Mandel-tävling

Tävla om en fashionista-weekend hos Mandel



Hos webshopen www.mandeldesign.se har de nu en tävling med fantastiska priser.
Ihop med en kompis kan man vinna kläder för 8.000 kr, styling, fotografering, helkväll ute och hotell!

Till tävlingen »


IKEA v.s EPOQ

I lördags var vi till IKEA en sväng och kollade vad det skulle gå på om vi beställde kök ifrån dom, hade ju tidigare under veckan varit och fått en offert på kök från Epoq så vi tänkte jämföra dom. Vi hoppades att Epoq skulle bli billigare och det blev det! Skiljde 10 000 kr mellan dom så det är ju ganska mycket, sedan gillade jag inte alls bemötandet på IKEA, man fick ju typ ingen hjälp? När vi ritade upp för Epoq satt vi i 3 timmar och diskuterade och fick hjälp och förslag av kökssäljaren, så som jag tycker det ska vara. Dom vet ju vad som funkar eller inte, själv har man ju ingen koll på alla praktiska saker, vet ju bara hur jag vill att det ska se ut.
Nåväl, på torsdag ska vi iaf ta och beställa köket. Kommer bli så fint! :)

Annars är det ny vecka nu och jag är ganska så fullbokad i veckan, får se om ryggen säger ifrån något eller om det går bra. Har ju börjat få lite ont i svanken och ner mot rumpan. Men lindriga krämpor än så länge, inget att klaga över. :)

Nu ska jag strax tillbaka till salongen, for hem och åt lunch då jag fick en lucka.
Ha en fin måndag!

V.26 (25+5)

Mini Rodini

Bild Babyshop.se

I'm in love! Gud så snygga dom var! :D
Måste kanske beställa dom, även fast det var lite dyrare... (Förlåt älskling :D)

Lägenheten, check!

Ja, idag blev vi av med den! Och dom vill även flytta in tidigare så det är ju perfekt, inga dubbla hyror! :)
Skönt att ha det ur världen, nu känns det som att allt rullar på. Bara Johns pappa som måste flytta ut nu så vi kan köra igång med flytt o renovering.
Nu ska jag heva i mig middag, blir spenatsoppa idag, mums! :)
Bild Ica.se

MVC-besök

Ja, imorse var det dags igen och allt såg bra ut, förutom järn-värdet som inte hade gått upp något alls(!) sen sist, så nu blir det att käka dubbel dos och hoppas att det ser bättre ut om tre veckor då jag ska dit igen.
Bebis hjärta tickade på bra, h*n gillade dock inte att bli störd inne i magen och sparkade bort grejen som mäter hjärtljudet. ;)

Hade lagt på mig lite mer vikt också, 2,5 kg ungefär, så 62,6 kg är jag uppe i nu. Känns fortfarande jättekonstigt att se vågen på över 60. :p

Idag är jag ledig och ute är det riktigt skitväder, en perfekt packdag med andra ord. :)
Åh, vill flytta nu! Eller jag vill börja renovera nu! Kommer bli så fint.

Magen v.26

Nu är den allt rund och go. :)

Elitserien drar igång!

Yep, ikväll ska jag och lillasyster inta Coop Arena för att se premiärmatchen för Luleå. :)
Får hoppas det går lika bra för Luleå denna säsong, var ju så kul förra.
Nu ska jag fortsätta steka blodpuddingen som blir till middag idag, laddar med järn idag. ;)

V.25 (24+3)

Just nu tycker jag tiden går väääldigt långsamt, en vecka känns som flera. Men är ju faktiskt mer än halvvägs nu. :)
Ska till barnmorskan nästa vecka så får se om hon börjar mäta då som det står här ovan.
Annars så sparkar lilla pyret och lever om väldigt mycket och det är så mysigt! ♥

Tävling

Jag är med och tävlar inne hos Mamma Evelina ♥ om Ugglans kalender från Barntavlor.

Tävling


Jag tävlar inne hos Mamma Evelina ♥ om ett presentkort på 300kr + fri frakt från darlingexpress

Tävling


Jag är med och tävlar hos Mamma Evelina ♥ om ett Libero paket.


Regn, regn...

Känns som att det regnat i flera veckor nu, men något enstaka uppehåll. Ingen bra höst än så länge med andra ord, fast det är ju ganska varmt ute iaf. Är ändå inget stort fan av hösten, har hellre vinter. Och nu har jag ju ännu en anledning att längta till vintern. :)
Har en ganska lugn vecka nu så jag tänkte ta tag i flyttpackningen, går ju att packa ner det mesta redan nu. Och mycket kommer rensas bort o slängas, gud så skönt!
Våran lägenhet har kommit ut på Lulebos hemsida idag och sista svarsdagen var den 15:e så snart kommer det väl börja ringa folk för o komma o kolla på lägenheten, jooobbigt. Och John slipper undan allt den lilla rackaren. :p

Nä, packa var det!

Helgen!

Hej och hå, söndag igen då.
Vad har vi hunnit pyssla med då?
Ja, när John kom hem i torsdags så hade han dragit på sig förkylningen, dock i lite värre version då han har haft feber och jobbig hosta. Jag snorar på fortfarande men annars mår jag bra.

Fredag var john på banken iaf och gjorde färdigt huslånet, sedan sa vi upp lägenheten. Bara hålla tummarna nu att nån vill ta den tidigare!

Lördag var vi ut till Alvik en sväng då John skulle hjälpa pappa med att ta ut gamla pannan ur pannrummet. Efter det for vi ut till träsket och åt gomat från Österns Pärla och såg världens sämsta komedi(!).

Idag ska jag iväg till Emelie en sväng, hon ville träna att köra hudvårdsklass på mig o några till och det kan man väl ställa upp på. Får ju faktiskt fika också. ;)
Har ni haft en bra helg?

Unami Cozy Cushion

Hämtade ut ett paket idag som innehöll denna;

Hade inga direka planer på att köpa en amningskudde men då jag läst runt litegrann och såg att många faktiskt har saknat det och att det har underlättat när dom väl köpte det, så tänkte jag om.
Sen tyckte jag den här var perfekt då det var 3-1, gravidstöd, amningskudde och mysplats för barnet. :)
Köpte min på Jollyroom.se

BF-lista

Evelina gjorde ju en liten kul grej där hon skrev en lista med gravida bloggare och där skrev jag in mig och några nya besökare fick jag allt igår, kul. :)
Lämna gärna en kommentar och säg hej, alltid kul o läsa nya bloggar. :)
Här har ni länk till inlägget! Den uppdateras eftersom. :)

Ledig dag!

Ja idag är jag faktiskt ledig och lägligt nog så var Jea det också så vi ska träffas upp på stan o ta en fika. :)
Kanske måste kika på lite bebiskläder också. ;)
Men först, duschen!
Ha en bra dag!

V.24 (23+1)


Påskrivet och klart!



Vi har blivit med hus! :)

Varit mycket strul fram och tillbaka så jag trodde aldrig det skulle bli av men så löste sig allt och i helgen skrev vi på papprena, så nu är det klart!
Dom flesta vet ju redan vad det gäller men det är ju iaf Johns mammas & pappas hus i Bredträskheden som vi ska ta över. Den absolut bästa lösningen för oss då vi inte har någon möjlighet att köpa hus i t e x Alvik då det är alldeles för dyrt. Nu får vi ett billigt hus som vi dessutom kommer ha råd att rusta upp också. Sen får vi ju världens bästa grannar också. ;)
Känns bara så otroligt skönt att det har löst sig med boendet och att vi hinner flytta innan bebis kommer vilket var vad jag ville.
1/10 har vi skrivit för inflytt så det är ju inte alls långt bort, bara börja med packandet! :)


Det rinner...

..snor.
Japp, dragit på mig en förkylning. Lagom roligt men det är bara hoppas att den ger med sig snabbt och inte är lika seg som i somras då jag tappade rösten och allt.

Idag var vi iaf en sväng på bilutställningen, var ju några som ställde ut faktiskt. Dock var det kallt o ruggigt, riktigt höstväder nu. Brr! Efter det var vi o kikade på barnvagnar igen, vilken djungel det är! Vet vilket märke vi ska ha bara inte vilken modell.

Nåväl, ska fortsätta mitt soffläge..
Valfritt innehåll
RSS 2.0