Kalas hela helgen

Ja, det blev så.
Torsdag ringde mamma o fråga om vi skulle hänga med in på kalaset en sväng och det gjorde vi. Tog någon öl/cider, åkte virvelvinden, gav chokladhjulet en chans, sen rundade vi av kring tolv kanske den var?

Fredag hade vi inte alls tänkt gå på kalaset men då var John så smart så han hade kölpt helhelgsbiljetter så då kände man ju sig tvungen att fara in en sväng iaf. Denna kväll fick vi ta del av deras nya kösystem för att köpa biljett/lösa in biljett mot entréband, det enda jag har o säga om det är KATASTROF! Till och börja med så var det vääärldens kö eftersom man bara kunde gå på ett ställe o skaffa band, sedan var det lite halvt panikartat då folk pressade och tröck på hela tiden så både fötter o kropp blev mosade. Ingen vidare koll på kön var det, överhuvudtaget. Så om det inte var nog med det så fick man utstå detta i dryga timmen, det var så lång tid det tog innan vi var framme vid kassan. Behöver jag ens säga att jag var less?
Ja, så det systemet sög ju.
Vi gick runt litegrann där inne, såg slutet av Hoffmaestro och sen begav vi oss hemåt ganska tidigt.

Lördag var det kalas för hela slanten. Sommarfest hos Johan & Carina först, jag sög inte bäst men John fick upp den först iaf. ;) For in till Kalaset med Fanny och Krille och satte oss i Kafelinos öltält och där satt vi ett bra tag och drack våra vidriga slushdrinkar. :p Hade väldigt trevligt iaf! Sen kom även lillasyster dit som var helt själv och behövde sällskap. Begav mig ner för att se Twisted Sister med henne, blev dock inte så mycket att se av dom p g a vissa omständigheter men det ordnade upp sig tillslut. Men var nu snäll grabben, annars kommer storasyster!
Snubblade in i lägenheten strax före tre, mätta på thaimat som blev avslutet på den kvällen.

Idag är vi trötta men mår bra, tryckt en pizza från Palma tidigare och nu ska vi mysa ner oss i soffan med chips & dipp och se lite True Blood!
Kommentarer
Postat av: keit

Tack Linda .-) Japp grå/svart glitter. :love:

2010-08-11 @ 21:42:36
URL: http://vackranaglaristhlm.blogg.se/
Postat av: Linnea Granström- Ungmamma & Ryttare

Ja visst var hon:) Vi fick muta henne när vi skulle ha av den, för det var hur varmt ute som helst men den skulle hon ha på:P

2010-08-18 @ 22:12:25
URL: http://linneagranstrom.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0