Ännu en lampa i soporna..

Vi har ju ett litet busfrö vid namn Ozzy här hemma. Världens lilla kelgris men också världens busunge.
Han har tidigare rivit ner en lampa i sovrummet som gick i tusen bitar så det var bara att slänga den. I torsdags fick jag blommor av John och jag hann väl ha dom.. fem minuter i vasen kanske? sen lyckades Ozzy riva ner den, vatten o glassplitter över hela köksbordet, underbart.. Och idag, då var det dags för lampan i vardagsrumsfönstret, krasch så var den sönder, jippie! Att en vas går sönder är inte så farligt, men mindre kul när han river ner lampor som gör sönder. Men men, man kan ju inte förvänta sig så mycket mer av en liten kattunge. Hädanefter blir det iaf hängande lampor i fönstren, har inte råd och köpa nya lampor hela tiden nämligen..
Men man kan inte vara arg länge på våran lilla bebis, han är ju världens sötnos.
Vill alltid vara där man är, ska alltid ha uppmärksamhet, sover helst i knäet på oss, eller varsomhelst på oss för den delen. ;) Kommer alltid och väcker mig på morgonen genom att slicka mig febrilt, kan vara fruktansvärt jobbigt när man bara vill sova, men han vill ju bara visa att han tycker om en, så det är ju faktiskt gulligt.. Sen apporterar han som en liten hund. Kasta iväg t e x en snodd och han kommer tillbaka med den, och så kan man fortsätta om och om igen. Inte många katter jag vet om som gör så. :)

Dagen annars då..
Var och handlade på Maxi Ica på Storheden, där stötte vi på Jenny och Tomas. For och åt på Max med dom, sedan följde dom med oss hem och kikade på våran lägenhet och drack lite kaffe. Havanna underhöll sig med lilla Ozzy. :)
Sedan hade vi tvättid idag, men eftersom Jenny och Tomas var förbi så blev vi lite sena dit, mer exakt 10 min för sent. Och tror ni inte att någon hade tagit våran tvättid? Jo men självklart! Så med tio minuter missade vi att tvätta, och vi hade verkligen behövt tvätta, har hur mycket tvätt som helst... Så det vart jag lite less över, men inte så mycket att göra åt.. bara och boka om.

Nu sitter vi bara båda här hemma o nördar vid datorerna, lär väl inte hända så mycket mer idag skulle jag tro!
image3

Våran lilla sotnos.
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0