Tutti frutti

Var på systemet idag för att handla inför Valborg, dock vet jag inte om något händer än, men utifall att. Saken jag ville komma till var iaf att när jag strosade runt där så hittade jag en nyhet som jag bara var tvungen att testa, det lät så himla gott! AIVY med smak av Tutti Frutti. Hur gott lät inte det? Och jag som börjat bli less på det jag brukar dricka så är ju det perfekt med en helt ny grej!

image92

Men vad händer imorrn då?

Fullt upp!

Ja jag har inte haft tid att skriva nånting i helgen, den har varit fullspäckad så det har inte blivit någon datortid, men nu tänkte jag att jag skulle ta och skriva ner vad som hänt i helgen.

Fredag var det löning, äntligen! Var tänkt att vi skulle fara och handla efter vi slutat jobbet, men istället blev det att vi for ut till Alvik med planerna att fara och kikla på Antnäs Möbler på några skärmväggar. Så vi begav oss ut och tog även med oss Neo så han skulle få leka med Felix. Efter vi varit på Antnäs Möbler så blev vi kvar i Alvik på middag hos mina föräldrar och när vi väl for därifrån så var det lite för sent att fara och handla så det skippade vi. Jag for istället iväg till Emma, Jeas kompis som bor här på Tuna där dom hade fest och hängde lite med tjejerna medans John stannade kvar här hemma och bl a oljade in vårat bord, som vi behövt göra jättelänge. Men nu är det gjort iaf och det blev jättefint! Vid tolvtiden (?) så skjutsade jag och John hem Jea och Ewa, och även Daniel. På hemvägen stannade vi och köpte med oss hem lite Max mat, jag var hungrig så jag tvingade John att sympati äta med mig. :p Finns det nå godare än chili cheese? Jag är beroende.

Lördag jobbade jag 11-16.30. Innan jag började jobba gick jag på stan en sväng, köpte en lite present till John samt två söta klänningar till mig själv. En var i vit spets och den andra var blå med vita prickar, supersöt! Väldigt olikt mig men den var jättefin. Vill bara att det ska bli varmt ute nu så man kan använda dom!
På jobbet var det lite lustigt faktiskt, vi hade ett begravningssällskap och en möhippa, samtidigt! Vaddå kontraster? Haha. Efter jobbet for vi iaf och handlade, vi hade i pricip ingenting hemma, så det blev en storhandling. Medans vi handlade ringde min mor och far och sa att vi kunde komma till Coop sen så skulle dom bjuda på fika. När vi kom dit så stängde som tyvärr på 20 min så det blev en snabb fika, men trevligt ändå!
Sen blev det hem och laga mat och sen kom vi på att vi kanske skulle gå på bio, kollade upp om det fanns någon bra film och valet slutade på 21.

image91

Bra film faktiskt, me fy vad svårt det ska vara och räkna kort, jag fattade ingenting. :P

Söndag for vi på Vårmässan i Arcus, hade väl inte så jättemycket skoj där men jag hittade två scarfar faktiskt. Sen köpte vi hem lite korv. :p Efter mässan for vi till mormor och grattade henne, 80 år fyllda! Efter det for vi ut mot skogen, jag skulle med Evelina på ett Mary Kay party och John for ut till träsket i samma veva då. Var trevligt att fara på partyt och testa på produkter, vi testade hudvårdsprodukter och det är ju något jag behöver. Har verkligen dålig hudvård här hemma så det slutade med att jag köpte hela kitet (!). Men det kommer räcka i typ ett år och nu har jag verkligen allt jag behöver för min hy så jag behöver inte tänka på det, så det är ju skönt. Sen undrade hon om jag ville bli en Mary Kay konsult, haha. :P Känns inte riktigt som min grej, men får väl se.
Hann vara förbi Jenny och Tomas en sväng också och John hann byta till sommardäck, dock inte sänka bilen som var tänkt också men det får vi ta nästa helg.

Det var min helg iaf, nu är det tillbaks till jobbet igen. Och gud vad trist väder idag, helt mulet!

Ha en bra dag!

Lagerhaus

image90


(www.lagerhaus.se)

Jag blev så glad när jag för en månad sen läste att Lagerhaus ska öppna i Luleå i maj, blev helt förälskad i den butiken sen jag var ner till Karlstad och upptäckte den där. Så mycket fina och roliga grejer för en billig penning!
Dock blev jag lite besviken när jag igår läste att dom kommer öppna i Strand Galleria, den lokalen är ju jätteliten, eller? Den enda lokalen jag kommer att tänka på är den där dom hade massa smycken sist och den var ju jätteliten. Men det kanske finns en annan större lokal där nere som jag har missat, får hoppas det. Vill ha ett stort Lagerhaus!

Annars så verkar solen skina vidare, vilket såklart uppskattas, snön smälter ju bort i en rasande fart då. Men jag skulle vilja att temperaturen steg lite mer, känns inte som riktig vårvärme. Vill kunna ta på mig min skinnjacka och inviga den!

Sommarminnen

Jag vill ha sommar och fest!


image77

image78

image79

image80

image81

image82

image84

image85



Sena sommarnätter, cruisingar, festivaler, grillfester... Det saknar jag! Känns som att det blev lite av det förra sommaren.
Kan vi inte göra den här sommaren till en riktigt bra sommar?

Sugen katt?

Helgen som var..

Fredagen var lugn, jag satt framför tv:n hela kvällen i princip. John hade besök av Pelle en sväng som kom förbi för att kika på lägenheten.
Lördag var det ju fint väder så då tänkte jag och John ta en promenad till Storheden, men när vi hade gått en bit så kände vi att det drog väldigt kalla vindar,så vi vände om och fick ta bilen dit istället. Handlade lite, sen for vi till missarna en sista gång och gav mat och tömde lådan. Sen på kvällen var det fest hos Sophie och Emma, så jag for dit en sväng med Pelle och John, dock nykter för pengarna är slut just nu, har bara pengar till mat och dom vill jag inte supa upp direkt.. For hem ganska tidigt därifrån både jag och John, slog på filmen Behind the Mask, lite mysko film.. Sen kröp vi ner i sängen.

Söndag, kom en bakis Pelle förbi en sväng igen. :p For och handlade mat för dagen och sen hade vi tvättid resten av kvällen, jag lyckades slänga in mina nycklar i tvättmaskinen och tvätta dom, haha. ;P Bokningstagen klarade sig som tur var, så jag har bara väldigt rena nycklar nu. ;)

Sen är jag lite lur på att våran lilla kille börjar bli könsmogen (redan??). Vaknade i helgen av världens parningsrop från honom, ingen vanlig jamning direkt. Han lät som Felix gjorde när han vart könsmogen. Han är ju bara fem månader än så länge så isåfall är han väldigt tidig! Nåja, vi får väl se..

Ny veckan och nu ser man väl bara framemot lönen på fredag!

Friday

Så var det helg igen, skööönt. Väldigt oplanerad helg än så länge, har typ inget planerat, känns lite trist. Men något får man väl hoppas vi hittar på.
Idag var jag förbi en sväng på Örnäset och matade katterna, kattvakt åt Daniel och Jea ju. Sen for vi till Storheden och såg på soffan mamma och pappa ska köpa, sen handlade vi och sen for vi till Frasses och åt. Och nu sitter vi här hemma vid varsin dator och är väldigt sociala. :p

Igår kom Sophie förbi en sväng, första personen som ser lägenheten faktiskt, förutom mina föräldrar. Grattis Sophie. ;) Fick en bit kladdkaka också. :D

Nåja, trevligt kväll!

Så här ser det ut när jag sitter vid datorn..

image74

image75

image76

Tror ni någon vill ha uppmärksamhet? ;)

Vår!

image73

Ja nu börjar det kännas som att våren är på gång, underbart väder ute, varit sol och plusgrader i tre dagar nu! Hoppas hoppas bara att det håller i sig nu, inge mer snö tack! Vill ha sol, värme och sommar! Vill ta på mig min vårjacka och få stöka undan alla vinterkläder.

Har fått upp alla grejer på väggarna nu, älskling kom ju hem med en Hilti i förrgår så det borrades för fulla muggar här den kvällen. Mest nöjd är jag, älskling också tror jag, med hyllan ovanför soffan med spotlights. Supersnyggt!
Men jag vill verkligen tapetsera om här inne, helt hela lägenheten men mest vardagsrummet för det är hål i väggarna överallt, dom som bodde här innan har haft hur mycket grejer uppe på väggarna som helst, helt sjukt. Och sen har dom skadat tapeten på flera ställen, nån fettfläck(?) finns det också. Så även fast vi fått upp våra grejer på väggarna så tycker jag inte det är fint, just p g a tapeterna. Det gör så himla mycket när man får tapetsera nytt och inte ha ett endaste hål någonstans. Sen tycker jag inte om färgerna dom har tapetserat i heller, grått var tydligen deras favoritfärg.
En tapetsering till sommaren kanske? Då skulle jag bli väldigt glad.

Tadaaa

image72

Visst blev det fint? :)

Då gör vi ett nytt försök..

Ja allt försvann ju som jag skrev imorse, så jag får ta om allt nu då.

Helgen som varit...

Fredag
Firade jag och älskling att vi varit tillsammans i 1,5 år. ♥
Tiden går så himla fort, varit förlovade i ett halvår snart! Vi hade gärna gått ut och ätit lite god mat och myst på, men våran ekonomi tillåter inte det just nu, tyvärr. Så vi for bara på Miss Mac och åt, sen for vi hem och såg filmen No Country For Old Men. Bra film, lite mysko slut bara.

Lördag
Upp tidigt för att bege sig mot IKEA med mamma och pappa. Kom hem med två påsar full av saker, mest en massa småkrafs, men grejer som vi behövde. Ser framemot när vi har råd att köpa sängstommen vi vill ha, ser så tomt ut i sovrummet med bara en resårbotten, och fult också för den delen. Så nu har vi iaf mer saker som ska hängas upp här hemma och det roliga är ju att vi inte fått upp något på väggarna för dom är STENHÅRDA. Måste vara mycket sten i betongen för det är omöjligt att ta sig igenom, så John måste låna hem en riktigt bra borr från jobbet. Vill bara hänga upp allt så man får lite ordning här hemma!
På kvällen så for jag ut och festade med Jea, var på förfest inne i stan sen drog på vi på bartömningen på O'learys. Var kul, men jag blev som aldrig full. Vet inte vad som har hänt med mig på sista tiden? Är väl att jag börjar bli less på mina gammelgroggar, behöver blanda till mig något nytt!

Söndag
For vi ut till Bredträsket och körde massa skoter. Körde efter kraftledningen och där var det jättebra skoterföre, var riktigt härligt att köra där. Sen hade vi sällskap av två skotrar till så det gjorde det ännu roligare. Åt middag där ute och sen for vi hem och såg på 40 year old virgin på tv, sen sussade vi sött.

Och nu är det vardag och jobb som gäller igen. John fick inte med sig hem någon borr idag, blir nog imorrn istället. Men jag var däremot och köpte lite mer kakeldekor ( vi köpte för lite först) så vi har stoppat upp det på vårat kakel i köket, schackrutigt. Blev skitsnyggt! Kan lägga in en bild senare för nu måste jag kila och fortsätta med maten som står på spisen, blir Chicken Tikka idag!

Åhhhhhh!

Skrev just ett långt inlägg om helgen också försvann allt.

SÅ JÄVLA LESS!

Kanske uppdaterar ikväll istället...

Jag testar mig fram..

Idag åt jag rotsakssoppa till middag, som jag hade tagit med mig hem från caféet. Och tro det eller ej, men det var första gången jag smakade den, trots att jag jobbat där i tre år, ha ha. :p Alla som känner mig vet ju att jag är ganska kräsen och lite feg för att testa nya grejer. Men på senare år har jag faktiskt blivit lite bättre på det och nu ikväll när jag ändå var ensam hemma och bara skulle göra mat till mig själv tänkte jag att det var ju ett ypperligt tillfälle att testa soppan, tycker jag inte om den är det ju bara att slänga den. Men det var faktiskt gott! Så den kommer nog få följa hem fler gånger.

image70


Ikväll är sista kvällen ensam, imorrn kommer min älskling hem, ska bli skönt. Känns tomt här hemma utan honom, jag är ju som van att ha honom här hemma varje dag, så det blir tomt när han är borta.
Jag kan inte föreställa mig att leva utan honom, det går bara inte. Det ska vara vi två, sådetså.

Om allt går som jag vill så far vi till IKEA på lördag med mamma och pappa, behöver en massa småkrafs, speciellt lampor, vardagsrummet just nu är ett oändligt mörker bara. Så nu håller vi tummarna att John får pengar i veckan så vi kan fara dit (men pessimist som jag är så tror jag inte han får det).

Imorrn är det dags för "jobbintervjun", är väl ingen intervju direkt, dom ville bara att jag skulle komma in så dom får träffa mig och så. Borde ha stora chanser att få jobbet iaf, men jag är lite lur på att dom är mer ute efter sommarjobb och jag är ju ute efter extrajobb som jag kan kombinera med det jag har nu, för jag kan inte sluta det jobb jag har nu om jag inte får mer timmar någon annanstans. Så det känns lite vemodigt gällande det här jobbet, men det vore toppen om jag kunde få jobba helger och så där. Sen får jag fortsätta mitt sökande efter ett heltidsjobb, vilket inte är det lättaste...
Blir iaf en lite sovmorgon imorgon för jag har tagit ledig på förmiddagen för att kunna fara på intervjun, så det ska bli skönt att få sova ut lite, sen är inte helgen långt bort!

Kanske skulle ta mig lite kvällsfika nu..

image71

Vår?

Kan det sluta snöa så det blir vår nån gång? Jag vill ha sol och värme!

Jag och Neo är ensamma hemma nu, John är i pite tills på torsdag. Skönt att ha lite "ensamtid", men det är inge kul att sova själv. Tur att jag har min lilla bebis som sover med mig. Han ligger förövrigt i min famn just nu och är söt, världens sötaste lilla kelgris är han!

Nu börjar Unga Mödrar, blev hooked på det första säsongen och nu har det ju börjat en andra säsong, woho!

Ha en trevlig kväll!

Pengar, pengar, pengar..

Ja är det något som jag aldrig har eller får så är det pengar.
Fick deklarationen idag och jag har varit lite orolig över att jag ska få betala och tror ni inte jag fick rätt? Givetvis.
Och det har jag såklart inte pengar till att göra, så det blir att skuldsätta mig lite till, gud vad kul!
Jag orkar snart inte med det här länge. Det är ett rent helvete att aldrig ha pengar, aldrig kunna köpa något, ständigt måsta låna pengar. Det är en ond cirkel, som inte har något slut what so ever...

Vad har jag gjort för att förtjäna det här?
Har jag inte gått igenom nog mycket vid det här laget?

Less.

image69

Godmorgon Tuna!

Ja nu är vi inflyttade och klara, eller riktigt klara är vi väl inte, vardagsrummet ser ut om ett mindre bombnedslag med verktyg och hyllor och tomma banankartonger. Men vi har fått upp det mesta, fick ju hjälp av mamma och pappa i fredags så då gick det lite snabbare, pappa och John skruvade och jag och mamma plockade upp alla grejer i köket, bra teamwork! Sen igår så jobbade jag ju, var lite tufft, kände mig trött efter en lång flyttfredag, men det gick bra, sen när jag kom hem tog jag ta i alla kläder som skulle packas upp, och mycket kläder var det, phew! Men det kändes skönt att göra bort det. Sen hängde jag upp gardiner också, men det vart inte bra, är så less på alla gardiner vi har så jag tyckte mest det blev fult, men det får ju duga tills vi har råd att köpa nya. Jag vill ha pengar.
John for iväg till Boden för att festa så jag och Neo blev ensamma hemma för första gången i nylägenheten, vi låg mest framför tv:n och myste och la oss ganska tidigt. Och idag fick vi oss en riktig sovmorgon, guuud så skönt. Längesen jag fick sova ut på riktigt känns det som och Neo min älskling sov hela tiden med mig, försökte inte väcka mig. Tack sötnos!

Idag händer väl inte så mycket tror jag,måste väl hämta älsklingen i Boden sen, om han nu inte fixat egen skjuts. Men annars blir det väl att pyssla på lite här i lägenheten och bara ta det lugnt, är ju trots allt söndag. :)

Men iaf, Tunastigen ny adress och allt känns jättebra än så länge, bara att kika förbi och kolla läget gott folk. ;)

Trevlig söndag!



Back on track!

Man känner att man börjar bli lite smått beroende av att läsa bloggar såna här gånger när sidan har varit nere, hade typ ingenting att kolla när jag satt vid datorn då. Det är ett kul tidsfördriv att sitta och kolla runt i andras bloggar och läsa om andras liv, jag förstår varför det blivit så stor grej.

För min del har det väl inte hunnit hända så mycket. I söndags gjorde vi ett sista ryck och städade ur lägenheten, skinande ren blev den! Sen på måndag var det dags för besiktning, nervös var jag men det gick bra, vi fick ta om en vägg i badrummet som vi (John :P) hade missat, men annars var det inget. Skönt att allt är bortgjort nu iaf, det tråkiga är gjort och nu är det bara det roliga kvar, att flytta till en ny lägenhet! Mycket roligare att flytta in grejer än att flytta ut och nu hoppas jag att det är lika rent i lägenheten vi ska flytta in, så känns det lite mer värt allt slit man själv lagt ner på att städa. På fredag är det inflytt iaf, är ledig hela dagen så vi ska hinna flytta allt, I can't wait!

För kissemissarna går det bra här hemma, dom busar och har sig fortfarande och Felix lessnar snabbt. :P Men Neo har fruktansvärt kul iaf, vi kommer vara tvungna att skaffa en till katt när vi flyttar, han kommer säkert tycka det blir jättetråkigt att vara själv igen! Felix däremot kommer äääälska det.

Well, det var väl allt.. Ska väl fortsätta ta igen missat bloggläsande..

Puss på dig älskling. ;)
Valfritt innehåll
RSS 2.0