Ny leksak

image54

image55

Idag har lilla Neo fått en ny leksak, en jättemus. :D
Var så söt leksak, var tvungen att köpa den! Än så länge har han bara lekt med svansen, men som den leksaksmördare han är kommer han nog slakta den tillslut. ;)

Kom ganska nyss hem, varit och handlat på Storheden och sen har vi ätit på Miss Mac, gott gott!
Ikväll händer väl inte alltför mycket, se en film eller nå kanske.

Skönt med helg!

Sol och lön

Jättefint väder ute idag, tråkigt att man ska måsta jobba.. Och det kommer säkert vara mycket folk, sportlov och fint väder låter som en bra kombination.

Nu har man ju fått lön också, men den försvann ju lika snabbt som den kom, efter alla räkningar betalats har jag inte mycket kvar, så jag har inget att roa mig för den här månaden heller, jippie..
Att man inte blir lycklig av pengar är bara bullshit. Givetvis är inte pengar allt, utan ens nära och kära hade man ju inte varit lycklig heller. Men att inte ha råd att betala hyran, alla räkningar, inte kunna unna sig någonting gör en definitivt inte lycklig. Dom flesta sakerna här i livet kostar pengar, så att ha pengar till det är ju ett måste.
Jag vet själv att jag mår inte alls bra som det är just nu. Jag har knappt råd att betala alla räkningar och jag kommer inte ihåg sist jag kunde gå på stan och shoppa något till mig, det är knappt jag har pengar till att köpa mat. Sen är vi ju skuldsatta sen veterinären och med min inkomst går det inte snabbt att betala tillbaka dom pengarna, men dom vill jag betala tillbaka så snabbt som möjligt för jag hatar att vara skuldsatt, särskilt så här mycket.
Jag har det väldigt jobbigt just nu iaf, det känns som att man tappar sin livsgnista, känner sig bara deprimerad..

Så, pengar gör en visst lycklig. Det skulle göra mig lycklig iaf...

Skoteeeer

image53

Igår for vi ut till byn och körde skoter, skoj skoj skoj! :) Hade det bara varit lite sol ute så hade det varit perfekt väder, men jag hoppas som vanligt att vi ska hinna köra lite mer skoter innan vintern är över. ;)
Efter det for vi till mina föräldrar och hälsade på och åt middag där, lillasyster har ju kommit hem över sportlovet nu också men henne lär man väl inte se så mycket av, hon brukar ju ränna runt hela tiden! Men lilla Neo måste hon komma och titta på iaf.
Efter middagen for vi in till stan en snabbis och gav mat till Neo sen for vi ut till byn igen, till Jenny och Tomas denna gång, sen var vi där resten av kvällen och umgicks, var trevligt.
Inatt har jag sovit väldigt dåligt, båda mina pojkar har varit jobbiga, synd om mig! :P

Nåja, ikväll händer väl inte så mycket, har köpt lite godis till ikväll att tugga på iaf.
Och jisses vad det snöar ute! Kul att det ska bli plusgrader imorrn, slask slask slask........

Scones

Idag snöar det och det hade varit mysigt om det inte vore så att det är plusgrader ute vilket resulterar i att det bara blir äckelslask ute (hata hata hata). Men det är ju fredag idag och det betyder helg igen och det är ju skönt,skönt, skönt! Helgen är inte så planerad, vi har tänkt oss ut mot byn nån sväng iaf.

Igår fick vi smaka chokladfyllda scones på jobbet, supergoda! Och då fick jag något ryck sen på kvällen och bakade scones här hemma, lyckades t o m få älskling att hjälpa till, han knådade degen och bakade ut den så fint så. ;) Sen var vi riktigt onyttiga som engelsmännen och åt dom med sylt, grädde och lemoncurd. Gott var det iaf!

Bild

Ni måste kolla bilden på Evelinas blogg på mig och John, haha, så jävla ful! Ser ju lagom efterblivna ut. :P

Juldagen och Nyårsafton

Ja nu är äntligen bilderna från Juldagen och Nyårsafton uppe på pixbox, det tog ett tag för mig. :P
Men bättre sent än aldrig.. så enjoy! Lindaaa.pixbox.se
Det jag saknar när jag ser dom bilderna är mina fina naglar, min näspiercing och mest av allt våran lilla Ozzy. Älskade, saknade lilla Ozzy. Han var så fin.. är fortfarande jobbigt att se på bilderna.. Du är så saknad älskling. ♥

Ikväll händer inte så mycket, har sett det senaste avsnittet av Supernatural och strax börjar Lost och då ska jag mysa ner mig med älskling och Neo.

WoW-nörd x 2?


image52

Supernatural

Ja lördagen blev helt värdelös, gjorde inte ett piss. Så var mest less hela den dagen.
Söndagen blev lite bättre. Var jättefint väder ute, sol och nollgradigt så jag och älskling begav oss ut på isen för en promenad, traskade från Norra Hamn till Södra Hamn, var jätteskönt att få gå ut och röra på sig! Sen under promenaden bestämde vi oss för att fara ut mot byn och pimpla lite, så när vi kom hem for vi till OK/Q8 och köpte maggotar i alla dess färger och sen körde vi ut mot byn. Han    n dock bli lite sent så vi pimplade inte så länge, blev så kallt. Efter det for vi till min farmor och farfar och åt våfflor, gott gott! Sen hem till mamma o pappa en sväng och sedan tillbaka in till stan och där såg vi Supernatural hela kvällen. Vi är ganska hooked på den serien för tillfället, är inne på säsong tre nu. Kan rekommendera er och se den! :)

image51

Lördag

Ja då var det lördag.. Ligger i soffan med Neo och myser och John ligger fortfarande och sover och det lär han väl göra ett bra tag till om jag känner honom rätt.
Funderar på vad som händer idag? Känns inte som att det kommer hända alltför mycket, helt oplanerad dag än så länge, trist! Hade varit kul att köra skoter idag, sådär lagom kallt ute idag, dock ingen sol, men jag vill köra så länge den funkar, vilket säkert inte kommer vara länge till.½3
Neo börjar bli jobbig och attackera skärmen så jag ska sluta skriva, men får hoppas att det händer nåt kul idag iaf.

Alla Hjärtans Dag

image49




Ja igår var ju det ju då Alla Hjärtans Dag.
Fick en jättefin blombukett av älskling när han kom hem, sen vid sju så for vi ut och åt på Waldorf och sen gick väl kvällen utför efter det. :P Att det skulle vara väntetid på maten förstod vi ju eftersom det var så mycket folk som var ute och åt, men när folk som kom efter oss och hade beställt samma sak som vi hade men fick sin mat före oss, ja då blev vi less. Så ska det inte vara. Visst, vissa rätter tar längre tid att göra och dom ursäktade sig med att vi hade beställt kött, men saken var den att dom andra borden hade också beställt det. Och när vi väl fick våran mat så var min mat inge god alls, den var smaklös. Så Waldorf som alltid varit en av mina favoritrestauranger sjönk i mina ögon igår. I bådas våra ögon faktiskt.
Sen for vi iaf hem och myste framför tv:n och så slutade våran kväll. Hade väl kunnat vara mer lyckat. Men allt behöver ju inte vara så fruktansvärt romantiskt just på en speciell dag, jag får höra från John hur mycket han älskar mig alla andra dagar under året, och det är lycka för mig.

Fredag idag och helg. Känns skönt!
Ikväll ska John på klassfest och Jea skulle kanske komma förbi och hänga med mig. Resten av helgen är oplanerad, får se vad som händer!

Neo

Onsdag idag och nu har älskling kommit hem. For på kurs i Haparanda igår morse så han har ju inte varit borta så länge, men mysigt och ha honom hemma igen. :)
Igår var Sara förbi en sväng, var längesen vi sågs så det var trevligt. Efter det tog jag ett bad och en nyfiken liten Neo trippade runt på badkarskanten tills han föll i, ha ha. Doppade hela bakdelen så det såg lite kul ut.
Neo är ju då alltså våran lilla bebis, han har fått sitt namn nu efter många om och men.

Imorrn är det Alla ♥-ans dag och älskling fick ett litet paket med posten idag som han är väldigt nyfiken på att öppna, men det står på det att det inte får öppnas före den 14 feb. ;)
Vi ska ut och äta imorrn iaf, vars vet jag inte, det har älskling bokat så det blir lite av en överraskning. Annars ska vi väl bara mysa och vara allmänt toffliga imorrn. ;)

Ikväll blir det också mys, ska se säsongspremiären av Lost och äta kladdkaka.

Jag avslutar med lite bilder på våran lilla snutt...


image41

image42

image43

image44

image45

image46

image47

image48

Raggare

Så var det måndag igen, helgerna går så himla snabbt.
Fredag var jag chaffis åt John och hans kompisar, körde runt på stan och drog raggen. :P Var år och dar sen man gjorde det, sen brukar jag aldrig köra, jag festar alltid så det var lite ovanligt. Men det var ganska skönt att vara nykter faktiskt, däremot var det väl inte jättekul att köra mot slutet, blev lite less! Men halv två var vi ute i träsket där vi också skulle sova, hos Johns föräldrar.
Sen på lördag hade jag lovat mamma och pappa att jag skulle hjälpa till på en skidtävling i Antnäs, så jag begav mig dit på morgonen, behövde inte vara där så länge, 2 ½ timme ungefär bara. Sen for jag ut till träsket för att fara ut och köra skoter med älskling. Och tro det eller ej, men den här gången kunde vi köra utan att något var eller gick sönder, woho! Så äntligern fick vi vårat premiäråk på skotern, jag hoppas vi hinner med att åka mer, är så kul!
På kvällen var jag bjuden på fest hos Sophie och Emma, men jag orkade inte fara dit, var så himla trött. Så jag och John såg på Supernatural, men mina ögon blev tunga ganska snabbt, sov mig halvt igenom dom två sista avsnitten och sen gick jag väl och la mig vid elva kanske, haha.. Börjar man bli gammal kanske? Var då tur att jag inte for och festade, då hade jag väl somnat ännu tidigare.
Söndag blev en lugn dag. Mamma och pappa var förbi och fikade och kikade på våran lilla bebis, som fortfarande inte har något namn. Svårt att komma överrens om något, har några förslag iaf..
Han är världens sötaste lilla snutt iaf, ligger och sover på min arm just nu. Mellan allt bus så vill han komma och sova i famnen, en riktig liten sötnos.

Om en timme börjar jag jobba, ska väl kika lite på tv tills dess...

Nykomlingen i familjen

image37

  

Ja här är våran nya lilla kissebebis som vi hämtade i tisdags. Underbart söt och heeelt galen, ska busa hela tiden, inte en sekund är han still, har därför bara lyckats ta kort på honom när han sover.
Hojja, kommer bli en jobbig period när han är liten och vi ska yckas få pli på honom. Tur att jag har John, han är bättre på det än mig. :P

Frisk!

Är frisk idag faktiskt, eller jag blev väl frisk redan igår på dagen. Är iaf väldigt skönt att det var så lindrigt och kortvarigt.

Och idag är det tänkt att vi ska hämta en liten kissebebis. :)
Vi saknar verkligen att ha någon här hemma, är så tyst och tomt så vi har redan börjat titta efter en ny kattunge också hittade vi en liten sötnos i helgen som vi tingade. Så vi ska dit ikväll och hämta den är det tänkt. Hoppas det är en fin liten kille. Men någon Ozzy kommer det aldrig bli, han kommer aldrig gå att ersätta.

Nåja, jag måste kila till jobbet nu..
Uppdaterar mer om hur det gått sen. ;)

Fullspäckad helg

Ja då var helgen över, får dra en liten resumé över vad som har skett...

Fredagen for jag till Jea en sväng och myste och såg film, var väldigt trevligt.
Filmen vi såg hette Juno, kan jag rekommendera och se.

image36

Lördag begav sig jag och älskling ut mot skogen. Första anhalten var hem till Alvik till min mor o far för att gratta pappsen som fyllde år i fredags. Så vi fikade och så, John hann även byta en rem till bilen som har gnällt o varit jobbig nu ett tag. :P
Sen for jag till Evelina och John for hem till sina föräldrar. Jag och Evelina for ut på en ridtur tillsammans, var perfekt väder, vindstilla och någon enstaka minusgrad. Bara solen som saknades! Så det var mysigt!
Då vi kom tillbaka lagade vi lite tacopaj till middag och sedan var det bara att duscha och göra sig i ordning för kvällens fest ute i Selet. Vi var kvar hos Evelina ganska länge och förfestade (skulle nog ha stannat där också), men vid tio-tiden for vi väl ut till dom andra. Var kul till en början men sen blev det bråk och jag fick höra en massa jävla skit. Är det något jag verkligen hatar så är det när folk pratar om en istället för med en. Och att en vuxen människa ska bete sig så tycker jag är så fruktansvärt larvigt. Jag tappade iaf festuget efter att få höra all skit människan sagt om mig och John också för den delen, så jag ville mest bara åka därifrån. Vid två for vi tllbaks till Evelina för att sova.
Söndagen blev seg och jag var väl fortfarande lite less sen kvällen innan, men vi for iaf till Johns föräldrar och blev bjudna på mat och sen begav vi oss hemåt för att hinna parkera bilen i Karpen. Grymt jobbigt att passa dom tiderna för övrigt.
Kände mig dålig när vi kom hem och vad tror ni jag har dragit på mig?
Magsjuka.
Är det något jag verkligen avskyr så är det magsjuka. Finns väl ingen som tycker om det, men jag har sån spyfobi så jag försöker verkligen undvika att spy i den mån det går, jag mår ju illa bara jag hör någon annan spy, usch.
Ne jag hatar verkligen magsjuka. Som tur är så har jag fått en väldigt lindrig form och det är jag tacksam över. Är hemma från jobbet idag iaf men hoppas att jag är frisk till imorrn, har ju inte råd att vara hemma. Särskilt inte efter det här med Ozzy, det gick ju lös på en del så vi är ganska skuldsatta nu. Är så sjukt att det ska kosta så mycket att ta hand om sitt djur när det är sjukt, att man ska behöva skuldsätta sig för att ge dom vård. Men det är ju klart man gör det, man vill ju veta att man har gjort det man kan för dom.
Men vi har fått mycket hjälp av folk i våran omgivning den här månaden och det är vi så tacksamma över, verkligen. Utan er hade det aldrig gått. Kärlek.

Nu vill jag bara att älskling ska komma hem och krama mig och tycka synd om mig.
Se hoppas jag att jag inte smittat honom, det vore inte kul alls.

Storm

Ja nu har vi storm igen. Lite mer än en vecka sen vi hade den förra, så det är ju jättekul. Det är såna här dagar man inte vill gå utomhus men man måste ju pallra sig iväg till jobbet. Jag har ju ganska nära till jobbet som tur är, men promenaden dit kommer nog kännas dubbel så lång idag. Borde iaf vara lite folk idag tycker man, inte så många som ids gå ut och äta lunch i det här vädret, right?

Vad har helgen att erbjuda då?
Ikväll vet jag inte riktigt, är inte bestämt än.
Imorrn är det tydligen fest hos Simon igen så då ska vi väl dit. Jag hade tänkt fara till Evelina före också och göra oss i ordning tillsammans o så. Like the good old days. ;)
Sen fyller ju pappsen år idag också, så vi passar nog på att fira honom på lördag när vi ändå ska åka ut mot skogen.
Och söndagen blir nog en väldigt slapp dag skulle jag tro.

Ska väl läsa lite bloggar innan jag ger mig av mot jobbet..
Ha en trevlig kväll!
Valfritt innehåll
RSS 2.0