Vardagsrum, check!

Inte haft tid att sitta vid datorn, vi har tapetserat hela dagen igår och halva dagen idag. Allt skulle egentligen vara klart nu men när jag öppnade tapeterna till hallen så ser jag att dom har skickat fel, en brun färg istället för den mörkgråa vi valde. Less! Så det var bara att inse att någon hall kommer inte bli tapetserad förrän nästa helg, hade varit så himla skönt att få klart allt på en gång.
Ajja, vardagsrummet är klart nu iaf efter många om och men, var mycket tjorv med det också, vet inte vad dom har gjort dom som har tapetserat innan oss? Blev väldigt fint faktiskt, försökte ta bild nu med mobilen men det blev så dålig bild så jag ska försöka nån annan gång istället. Annars får ni hemskt gärna komma förbi och kika. ;) Hallen ser dock förjävlig ut men. :p

Ikväll ska jag ut till Evelina. Vi ska käka tacopaj och se film och mysa, blir ett bra avslut på en jobbig helg.
Sen imorrn är det dags för skola, spännande. :)

Kärlek





Nu är mitt hjärta på benen igen. Inte sig själv än såklart, kommer nog att dröja tills imorrn men han rör på sig iaf och han har ätit, det är det viktigaste.
Ringde till veterinären imorse och frågade varför han inte vaknade och då sa han att sprutan tog nog bara inte och att det inte var någon fara så länge han andades normalt, så det kändes ju skönt och veta. Men nog var jag orolig ändå, man kan ju inte låta bli. Skulle hellre må dåligt själv än att se mina små pälsklingar må dåligt.
Dom som inte har djur gör verkligen miste om nånting, dom förgyller verkligen varje dag.
Jag skulle aldrig kunna leva utan djur, det finns så mycket kärlek att ge och få där. Underbara varelser!




Har ju varit och fixat mina naglar idag också och jag blev så jävla nöjd!
Hon var jätteduktig, bästa jag varit hos. Blev tunna och fina naglar. Tydligen så har hon jag var hos tidigare förstört mina naglar, för jag har som små jack i naglarna och det ska det inte bli sa hon jag var hos nu.
Kommer definitivt fortsätta gå till Carinas Nails!

And we are back..

Ja nu är det gjort.
Sitter här i soffan med Neo i knäet, han har fortfarande inte vaknat upp, tar väldigt lång tid. Hatar sånt här, blir alltid så orolig. :(
Vill att han ska gå runt och vingla så han piggnar till, Felix vaknade mycket snabbare, han vinglade ju runt hemma direkt.
Men jag antar att det är olika från katt till katt, men tycker ändå att det här tog väldigt lång tid. :/

Vakna nu min älskling...

Veterinären idag

Jepp, idag är det dags. Nu ska Neos bollar bort.
Är lite orolig som alltid när djuren ska till veterinären, tycker inte om det för jag har haft en del dåliga erfarenheter av det..
Sen hoppas jag att Neo inte ska må lika dåligt som Felix gjorde när vi kastrerade honom, han spydde ju en massa stackaren. :/

Ne, jag hoppas det går bra för min älskling.





När jag ser bilderna jag har på honom så inser jag hur mycket han verkligen har vuxit, han är en riktig bjässe nu min snygging, måste fota lite nya bilder!

Sista dagen!

Nu är den här, min sista dag på Café Symphonie och det känns jätteskönt!
Har gjort en hemmagjord marängtårta att ta med till jobbet som avskedsfika, den ser hemskt god ut måste jag säga. ;)
Efter jobbet ska jag och träna med Jea sen ska vi på tupperware party hos en kompis till henne, känns väldigt amerikanskt att fara på ett sånt party. :p Men det blir nog braaa..

Ha en bra dag!

Stökigt

Ja det är inte så hemtrevligt hemma hos oss just nu, har tagit ner alla grejer från väggarna och spacklat och haft oss, lika bra att börja i tid så man slipper göra allt fredagkväll. Är i princip klara iaf, bara litegrann kvar som vi nog tar imorrn. Ser verkligen framemot tapetseringen, kommer bli sååå fint.

Fick hem schemat och information om skolan idag och det visade sig att den låg ju utanför Haparanda så jag kan inte åka buss dit utan måste ta bil, vilket gör det hela mycket tjorvigare. :/ Men förhoppningsvis går det att lösa. Är ju inte där varje dag, högst tre dagar i veckan.
Vill bara att den här veckan ska ta slut så jag slipper mitt jobb, vantrivs nå så fruktansvärt mycket! Bara två dagars jobb kvar nu, det ska jag nog överleva..

Nåja, nu ska jag hoppa in i duschen!

Puss!

Skål!



Ja som ni ser så blev jag inte chaffis igår. :p
Lyckades bli ganska full dessutom, var ju ett tag sen jag söp till rejält. Men jag hade kul iaf, dock försvann Evelina som vanligt, vet inte vars hon tog vägen?
 Vars tog du vägen Eve? :p
Dagen har varit väääldigt seg, var lite bakis imorse men det har ordnat upp sig, nu känner man sig bara tärd. Ser framemot cola och chips ikväll. Giiiive me.

Här är några bilder, mer hittar ni på min pixbox...







Pite Cruising

Ja ikväll är det dags för sista cruisingen den här sommaren (hösten). Och som det ser ut nu så är det jag som kör. Väldigt ovanligt faktiskt, har aldrig behövt köra någonsin, alltid fått festa. :p
Men men, ni får hålla tummarna med mig att vi får tag på en annan chaffis, annars har jag laddat upp med cola och godis så jag ska överleva kvällen ifall jag måste köra.

Nåja..

*hålla tummarna*

Bilbehov

Skulle behöva en bil.. helst igår.
Någon som har en åt mig?

Ny leksak

Idag köpte vi ett nytt klätterträd till missarna.



(dålig bildkvalité I know)

Det är det högra som är nytt, vi behöll det gamla bredvid så blir det som ett extra stort klösträd bara. Tycker det ser ut att vara ganska kul iaf. :)

Sen har jag bokat tid för kastrering på Neo, han är alldeles för stingslig av sig nu så vi måste ta bort bollarna. Det blir nog bäst så för alla. På fredag blir det av.
Sen har jag försäkrat Noomi så nu är båda försäkrade.
Också har jag bokat tid för att göra en nagelförlägning på fredag! Denna gången blir det på Carinas Nails. Hon hade ett paket då man fick förlängning, återbesök, olja, nagelfil och ett nagellack till ett bra pris, så jag testar där. Hon har ju hållt på länge så hon är säkert duktig. Ser framemot att få långa naglar igen!

Ska väl läsa lite bloggar i väntan på att maten i ugnen ska bli klar, idag blir det Falukorv med krispigt täcke och ostgratinerat mos. :)

Trevlig helg hörrni!

Favorit från So you think you can dance

Ikväll är det So you think you can dance!

Här är en favorit från förra säsongen.. så fint.


Regn, regn och åter regn

Ja nu känns det definitivt som höst, regnigt och grått. Sen är det ju mörkt på kvällarna nu också men det tycker jag bara är mysigt, får man tända ljus och mysa ner sig i soffan med en filt. Så att det är mörkt ute igen uppskattar jag, men annars är hösten inte så mycket att hurra för. Ser framemot att börja plugga iaf!

Idag har jag och älskling varit och kikat på en soffa på Möbelhuset, har ju börjat kika runt lite efter en ny soffa, känns som prio nummer ett nu att skaffa det. Våran är varken snygg eller skön utan bara en billig första soffa. Så efter vi har tapetserat om så skulle vi vilja ha en ny soffa. :)
Var ju som sagt på Möbelhuset idag och har nog hittat den perfekta soffan för oss, lagom stor och inte så dyr med tanke på storleken. Sen kan man köpa till nackstöd och sånt. Sen om vi skulle vilja ha mer sittplatser så kan man ju bara köpa till en slags fotpall, blir ju som en extra divan. Vi tyckte den var väldigt fin iaf. Vill ha NU!

Nu ska jag nog öppna mina Kinderägg. ^^

I målartagen

Idag har jag och John målat vardagsrummet och hallen, som förberedelse inför den kommande tapetseringen. Jag kan säga att jag tyckte INTE det var kul, tappade humöret på en gång och höll mig till att måla listerna istället.
Mina fina pojkvän tappar aldrig humöret och står ut med surfisen Linda, hur lyckligt lottad är inte jag?

Nåja, nu ser jag framemot tapetseringen, det kommer bli så fint då vi fått dit nya tapeter. Men det kan dröja några veckor, det blir när pappa har tid att hjälpa oss.

Håller på att laga en ny variant av macaroni and cheese till middag idag, hittade receptet i tidningen Buffe, kommer nog bli gott. :)

GratisGenerationen

Tänkte tipsa om en till grej, då man bara behöver värva medlemmar för att få grejer.
Jag har valt en Sodastream som första sak och en digitalkamera som andra.
Det är superenkelt, gå in och testa! :)


Gratis Saker

Grattis till Emelie!

Ja idag fyller Emelie år, varit dit ikväll och fikat hennes egenbakade fikabröd, haha. ;) Var trevligt iaf! Kom hem för en stund sen, hunnit äta en kopp nudlar, min ungkarls middag för John är på kick off för sitt kommande jobb och kommer inte hem förrän på fredag. Men han är inte så långt bort, han sover bara på hotell Nordkalotten så blir jag kelsjuk kan jag ju tvinga hit honom. :p Men jag har ju mina två missar att mysa med så det kommer nog gå bra.
Imorrn ska jag upp och tvätta klockan sju, är inte peppad.. Men så går det när man bokar tvättid sent, man lär sig aldrig.

Npja, ska väl surfa vidare och läsa bloggar innan det är dags för So you think you can dance!

Idolbesök

Både igår och idag var Markus Fagervall och lunchade hos oss. Det ni! ;p

Syskonen





Nog är dom ju bra söta. :)

Bilder på Nolia grejerna



Ljushållarna



Jackan



Johns favorit. ;)



Blommorna

Gratis smink!

Hittade en ny sida GratisMakeUp.se

Man ska samla poäng och när man har samlat ihop nog mycket poäng får man ett presentkort på Kicks hemskickat. Inte helt fel va? Gå med ni också. :)

Nolia

Ja igår blev det Nolia Mässan för hela slanten, kom dit vid elva kanske och var där tills dom stängde, heldag med andra ord!
Vi delade upp oss så pappa och John gick tillsammans också gick jag med mamma, så kunde dom titta på sina maskiner och vi på vårat krafs. ;)
Kom hem med en hel del grejer faktiskt, köpte mig ett par ballerina skor alá foppa style, alltså samma material som en foppa sko fast det var i ballerina modell. Väldigt sköna faktiskt! Sen köpte jag mig lite tvål, servetthållare, några ljuslyktor och en korvpåse från Pettersons. Fick även en jacka av pappa och några fejkblommor, min far är så snäll!
Just det, köpte även en huvudkliare som är Johns nya flickvän, haha. Han ääälskar den, bästa köpet enligt honom skulle jag tro.
Kanske kommer in lite bilder senare om jag orkar fota.
Nu måste jag återgå till mitt bak. Har maränger i ugnen och tänkte slänga ihop lite muffins också. Och sen kommer min mor förbi med blåbärskaka sen, kan det bli bättre?

080808

Glömt bort att det är det datumet idag, lite fränt om man skulle födas på en sån dag, lätt att komma ihåg iaf. :p

Jag och älskling har sett Spiderwick ikväll, sen kikade vi lite på tv men då somnade jag så nu ska vi mysa ner oss i sängen istället, ska ju upp tidigt imorrn och fara på Nolia med mamma och pappa, så vi har en ursäkt för att gå o lägga oss tidigt på fredag, haha. ;)

Godnatt!

Jag kom in!

Igår blev jag antagen till Butikschef/Ledare inom shoppingturism (KY), 40 poäng.
Egentligen ska man ju bli intervjuad och sånt först men killen ringde upp och sa att jag var ju behörig och allt så jag behövde inte komma på intervju utan var välkommen att börja utbildningen om jag ville. Jättekul! :)
Har verkligen inte haft någon inspiration till att jobba på sista tiden så mitt hopp har legat på att börja plugga, ska jag plugga så är det nu eller aldrig, man vill ju inte börja för sent. Den här utbildningen är iaf ett år och man läser uppe i Haparande, är väl det som är lite jobbigt. Men tydligen så är det bara tre dar i veckan så det ska man väl orka pendla. Jag ska ge det ett försök iaf, sen har jag ju sökt till tågförarutbildning också men den börjar inte förrän i januari, men skulle jag komma in där så kanske jag byter och hoppar på det istället. Svårt och veta nu, det får man ju se då, inte ens säkert jag tar mig in där.
Men det jag vet nu är att den 1:a september sätter jag mig i skolbänken igen och läser till Butikschef, och jag ser faktiskt framemot det!

Småbarnsmamma

Känner mig som en sån just nu.
Neo är helt galen och far efter Noomi hela tiden, sen är han så våldsam också så man får säga åt honom ibland. På nätterna sover dom inte utan kutar runt och har sig, Neo är ju väldigt duktig på att prata också, speciellt på nätterna.
Så inte får man mycket sömn nu inte..
Men det är kul med en till misse, hon är ju så himla söt! Hoppas bara att Neo lugnar ner sig litegrann och att dom kommer komma överrens.

Idag har jag varit och ätit på Färjan med jobbet, åt kyckling med rostad potatis, rödvinssky och något persiljesmör. Supergott! Man går ju aldrig dit och äter annars för att man är för snål så det är bara att passa på och njuta när det bjuds.

Annars händer inte så mycket annat, har fullt upp med katterna helt enkelt!

Nytillskott i familjen



Noomi. :)

Kalaset är igång!

Ja i helgen är det Luleå Kalaset som gäller, för större delen av Luleås befolkning skulle jag tro.
För min del började det igårkväll, efter tre timmars sömn natten innan det (tack för det älskling). Var helt död när jag kom hem, men efter en snabb powernap och en dusch så kände jag mig som en människa igen. Förfest blev det hemma hos oss och sen rullade vi iväg in mot stan vid elva tiden kanske. Och sen hips vips så var klockan två och dags att fara hem, haha. Vi hann inte göra nånting, vi åkte Batman (skoj!), letade efter Evelina och sen gick Pelle och hämtade ut pengar. Det var allt vi hann göra. :p Nåja, idag får vi väl köra igång förfesten lite tidigare så man hinner vara på området ett tag, blir att vara hos oss ikväll också.

Vi ses på kalaset!
Valfritt innehåll
RSS 2.0