligt, inte så mycket annat inplanerat.

Happy birthday to me!

Ja igår fyllde man år, vi behöver ju inte prata om hur mycket jag fyllde i och med att jag har världens åldersnojja.. men fyllt år har jag iaf!
Var fullt hus här hela dagen igår, först kom familjerna och sen på kvällen kom tjejerna förbi.
Man var ganska trött när vi väl kom i säng och diskberget i köket kunde ju ge en mardrömmar, men det fick vänta..
Var en trevlig dag iaf, har mycket blommor på bordet förtillfället. :P

Och imorrn är det löning, woho!
Den här månaden har varit den segaste ever... lönen kändes flera veckor bort och pengarna tog slut alldeles för snabbt. Har varit en riktigt jobbig månad faktiskt, har varit tvungen att låna pengar för att klara mig, och jag gillar verkligen inte att vara skyldig pengar, men är det nödfall så är det ju..
Är lite orolig att det här kommer bli en tuff månad också, har det på känn. :/ Men jag hoppas att det ska bli lite bättre än förra iaf.

Nåja, ska väl fortsätta kika lite tv medans älskling läser sin nyinköpta Harry Potter bok. ;)

Bullfest, bullsfest hela dan!


image7image8



Ja idag har jag varit riktigt flitig! Har bakat kanelbullar och chokladrutor, och det blev en hel del!
Sen ska jag baka småkakor imorrn. Känner mig som en riktig hemmafru, ha ha. Men det är ju bara för att jag fyller år på onsdag, så man har något gott o bjuda på.

Lördagen då..
Följde ju med Jea till O'learys och blev bjuden på lite cider och hade en riktigt trevlig kväll faktiskt.
Tack gumman för att du gjorde min kväll, du är bäst! ♥
Jag och John stapplade in vid halv sex på morgonen och hann inte få så mycket sömn för att hans farmor o farfar skulle komma o hälsa på sen på söndag, lite dålig tajming men det gick bra. Vi var väldigt trötta bara. :P

        


Nu ska jag se klart Prison Break!

Woho!

Ska fara en sväng på O'learys med Jea, så kvällen blev inte helt värdelös iaf. ;)

If I was rich girl, na na na na..

Jaha, så var det helg igen..
Jag jobbar ju varje helg numera så det känns inte vidare speciellt med helg, kunde lika gärna vara en vanlig veckodag. Men imorrn är jag faktiskt ledig, och det ska bli jätteskönt. En dag som jag får vakna utan väckarklocka, behöver inte klä mig i annat än mjukisbyxor och bäst av allt, bara ta det lugnt. Inte behöva göra någonting speciellt, bara få vila upp mig.
Ikväll var det egentligen tänkt att jag skulle på inflyttningsfest hos Emma & Sophie, men så blev det inte.
Min sprit är inte här och jag har inte ett ruttet öre, så jag hade varit tvungen att låna pengar, vilket jag redan gjort nog av.. så jag blev hemma istället.
Hade varit kul o festa men jag har ju verkligen inga pengar, så i slutändan är det nog bättre att jag är hemma. Den här månaden har jag verkligen inte kunnat unna mig någonting alls, var t o m tvungen o lämna tillbaks vinterskorna jag köpt för att vi behövde pengarna. :/
DET SUGER ATT INTE HA PENGAR!
Så, då var det sagt.

Men jag hoppas alla andra får en rolig kväll ikväll!

Snart fyller jag ju år också (usch och fy), på onsdag närmare sagt. Så imorrn tänkte jag börja baka lite bullar och sånt tills dess, så man har något och bjuda på.
Har förövrigt riktig åldersnojja, så vi behöver inte prata om hur gammal jag blir, för det känns verkligen som att jag blir gammal.. Blä!

Ajja, ska mysa i soffan med min Ozzy nu och vänta på att älskling ska komma insnubblandes inatt nån gång..
Så ser min kväll ut.

Vinter

Var ett tag sen jag skrev..
Men vintern har ju hunnit komma! Och försvinna lika snabbt..
Första vintern i stan och det är ganska markant skillnad från att bo ute i Alvik. Där har dom fortfarande snö, men här i stan är det bara regn och slask. Varit riktígt pissväder senaste dagarna, bara regn regn...
Jag vill mycket hellre ha snö, mycket mysigare. Och det känns varmare ute då. Slask hatar jag, bara blött och äckligt.. Ne, jag hoppas vi får mycket snö i år! Ser redan framemot första skoterturen. :)

image4

Jag jobbar mest hela tiden fortfarande, har inte mycket till liv känns det som, bara jobb. Men fick idag reda på att jag ska få mindre timmar på Roasters för han jag jobbar för har börjat på heltid igen, vilket gör att mina timmar försvinner. :/ Trivs ju jättebra där, så det var trist.. Men dom vill jättegärna ha kvar mig iaf, dom tycker det har gått jättebra för mig, och det är ju kul att höra! :) Dom skulle kolla upp om jag inte kunde få lite timmar i Piteå också, och det vore ju jättebra om jag fick lite där, för jag behöver ju all tid jag kan få. Lite jobbigt att pendla till Piteå bara, men just nu har jag inget val.. I need the money.
Men vi får se hur det blir, dom skulle höra av sig.

Nu ska jag kramas lite med min älskling, eller älsklingar kanske jag ska säga. ♥

         

L o v e .
Valfritt innehåll
RSS 2.0